Не мога да си намаля критериите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да си намаля критериите
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1447 пъти
Имам може би твърде високи критерии за мъжете, защото тези, които харесвам, не искат връзка с мен. Опитвам се всячески да ги намаля, но не мога. Не се мисля за кой знае какво. Просто имам високи амбиции в живота и за всичко се целя нависоко. На себе си също намирам доста кусури и се стремя да ги изчистя. Ако не изглеждам като топмодел, не съм доволна. Ако нямам престижна професия и висок доход също. Искам да съм успешно в кариерата и личния живот и правя всичко, което зависи от мен, но без особен резултат с мъжете. Когато се опитам да дам шанс на човек, който не харесвам, се чувствам обречена и нещастна. Мъжете към които се стремя са в обкръжението ми. Не си търся нито милионер, нито брат Пит. Как да бъда по умерена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9084f7a064
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как, докато не гризнеш дръвцето... Няколко пъти...
А тези болни амбиции твърде бързо ще ти изсмучат жизнената енергия.
Човек се учи и променя по два начина:
1. От любопитсво и желание за развитие (принцип на моркова)
2. От страдание (принцип на тоягата)
Ако не може по първия, чака да го подхване живота по втория.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4c3efb0a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ходих преди няколко месеца на един семинар по психология. Една от игрите беше да споделяме едно на едно лични неща. Паднах се с едно момиче, споделих ѝ някои срамни и лоши неща за себе си, които не бих казал на никого в друга ситуация. Няколко часа по-късно имахме друга игра, в която всеки трябваше да намери човека, у когото е видял най-голяма вътрешна красота. И...тя дойде при мен. А аз ѝ показах най-лошото от себе си. Не беше и заради визията ми, изобщо не се бях постарал да изглеждам добре. Това ме накара да осъзная, че всеки човек е ценен и заслужава обич и уважение. И останалото идва от това как ние оценяваме себе си.
Когато ни липсва вътрешно убеждение, че сме ценни човешки същества независимо от всичко, ние се захващаме за външни белези - визия, пари, кариера. Не казвам, че е лошо да преследваме тези неща, даже напротив. И аз съм амбициозен. Но човек трябва да е наясно, че е ценен и достоен за обич независимо от тях. Те са просто бонус. Да си поставяме прекалено високи изисквания към самите нас е израз на комплекс.
Искаш да изглеждаш като топ модел. Няма лошо, но ако имаш истинско самочувствие, ще си точно толкова чаровна, дори и с няколко килограма отгоре. Искаш успешна кариера - браво. Но който те обича, ще те обича и без кариерата ти.
Казвам ти честно, не мога да си представя връзка с жена, имаща отношение като твоето. Да чака от мен да съм красив, успешен, не знам си какъв... Ами тези неща са временни. И утре ако животът се обърне какво - ще ме зареже. Бих бил с жена, която ме обича, заради мен самия.
Аз лично критериите, които имам за връзка са най-вече по-отношение на моето собствено възприятие към жената. Важно е да ме привлича физически, което може да се случи и без да е кой знае каква красавица. Важно ми е да има за какво да си говорим, да имаме сходни цели и да ни е приятно заедно. Виж, не бих правил компромис с отношението, което получавам. Ако една жена се отнася към мен пренебрежително, обижда ме или ми изневерява, значи просто не си пасваме.
Успех и вярвай повече в себе си! Правилният мъж ще дойде.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dcf4dd2023
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май няма как да си намалиш критериите и да станеш по-умерена, както казваш. Жена, на която външният вид и кариерата са на първо място, няма да има успешна връзка, да не говорим за семейство и деца. Приеми си се такава, каквато си, приеми и да платиш цената за това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 28392a47e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не разбирам ти постигнала ли си всичко изброено или все още се бориш за него? Не приемам хора имащи изисквания към други, а нумеещи сами да ги покрият. (Историята с хвърления камък.)
Но да премина към проблема. Според мен можеш да отделиш време и средства и посетиш психолог. Той ще ти помогне да изградиш стратегия и поправиш някои части на характера. Аз си подарявам една среща за новата година.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c2589797fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не слушай такива като номер4 първо. (то май точно такива са ти обработили главата щом като си пуснала тема с такова заглавие.. ) Примирените същества като него искат възможно повече хора да бъдат примирени и потиснати... Това са нещастни, озлобени и негативни хора и искат всички да станат като тях. Тези от тях, които са станали семейни създават адски негативна обстановка за децата си, малко по - отраканите започват да изневеряват, а другите са системно в истерия вкъщи и отглеждат депресирание и/или агресирани деца.

Психотерапия е добра идея. Аз лично мисля, че си прекалено нервна, излъчваш невротизъм, припряност и затова не те харесват мъжете, на които ти се кефиш.
Човек се влюбва в излъчването, визията е важна също, но реално излъчването е ключовото! За да те харесват по - готините (най - общо казано) трябва да излъчваш спокойствие, свежест, оптимизъм, лекота, позитивизъм, увереност, удовлетвореност от себе си! Затова пробвай психотерапия и там говори за нещата, които те карат да се чувстват неуверена в кожата си, за личните ти комплекси, за лоши моменти от детството ти, ако имаш такива и. т. н.

И пак ти казвам: ИЗБИЙ СИ ОТ ГЛАВАТА ДА 'ДАВАШ ШАНС' НА ХОРА, КОИТО НЕ ТЕ КЕФЯТ! Абсолютно алогично е - така не само, че затормозяваш себе си, ами и създаваш напразни надежди на отсрещната страна. Иначе хорица като номерчето 4 нека си живеят примирявайки се с това и онова, но нека не го натрапват на останалите...

Успех през новата 2018

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dcf4dd2023
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Психотерапията е добра идея за теб, номер 6!
Първо не съм "него", а нея, жена на зряла възраст вече, позитивна, винаги усмихната. Учих каквото искам, работя каквото искам, постигнала съм това, което искам- щастлива съм! Имам семейство и добро дете, поддържам се, престижна професия/ даже смятам, че в моя случай е привилегия/, вярно, не със супер висок доход, но точно това искам да правя, пък и сме двама.
Познавам хора, като авторката- страшни работохолици и друго не ги интересува, познавам и такива, които само децата са смисъл на живота им...жалко и за двата вида. Според мен истината е в баланса, за една жена специално е добре да е образована, да работи, но така, че да има време и желание/и възможност/ да е близо до децата си и да поддържа дома си. Авторката няма как да се насилва да бъде друга, може да стане, ако има осъзнаване и пренареждане на приоритетите ѝ, но аз не виждам и намек за това. Нека да попрочете повечко, да се самоанализира, ако и е трудно да потърси помощ...ако не- нека си работи и бъде мъж, без да се оплаква!
номер 4

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f01c5b1d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По - спокойно н4, нямаше нужда чак да си описваш живота, а и все пак темата не е за теб ;)

А авторката най - вероятно е момиче на 20, 20 и малко и е доста рано да бъде категоризирана като работохоличка или др. Момичето очевадно е под стрес и наобиколена от хора, които се възползват от емоционалното и състояние да ѝ бутат самочувствието.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 596c97ae23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Жената не може да бъде умерена. Това и е природата - да иска, да иска, и никога да не и стига... Ако те успокоява, не мисля че си само ти. Феминизма създаде твоето поколение жени... Няма кой да ги сложи на място и да ги озапти. Станахте жертва на самите себе си...

Btw, изглеждането като "топ модел" може да ти намери женкар, но не може да ти намери мъж... Нещо което също повечето от вас не схващат... Истинският мъж гледа характер като си избира сериозна жена, защото най-големият му проблем с една жена е дали може да понесе да живее с нея... Външният вид може да ти спечели само някоя секс вечер, но надали това целиш... Покажи, че си интелигентна, разбрана, емпатична, скромна (поне се направи, мъжете знаят, че ги лъжеш, но поне искат да видят усилие, че можеш да я затвориш тая паст). Гарантирам ти, че ще провокираш интереса на всеки мъж, който наистина си заслужава (не просто някой курвар каквито са повечето от тези които жени преследват). Целенето на високо, не винаги води до резултата който предполагаш... Напротив, често по "високото" са само балоните...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker