Изчезват ли така приятели във фейсбук? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изчезват ли така приятели във фейсбук?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1553 пъти
Една случка от преди няколко дни не ми дава спокойствие и бих искала да разбера истината.
Става дума за най-добрата ми приятелка. Познаваме се от 7 години и бяхме много близки. Много съм й помагала през годините, баща й имаше здравословни проблеми, една операция и аз им помагах с пари, тя ми дължи няколкостотин лева от няколко години, но нищо не ми е връщала. Преди две години тя отново ми поиска пари, после пак и така няколко пъти и аз вече се почувствах много използвана и прекратих отношения с нея. Усещах, че изобщо не ме уважава, също и тя не работи и общо взето е бедна, защото е мързелива. И година след като спрях да общувам с нея, много размишлявах върху всичко и си казах, че й прощавам и по-важно е приятелството, което май градях едностранно. И я потърсих. Много странно, но веднага ме прие, излязохме, говорихме за всичко, аз й казах, че съм се почувствала използвана и т. н. и тя почти нищо не каза. Но... след няма и два дни след като възобновихме общуването, тя ми поиска пари и аз й казах, че до заплата имам последни пет лева и тя, не знам не може да мисли ли какво, ми казва Ще дойда да ги взема, че нямам вечеря за тази вечер - и дойде и ги взе, тоест дадох й ги, но тогава още се чувствах виновна за скорошното прекратяване на отношенията и затова й помогнах, което си беше тъпо и наивно, но нали съм “виновна”. Тя продължи така да ми иска пари, да не връща нищо, като седнем на кафе и си взема сок, да ми пие от чашата без да пита, а тя нищо не си взима.. И за втори път.. много се ядосах, направо бях бясна, че така се възползва... И си казах Край, дотука беше всичко.. И така една година никакво общуване, и един ден тя ми пише Как съм, какво правя? И се видяхме, тя веднага се съгласи. И пак й казах всичко и защо, на мея пак й беше безразлично, но каза, че този път ще крие от общи познати, че общуваме, защото едва ли не се унижила, че пак ме е приела за приятелка.
И тя наскоро замина при мъжа си, вече не сме в един град, далече е и не сме се виждали няколко месеца, само си пишем по Фейсбук, но все по-рядко, вече не отговаря като преди, само се оправдава, че е заета и наскоро написа Айде, когато мога ще ти пиша.
И минават две седмици, а в същото време кисне във фейсбук и поства глупости и снимки.
И преди няколко дни й пиша, тя само сийнва, и аз усещам нещо странно и влизам във фб и гледам тя ме разсприятелила. И направо беше като шок и си помислих ами ако е станало недоразумение, всичко става и я попитах, писах й и след няколко часа тя отговаря и се прави на много изненадана като използва думи, които не са й присъщи. После ми пише оо изчезна ми още една приятелка и ми праща скрийншот на диалога между нея и тази приятелка как си пишат какво е станало, но с едни възклицания, нещо ми се видя много изкуствено.
Всички около мен ми казват, че е искала да прекрати отношенията, но не й е стигнало смелост и не е очаквала, че ще я търся да питам след като ме е изтрила.
Дори и да е вирус или хакер нещо друго е щял да напакости или да ми напише или иска а не просто да ме премахне?
Много ми е важно да разбера още мнения, за да не се унижавам и тя да си мисли, че ме е заблудила, защото пак ми прати покана и се прави на ударена и пише от време на време.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: df579c9b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази не ти е приятелка. Не приемай покана, ти я изстрий даже, какво толкова се впрягаш кой какво ще си помисли? ! Много важен фейсбукът! Няма ли с нещо друго смислено да се занимаваш? !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c40ba47888
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си добър човек а тая е използвач. Моето обкръжение беше подобно. Един човек не те ли търси за да чуе гласа ти, да ти даде или да иска съвет, не ти ли звъни, не ти ли подарява подаръци от радост че си му приятел, значи не ти е приятел. Как може да е онлайн и да не ти пише... как може да му пишеш а той само да го прочете и да не ти пише. Тва значи подигравка и че не го боли фара за тебе. Аз имах един приятел дето твърдеше за един друг че са си мн добри приятели. Оня му вика ела до нас и тоя вика.. вече брат не мога сега и после вика че за 5 лева ще дойде.

Тоя същия мен ме търси само когато няма какво да прави или като му трябва услуга. Аз му пиша оня отговаря със закъснение. А е пълен безделник. Даже един път ми каза.. Абе аз се виждам с вас ей така за да не мине тъпо.. ужас.

Казвам ти всичко това за да разбереш какво НЕ е приятел.
По добре сама отколкото с лъжци и да си даваш достойнството на тия.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3be70e9e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изглежда имаш много скучен живот и нямаш особено приятели щом се занимаваш с тази. Намери си други занимания и не се занимавай с нея

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b9992681e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкарай я незабавно тая мърла животът е прекалено кратък ,за да си тровиш нервите с използвачи !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker