iPhone X - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

iPhone X
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1954 пъти
Здравейте, тези дни се поинтересувах доста от iPhone X, за който всички говорят. По принцип съм фен на Apple, но този техен нов проект, малко ме изуми и стресира. Всички знаят, че липсата на home button при iPhone X е факт и това е едно от нещата, което доста ме тревожи и определено, заедно с парите разбира се, ме кара да се замисля, дали телефона си струва. Четох мнения, които казват, че когато си в някое приложение и телефона бъгне, home button - а няма как да те спаси, тъй като той просто липсва. Предполагам, че има други начини, с които да излезнем от капана на бъговете, но въпреки всичко, това ново поколение телефони, както казах ме стресира. Обмислям да закупя телефона, тъй като до колкото разбрах, от тук нататък всички следващи телефони на Apple ( в близко бъдеще ) ще бъдат по този нов, модерен дизайн на iPhone X. По - голям екран, по малко бутони, повече опции. Опциите са другото нещо, което ме притеснява. Аз не използвам чак толкова много неща на телефона си и определено не съм на 100% запознат, с това което iPhone ми предлага. Употребявам класически прилижения и не знам особено как да буравя с по - интересните и полезни ( предполагам ) опции на телефона си. Гледах някои ревюта на iPhone X и забелязах, че в настройките има страшно много неща за активиране, избор на цветове и още куп други глупости, които дори няма да разбера за какво се използват. Моля, хора които са се докоснали до този телефон и имат познанията, да споделят опита и мнението си за този телефон от " бъдещето ". Доволни ли сте, прекалено сложна ли е употребата му и опциите му или не се различава кой знае колко от iPhone 6 или iPhone 7? Има ли неща, които са необмислени от Apple и създават проблеми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8bd272e1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не чети глупостите на андроид юсърите!! Можеш да излезеш като суапнеш екрана нагоре и си в началното меню. Също така можеш да го изключиш и пак да го включиш. Имам 8 плюс и ми е перфектен. :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1d1d051316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, имам го вече почти месец. Телефонът и невероятен, няма по-добър. Не забива за разлика от Samsung, така че това, че няма home button изобщо не е проблем. Преди това бях с 6s. Той също е много добър телефон. За две години нито веднъж не ми е забил и не ми е правил проблеми. Разбира се има доста разлики между двата, но мога да кажа, че всичките са положителни в полза на Х. Най-много ме впечатли камерата. Не се колебай, няма да сбъркаш ако си го вземеш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c634976727
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сигурно ще има вълна от хейт към Apple и ще искат да те насочат към Samsung, но повярвай ми - Айфонът го бие по всички отношение.

Аз имам 6с откакто е излязъл, и причината да не си го сменя с Х, въпреки че ми харесва много, е че още е рано. Това е първи модел и първо че приложенията не са оптимизирани към новия екран, все ще се намери и някой друг кусур. Айфон Х от 2018 ще си го купя, защото ще бъде много подобрен, а и ще го има в по-голям вариант, а аз напоследък се кефя на 8 плюс. Това с бъгването изобщо не го мисли, шансът да се случи е нищожен (плюс това, самото приложение бъгва, не системата, така че ще можеш да си го затвориш като плъзнеш нагоре)

Внимавай обаче, това е доста скъп телефон и помисли добре дали го искаш и ще ти потрябва. Главната разлика между Х и 8/плюс е камерата и дисплея. Дисплеят на Х е божество. Камерата също. Но който и да вземеш, няма да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2b96d01443
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста неща липсват, в сравнение с другите телефони

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2b96d01443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Новия телефон на Huawei е по-добър, на IPhone X липсват доста неща, които ги има на 80% от телефоните. Де да беше само хом бутона.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 576a44a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Почти месец го ползвам вече, като идвам от 7 плюс. Очаквах да ми е доста трудно с липсата на Хоум бутон, но ми трябваше точно 1 ден да го забравя. Доста по-бързо е без него, може би само touch ID ми липсва доста. Това за лицевото разпознаване не ми се нрави особено. Като цяло устройството е много добре, нямам почти никакви оплаквания. Забелязвам, че е доста неоптимизиран все още и на моменти се забелязва насичане и лаг, които нямах при 7-цата, но това ще се коригира в близкото бъдеще с някои софтуерни ъпдейти. Реално погледнато ако не те притесняват парите, няма какво да се чудиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 274b6bdd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първите 2 коментара са на един и същ човек фен на скъпи телефони, които са по-лошия вариант, отколкото Samsung, Huawei или Lenovo. Аз си взех нов телефон Андроид 2 пъти по-евтина от Айфон и се оказа, че моя телефон имаше повече функции, в сравнение с Айфон. Направо се учудих

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 395e9d7048
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще се прецакаш с Айфон. Защо ти е хардуер на Samsung без радио и със скъпа цена? Че дори и евтина Нокия има радио. А и не е на български, я на хамерикански език

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 785a39b644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си купувай iPhone X, ако караш мотор.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bacc3d2a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че имаш прекалено нереалистични очаквания от един телефон. Очакваш, едва ли не да доведе до промяна в живота ти. Казвам го, защото се обсебващ от всеки един детайл.
Знам ги, защото и аз бях така, когато си взимай колата си. Бях ходеща енциклопедия на тази кола. Знаех всичко в най-дребни детайли и се надявах, че ако я купя, животът ми ще бъде променен.

Еми да, ама не. Отне ми точно 3 дена, да разбера, че докато колата бе добра и всичко, аз очаквах от нея, да ме накара да се чувствам, по начина, по-който си мислех, че Sting се чувства в един известен клип отпреди 20ина години, докато се вози през полупостинна местността, на задната седалка на луксозен автомобил.

Съвет - Не залагайки емоции в покупките си, защото никога няма, да те задоволят.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ec523bcb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Човек, аз съм фен на Андроид, колко и странно да звучи за Епъл феновете, но мога да ти кажа, че този телефон ше почне да бъгва след години. Айфон Хикс е в топ 3 на най-добрите флагмани за 2017-та година и е логично да е с мега високо качество. Не се притеснявай, ако си го купиш, ше може да те изкара до времето, когато ше се смята за антика, но пак ще ти върши работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker