И аз търся един филм :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

И аз търся един филм :)
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 853 пъти
Здравейте :)
Много се надявам някой да успее да ми помогне да намеря един филм, който съм гледала преди доста време, но не помня заглавието. Почти съм сигурна, че е италиански и най-вероятно е от края на миналия век, най-късно началото на този (1990-2001). Поне с такова усещане съм останала. Предполагам, че се определя като драма/романтична драма, но имаше и леко комедийни елементи.
Сюжетът си го спомням доста подробно и все пак някои моменти и детайли ми се губят. Разказва се за младо момиче, което имаше нужда от пари и си търсеше работа. Някак си попадна на жена, която се развеждаше със съпруга си, който беше някакъв много богат, и искаше да го злепостави в съда и да му вземе парите или бизнеса (не съм сигурна). Та тя плаща на момичето да започне работа като домашна помощница в къщата на бившия и съпруг и да го съблазни и да направи компрометиращи снимки. Мъжът обаче не нае момичето поради някаква причина. Впоследствие то се подстрига и се направи на момче и пак се яви, като този път я взеха на работа там. Работеше нещо като иконом - чистеше, подреждаше, такива работи. Постепенно се сближи със съпруга, макар че той, доколкото си спомням, беше доста сериозен и малко дръпнат и строг. После не помня какво се е случвало конкретно, но тя си призна, че е момиче, или пък той я хвана. И май спаха заедно или поне се целуваха. Но ги снимаха през прозорците и бившата му жена на човека май използва снимките в съда. Даже, ако не се лъжа, искаше да го изкара хомосексуален на базата на тях, тъй като момичето беше с къса коса и не се виждаше много какъв пол е. И след това вече и въпросното момиче си призна пред съпруга, че е било наето от жена му. И после не знам какво стана, ама май завърши хубаво, сигурно са се събрали накрая.
Момичето и бившата съпруга доста си приличаха в лице. Момичето изглеждаше малко по-младо от нея. Тя беше с руса коса, а почти съм сигурна, че и то също, поне преди да се подстриже и направи на момче. Мъжът беше с тъмна коса и по-голям, сигурно към 40 някъде, и все ходеше с костюм.
И това е, друго не си спомням. Много ще се радвам, ако някой се сети за заглавието, да го напише.
Весели празници на всички :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 357170c82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че съм го гледал и аз, но не беше скоро. Щом е италиански (аз много не се интересувам филмите къде са направени и затова не съм сигурен), ползвай гугъл преводача (ако не знаеш италиански) и потърси някой форум, където италианците да са в изобилие. Ако те не знаят - ами, късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker