Иска ли да ми "каже" нещо съдбата с това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Иска ли да ми "каже" нещо съдбата с това?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1332 пъти
Става въпрос за дребни неща, но честотата, с която ми се случват, ме кара да си задавам този въпрос. Просто всеки път, когато не проверя нещо, или пък се разсея, се случва нещо. Заради това например, всеки път преди да вляза в някой магазин, си проверявам портмонето. Не го направих един-единствен път - и точно тогава - на касата - видях че го няма (бях го вадила вкъщи и не съм го върнала в чантата си). Днес пък бях взела няколко неща с намаление от Била - но пропуснах да си дам картата. А иначе ми е такъв навик да я давам, че съм я вадила в магазини не от тази верига. Преди години пък, в един слънчев и безоблачен ден, просто реших да си махна чадъра от чантата (по принцип си стои там винаги) и ходих някъде за дълго. И на връщане заваля такъв порой, че не е истина. Преди време пък, в София, бях много уморена, и просто забравих да си перфорирам билета - и точно тогава имаше контрола. И един фрапиращ пример отпреди една-две години: беше лято, най-голямата жега, петък, много тежка седмица, имах чувството, че ще припадна от умора. Отивам на спирката - проверявам портфейла /както винаги/ - не ми стигат 3 стотинки за билет. Какво да правя - вървях в жегата около един час до вкъщи. Прибирам се и гледам на бюрото ми... три стотинки. Не можех да повярвам...
Това са само една много малка част от тези случайни (или не) "каръщини".
Знам, че съм ужасно разсеяна, но в същото време имам куп навици за едно постоянно проверяване, внимаване, че понякога изглеждам малко неадекватно.
Когато ми се случи нещо такова, започвам да си мисля, че съдбата или каквото и да е там, иска да ми каже или покаже нещо. Или започвам да се ядосвам защо все на мен се случва да изглеждам смешно.
Малко тъпа тема, като я прочетох сега ми стана смешно, но наистина ми се случва често и се ядосвам ужасно много всеки път.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 866b4d528e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато се случи нещо такова значи се променя пътя ти и АЗът те води където трябва. Помисли си, ако не си беше забравила портфейла в магазина сега можеше да не си тук. Просто му се довери на това нещо, зашото някой ден ще те отведе до истински красиви места и ще получиш много на мястото на 3 стотинки. :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 124bee4713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случвало ми се е на мен също. Според мен е онзи закон на привличането, а не съдбата има пръст. Една нощ сънувах, че в автобуса има контрола и ме. провериха. На сутринта като се качвах в автобуса, който рядко ползвам влезе контролата. Ха много се изненадах, че съня се сбъдна.
Един ден преди няколко месеца реших да отида до центъра и си взех един стар билет за всеки случай. Продупчих го и на следващата спирка се качи контролата. Имала съм едни предчувствия, че нещо гадно ще се случи и се случва. Сънувам някого и след време ми пише или го срещам.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 25a99db8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случайно да бързаш много - време е да понамалиш темпото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4e5db1f324
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехааа, откога чакам да намеря женското си аз! Честито, ти имаш толкова лош късмет, съпоставим само с моя! Няма да изпадам в детайли, защото макар сайта да е анонимен не държа да забавлявам онези, които биха се смели на лошия ми късмет. Понякога си мисля, че ако срещна на живо жена като мен ще стане едно от двете - или късмета ни ще даде на късо и ще ми се случи нещо хубаво, или светът да му мисли. Както и да е, не се притеснявай! Все някой ден ще ти се случи поне едно хубаво нещо. Само гледай да го забележиш вместо да скърбиш за лошите. Ние, хората, имаме такъв навик - да се концентрираме върху лошото и да игнорираме доброто. А и по традиция дори най-минималната гадост оставя по-силна емоционална следа в ума ни от най-хубавото преживяване. Тъжно, но всеки помни кога е закъснял за работа с 1 час, а никой не се сеща кога е подранил с 30 минути. :(

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 884dc6a256
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката на темата съм
Не, че ми се случват само лоши неща, лошите неща, които ми се случват по принцип са "дреболии", но се случват много често и изглеждам смешно или се случват много на куп, така че да ми изчерпят енергията до край.
Но има и "положителна" страна. Например преди няколко дена ме питаха как стъпвам толкова смело върху леда. Ами просто от толкова подхлъзвания съм се научила да различавам по цвета и т. н. къде мога да стъпя и къде не. Просто съм се специализирала. Също и понеже често се спъвам, имам заучен рефлекс да подскачам /все едно съм очаквала да се спъна/ и поне не падам. Тоя рефлекс ме е спасявал и да не се пребия, когато съм се спъвала по стълби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker