Къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде бъркам?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 747 пъти
Ето още една тема за приятелството. Много се чудех дали да я споделя тук. Но реших, че имам нужда от безпристрастни мнения на странични наблюдатели. И моля модераторите да я публикуват.
Отнася се до едно момиче, което винаги съм приемала като една от най-близките ми приятелки. Учихме пет години в един клас, седяхме на един чин и споделяхме всеки ден всичко - и хубаво, и лошо. Сега сме студентки в различни университети, но всяка от нас се прибира много често, което ни дава възможност да се виждаме. Тя е страхотен човек. Приема с чувство за хумор всяка една ситуация (стига да не е нещо сериозно). Неведнъж съм казвала, че с нея няма как да ми е тъжно. Винаги ме е подкрепяла, успокоявала, радвала се е за мен. Обаче от известно време сякаш се отчуждихме. Последно се видяхме на рождения й ден. След около седмица ми се обади да излезем, но бях заета вкъщи, тъй като помагах на майка си, която е оперирана. Тя каза, че няма проблем и ще се уговорим за някой друг път. След две седмици аз й се обадих. Тя по принцип живее по-далече и каза, че ще слиза в града на рожден ден и след това може да се видим. Обаче рожденият ден продължи до късно, приятелят й дойде да я вземе с колата и така и не се видяхме.
Честитихме си Нова година и всичко беше наред, докато не я потърсих на следващия ден. Питах я как е и докога е в града. Исках да се уговорим да се видим най-после, но тя просто видя съобщението, без да отговори. Минаха три дни, откакто го изпратих, и не получих вече отговор. Последно си бяхме говорили за другата й най-добра приятелка, която живее в нейния квартал и я беше поканила да празнуват заедно, но тя не беше сигурна дали й се ходи. Бях й дала съвет да отиде само ако й се ходи, защото ако предпочита да си е вкъщи, не е длъжна да ходи никъде. Но не съм имала лоши мисли нито за нея, нито за приятелката й.
Това за втори път се случва. Преди няколко седмици пак я бях питала нещо и тя не отговори, а след няколко дни ми писа да й помогна за нещо.
Старая се да съм добра приятелка. Изслушвам, давам съвети, проявявам внимание, но без да се натрапвам и да обсебвам, защото и аз самата не обичам да ме обсебват... И все пак се чудя къде бъркам и защо не се получава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker