Как да разтълкувам този сън?! Страх ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (91587)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21387)
 Секс и интимност (10699)
 Тинейджърски (19638)
 Семейство (4493)
 Здраве (7440)
 Спорт и красота (3887)
 На работното място (1950)
 Образование (5426)
 В чужбина (1202)
 Наркотици и алкохол (889)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1443)
 Други (12246)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Как да разтълкувам този сън?! Страх ме е!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 857 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас, един сън, който сънувах миналата нощ и да помоля за помощ относно тълкуванието му. Моля, хората, които са скептични към сънища и подобни неща да не ме упрекват или да се заяждат. Сънищата ми понякога имат по-особено значение и преди време сънувах един сън, който почти се сбъдна но не буквално. (Ставаше дума за нов човек в живота ми, но в съня не виждах лицето му... и година след този сън се събрах с човека, с който вече сме женени и имаме бебе). Знам, че всеки един сън носи послание на подсъзнанието ни и означава нещо, но някои са наистина трудни за разбирана, а не вярвам много на универсалните съновници.

Съня беше следния :

Сънувах, че отивам на врачка, но мястото приличаше по-скоро на индийски магазин, в които продават пирамиди, шалове и кристални кълба. Изчаках известно време, но чак след около 20 минути врачката ( собственичката на магазина) дойде. Беше много лъчезарна и усмихната и беше малко странно облечена за българска ясновидка-с индиански дрехи, а в косата си имаше пера и малки плитки. Отвори ми и каза, че трябва да консултираме вече само лично, не по интернет. После цялата обстановка се смени и се намирах в нещо като голям офис на два етажа, като на първия стояха няколко жени застанали до стъклени щандове. Май всички бяха врачки/ясновидки. Врачката от магазина вече я нямаше.

Едната жените ми каза, че вижда, че до 4 месеца ще се разделя с мъжа ми ще срещна друг, нов човек. Но аз незнайно защо я попитах дали няма да се върне в живота ми едно момче от моето минало и дали не греши в предсказанието. Жената ми каза, че човека от миналото е изгубена кауза и не присъства никъде и че много неща за мен ще се променят след тези 4 месеца.

До едната стена на този офис имаше врата и аз реших да я вляза през нея. Озовах се в нещо като болница, но беше доста пусто и тъмно. Влязох в една от стаите и там лежеше непознато момиче, което ме погледна, все едно знае коя съм и тръгна да излиза от стаята. Изглеждаше съвсем здрава. Започнах да й задавам въпроси за тези врачки, за бъдещето и за човека от миналото ми, но тя не каза нищо и просто изчезна.

Върнах се отново в офиса и като се приближих до стъкления щанд на втората врачка, се оказа, че това е Миглена Ангелова (идея си нямам защо точно тя се появи, не ми е никак приятна по принцип). Поиска ми пари за услугите до тук.

Аз й дадох 40 лева, но тя се ядоса и започна да ме упреква, че са малко и за толкова много консултации и то по интернет е трябвало поне 60 да й дам. Ядосах и се скарах с нея като и казах, че щом те не могат да ми помогнат за моя случай (какъвто и да беше той)... ще потърся други хора, дори да се наложи да се използва черна магия.

Нямам идея какво може да означава всичко. Истината е, че наистина преди време по интернет кореспондирах с една такава жена и си купих от нея ароматизирано етерично масло, но то имаше съвсем обикновено приложение, а и вече не се занимавам с подобни хора, нито пък им се доверявам. Дайте ми съвет и предложения как мога да разтълкувам съня си по-правдоподобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7100fe216f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не виждам някакви драми, от съня ти, които да те втресат толкова. Сънувала си врачки, които ти казали, че ще се разделиш с мъжа си. Задължително ли е това да се случи? Колко сънища са ти се сбъдвали. От целия този сън разбирам, че се занимаваш с врачки и имай предвид, че може доста да се напрегнеш с общуване с тях. Просто, не го прави. Знам, че понякога човек има трудни периоди и е готов да прибегне до всякакви бабини деветини, само и само да предвиди какво ще е бъдещето му. Колко врачки са се навъдили, но знаеш, че Ванга беше само една. Само обират парите на хора в беда.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 771f9d09c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не че съм съновничка, но мисля, че нещо важно в живота ти ще се промени - например работна обстановка. Малко преди да стана на 11 години, а това беше отдавна, сънувах странен сън: бяхме в хотел и семейството ми играеше боулинг. Аз не си падам много по него, затова тръгнах да се разхождам. Установих, че в хотела има 1 стая и тя е обща. Срещнах приличащо на анимационно човече момиче. Станахме приятелки и тръгнахме нанякъде. Имаше 4 асансьора с надписи 30кг 50кг и т. н. Момичето изчезна и се появи майка ми. С нея влязохме в първия асансьор. Той тръгна и се върна. Нищо не видяхме. Мама каза, че е объркана и отиде да играе боулинг. С момичето влязохме във 2 асансьор и там се повтори същото. Качихме се в 3 и той се оказа стая. Имаше легло и шкаф с крем на него. Имаше зелена светлина и страшна музика. Уплашихме се, а приятелката ми каза, че това е стаята на президента. Излязохме и, без да сме влезли в 4 асансьор, аз отидох да си взема тефтерчето, за да напиша номера на момичето. Тогава се събудих. Според вас какво означава този сън?
Благодаря за отделеното време!
Момичето.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d710bd8c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей,

Макар, че не вярвам в тълкуването на сънища (понеже има поне 10 различни начина за тълкуване, а и самото тълкуване на сънища си е малко паганско), това че си имала сънища които са се сбъднали ме грабна.

Аз също съм имал няколко сънища, които са се сбъднали напълно точно. Та в някои отношения съм доста опитен в този тип сънища.

Примерно преди 12 години, една сутрин през Пролетната ваканция, имах сън как посещавам Бачковския манастир с нашите - сънувах група италианци да се снимат на входа, помолиха баща ми да ги снима, той ги пита "Are you ready? ", и те викнаха "Yes". Сънувах как баща ми се разправя с охраната понеже част от манастира беше в реставрация (спореха, че през комунизма се пускали хора там, а пазача каза че сега било демокрация), сънувах хората в църквата и после на излизане от манастира сънувах как със нашите си купуваме някакви зодиакални камъни, продавачката ми каза и тогава не видях както теб, камъка който си купувам, а след като го купих, продавачката ми каза "Сега ще ти го вържа по един китайски начин". Събудих се и си мислех - комунизъм, демокрация - какви глупости сънувам?

Лятото нашите ремонтираха един часовник на църква в Асеновград и както можеш да познаеш - отидохме и до Бачковския манастир и всичко стана точно както съм го сънувал. Не вярвах, все едно гледах филм. Като стигнахме на пазара с камъните - видях един камък, който мислех да избера, но понеже помислих, че съм го сънувал - взех друг ("черното петно" в съня ми явно означаваше, че съм направил избор различен от този, който се очакваше в съня - или че имам право на избор). После продавачката си каза "Сега ще ти го вържа по един китайски начин", както го и сънувах.

В друг сън пък сънувах пазаруване в Метро с един приятел - и пазаруването стана точно като в съня.

Най-добрият ми приятел твърдеше, че това е deja vu, че няма пророчески сънища. Макар, че той се беше замесил с едни бандити, и понеже се беше хванал на бас с едни съученици и го изгуби те го биха, и после едни престъпник дойде и ги заведе при директорката на гимназията с пистолет, та му имаха голям зъб. Сънувах, че е в двора на гимназията, няколко души го обграждат и го намушкват с нож. Казах му после да не се върти околу тях и да не ги предизвиква - съответно и не бе намушкан.

Обикновенно имам такива сънища, когато съм доста напрегнат - последният ми бе преди няколко години на първата ми сесия, когато почина баща ми, или може би преди две години, когато смених една доста тежка работа. Друга причина да нямам вече такива сънища е може би това, че преди бях доста духовно настроен човек, а сега мисля предимно за пари и съм дълеч от този тип неща.

Това което мога да ти кажа за такива сънища е - може да се променят!

Чела ли си приказката за царят на когото му казали за следното пророчество:

"Царят на твоята държава ще бъде убит тази вечер".

Сутринта събрал всички мъдреци и най-старият мъдрец казал:

-В пророчеството се казва, че "царят" ще бъде убит. Т. е. ваше величество, намерете някой просяк от улицата - направете го цар за един ден и на другия ден ваше величество, пак ще седне на престола.

Но царят понеже бил свикнал да бъде цар - не послушал мъдреца и умрял.

Т. е. за да си промениш бъдещето - трябва коренно да си промениш живота (както приятеля ми, който спря да предизвиква онези момчета в гимназията). Ако не го промениш - дори нещо да не стане днес, ще стане утре и т. н.

Относно съня ти - сега ще го "разтълкувам".

Първата врачка най-вероятно ще я видиш на живо, след като почнеш да си пишеш с нея по интернет (сигурно заради проблеми с мъжа ти, или за тълкуване на сънища, което ще е глупаво - врачките понякога развалят семейства). Пак ти казвам - можеш да си промениш бъдещето, но си намери проблема в живота и коренно си измени живота.

Вторите врачки, най-вероятно ще отидеш по-късно при тях щом се разочероваш от първата врачка, те ще ти съсипят семейството, ако не си промениш възгледите и живота както ти казах, а ти ще мислиш за някакъв предишен шанс, който ти е 2-рия избор. Помни че врачките много си измислят и лъжат - вуйчо ми и вуйна ми едва не ги раздели една врачка.

Момичето от стаята, може да символизира теб и твоето собствено объркване.

Третата врачка може също да ти каже нещата които си сънувала, а асоциацията с Миглена Ангелова - може би е за човек на когото можеш да се довериш (което е огромна грешка), тъй като тя все пак води "Искрено и лично". А това, че си сънувала, че ще пробваш черна магия - значи че на този етап, врачките вече ще са ти взели ума.

Това, че се занимаваш с врачки или дори си пишеш и купуваш от хора от този тип е много лошо. Това е едно от нещата, които трябва да промениш. Врачките съсипват семейства.

Тъй че ако това наистина е пророчески сън, явно си напрегната по някаква причина. Реши я, виж ако имаш проблеми в семейството си - изчисти ги с разговори, консултации и т. н., но не и врачки. И избягвай врачките. Ако не го направиш - еми сънят ти ще се сбъдне и семейството ти ще се разпадне.

Помни - за да промениш бъдещето си, трябва коренно да си промениш живота и мисленето!

Надявам се, че съм ти помогнал!

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aafe9bf7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката- много благодаря за коментарите и последния коментар, наистина беше полезен! Благодаря, номер 3 за подробното тълкувание... честно казано има логика в това.. преди години се запознах с един окултист и поисках помощ от него, която беше свързана с човека от миналото ми, за който врачките от този сън казаха, че няма бъдеше и шанс и е изгубена кауза. С него имахме неизказани неща и неизживяни чувства и исках просто помощ за изясняване, но уви това обърка нещата, макар, че аз не прибегнах до помощта му чрез някакви ритуали, но все пак не съм сигурна той какво е правил.

Подчертавам, че не беше някакъв провъзгласил се за маг, не взимаше никакви пари и ми помогна безплатно, дори за кратко ми даваше духовни съвети и ми подари една книга, а самият той си работеше съвсем друго нещо.

Много неща обаче се объркаха и тази така наречена помощ ми излезе през носа, макар, че дълго време общувах с него и бяхме нещо като приятели. В миналото се интересувах от такива теми и привличах все такива хора, но откакто имам съпруг и дете, спрях да се занимавам и стоя настрана... ето защо малко се стреснах и изненадах, че сънувах сън с толкова врачки и то сега... а в миналото, когато наистина бях в подобни среди (не на мними врачки, а на хора, които се занимават с таро и подобни неща, но не за пари)... тогава никога не сънувах такива неща... дори от онзи период не помня и много както сънувах.

Сега няма да тръгна по врачки, нито ще им вярвам на глупостите, но ме разтревожи и елемента за човека от миналото ми... в съня сякаш имах надежда отново да се появи и не исках да допусна да срещам друг, но и не исках да се разделям с мъжа ми. Наяве не мога и да мисля за развод, разбираме се, гледаме си бебенцето и всичко се подрежда добре... но благодаря още веднъж за съвета... ще внимавам с такива хора занапред. Макар, че се считам за неуязвима от пишмам врачки заради опита ми в онези среди преди години, понякога човек може да бъде излъган...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 81ad799c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От номер 3 - радвам се, че съм ти помогнал! :)

Понеже прочетох, че си имала взимане даване с окултисти ще ти споделя опитам ми с такива хора и някои от методите им, сред който е и този който ти си видяла.

Преди години историята ми беше хоби (особенно българската и тракийската история). Покрай един приятел историк, изучих един куп тракийски символи, запознах се и с един куп символи, които по начало са били добри символи, но разни сатанисти или други такива групи (като Илюминатите) са ги преиначили за свои ползи (примерно "свастиката" е тракийски символ, със съвсем различно значение, но използвана от Хитлер). Освен това покрай историята се запознах и с редица религиозни движения като Богомилите и методите им.

Историкът за който споменах, бе чувал за Тракийската църква, която твърдеше, че разполага с интересни исторически източници за тракийската история, и понеже той не живее в България, му предложих аз да се внедря в тази църква и да поразпитам за тези източници.

Една приятелка се познаваше с основателите на тази "църква", уж хора с опит с историята и понеже започваше нов курс, се съгласих да ходя с нея на този курс, тъкмо и да говоря с основателите.

На курса обаче вместо да се говори за тракийската история, се говореше за смисъла на живота, показваха се много символи на птици, които уж символизират душата на човека (а в Библията, птицата често са символ на Дявола) и си мислех защо ни показват сатанистски символи, а ни говорят хубави неща.

После ни обясняваха, че в хлябът присъстват 4-те стихии (въздух - за растеж на пшеницата май, вода - за поливане, земя - за посяване и огън - за изпичане). А обожествяването на стихиите е паганско - т. е. още нещо сектантско. Освен това начинът им на държание беше подобно на Богомилите. Тъй де всяко ново нещо взима пример от нещо старо, та и всяка нова секта взима пример от старите секти (поне са се спряли на нещо родно). Даже на първата лекция някакви медитации искаха да правим, но за голямо щастие аз трябваше да ходя на вилата да садя дръвчета, та не успях да се възползвам.

Опитах се да изразя съмненията си за курса към приятелката, но с едно на ум, понеже не знаех до колко е на ти с основателите на църквата. На една от последните лекции чух да обсъждат някакви пари, та си казах: "Аха - такава ли била работата! "

После почна втората част на курса - "практики за по-добър живот". Някакви медитации и неща, които не искам да знам. Аз се бях отказал вече след "теоритичната" първа част със сатанистки и пагански символи.

Създателите на църквата тръгнаха да ме търсят, уж да ми дадат онези исторически материали които търсих. Запознаха ме с едно момче което им поддържа канала в YouTube, което ми твърдеше, че това че българите не знаят истината за траките е голям проблем за България, а аз му твърдях, че имигрантския проблем е много по-голям (това беше през 2011 и се вижда кой от 2-ма ни е прав сега).

Накрая както и на теб ми подариха някакви неща безплатно, включително и книгата на единия от създателите. Впоследствие изхвърлих книгата и другите неща като пагански и отидох до БПЦ да ги попитам дали могат да могат да ми помогнат да изоблича тази секта. Те ми казаха, че ще ми помогнат да напиша статия и че не е трябвало да изхвърлям нещата, щото били доказателства (а бе погански бяха - тъй че трябваше, а със статии нищо не става).

Та разните ми там сатанисти, окултисти и т. н. си приличат много. Хвани единия и удари другия. И противно на това което си мислят много хора - те не са някакви злобни хора, които те заставят да се включиш в сектата. Напротив те са изключително мили и подли хора, които ти правят и подаръци и т. н. и трябва да разчиташ единствено на разсъдъка си за да разбереш какви са всъщност. После вече стават злобни, щом те хванат в капан.

Така е било и при потурчването преди - турците също са обещавали много на българите да сменят вярата си. Пари, богатства, статус, а чак след отказите са почвали мъченията.

Наскоро се бях запознал и с една приятелка окултистка, която извършва и лечения и продава неща като тези които си си купила, примерно етерични масла. И на мен ми предлагаше, но понеже им знам практиките и отказах. Но веднъж на по-бира и казах няколко неща за практиките и, и че съм се внедрявал в секта и им знам номерата и тя като подпали. С няколко изречения я съсипах. Остана да ми твърди, че Дявола не бил лош.

Та това са хора, които не знаят къде се намират, но са достатъчно подли и умели за да побъркат и повлекат и други със себе си.

Страни от тях! В някои от техните демонични методи сигурно има сила и носят резултат - нали Дяволът стои зад тях. Но това са пагански неща, а аз съм вярващ християнин, а Исус е казал, че хора които се занимават с врачки и магьосници не са му близки.

Аз съм се запознал достатъчно с тях, колкото да мога да ги избягвам, изобличавам и да се пазя от тях. Не се занимавай с такива хора!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 771f9d09c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От номер 2: Бихте ли разтълкували и моя сън? Благодаря предварително!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker