Слабите срещу дебелите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Слабите срещу дебелите
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 9133 пъти
Здравейте на всички.
Днес преглеждах отново историите и проблемите на някои от вас и попаднах на един коментар, който ме провокира да напиша тази история. Не мога да цитирам, но смисъла беше, че дебелите хора можели да предложат само интелект и чувство за хумор защото нямало с какво друго да се представят пред хората. Много ме разсмя този коментар.

Всъщност аз съм от тези дебелите хора и да, аз мога да предложа гореспоменатите качества.

Та.. интересно ми е колко от вас смятат така. Слабите хора какво могат да предложат по тази логика? Само и единствено визия така ли? Тя ли превъзхожда всичко духовно? Външността ли е на първо място?

Добре, да кажем, че един мъж се запознае с 2 жени.. една "слаба" и една "дебела" и тези две дами отговарят на качествата които изброих. "Задачата" му е да се ожени за една от тях. "Слабата" ще стои пред него и той ще стои и ще я гледа, а когато я заговори тя ще му говори някакви пълни глупости, просто защото не е компетентна по въпроса. Жена с която до края на живота си няма да може да си каже 2 смислени думи. Решение: уроци, частни учители, живота като най-добрия учил.
Вариант 2: "Дебелата" жена. Не толкова приятна за гледане, но забавна. Тази която ще му оправи настроението и в най-тежкия му момент. Жена с която ще стоят до късно и ще си говорят. Решение: пластична операция.

Ето приравнихме с решенията и 2-те жени.
Сами преценете кой вариант ще изберете.
Аз от личен опит, като една дебела дама, мога да кажа, че съм излизала с много мъже и в повечето случаи се е оказвало, че са бройкаджий. Града в който уча е малък и лесно се разчува славата им. И гордо мога да заявя, че след срещите ни са искали да излезем пак. С някои от тях съм имала и интимни отношения, така че не е само за бройката. И повечето от тях са ми предлагали сериозни взаимоотношения, но просто това не е моя тип мъж. А бройките им, наистина са като излезли от корица на списание и са готови да скочат в леглата им във всеки един момент. А повечето се и препокриват, някои от мъжете имат едни и същи бройки.

Да обесня преди да сте си създали грешно впечетление, с повечето от тях просто съм излизала и като разбера какви са съм се отказвала от повторни срещи.

Вярвам, че все още се цени вътрешната красота, може би и защото нямам външна, но все някой ще се намери да оцени това което съм отвътре.

Та искам да чуя и вашите мения по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: e84627d3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление не си права - вече почти никой не обръща внимание на вътрешната красота. Днешните ценности, толкова се изкривиха, болшинството от мъжете са бройкаджии и търсят "готини парчета". Опитай се да завържеш някоя интернет свалка - и първата дума е "дай снимка" - поне така различавам бройкаджиите и не си губя времето да се занимавам с тях.
Мъжете са с такива претенции, или аз попадам все на кретени не знам. Един дори ми каза, че съм дебела, а аз съм 57 кг. при 170 см. , друг - защо не съм руса и с половин кило грим на сурата. Може пък и аз да привличам все олигофрени, знам ли... В същото време ми пращат снимки на застаряващи ичковци с оплешивяващи темета и провиснали тумбаци, без грам релеф по тялото.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 678a88596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Аз не съм много съгласна.
1. Слабите не винаги са некомпетентни. Пълните, не винаги са.
2. Има някакво противоречие в думите Ви. Отначало, твърдите, че коментара Ви е разсмял. После атакувате външността. И най - накрая стигате до извода, че наистина пълничките дами могат да компенсират липсата на "атрактивна визия" с чувство за хумор и интелигентност. След като поставяте "мъжа" точно пред такъв избор.
3. Приемате като неизменна истина, че щом жената е слаба, значи е и привлекателна. Не мисля така.
Като за финал бих споделила, че коментарът, който е бил причина да напишете вашето мнение е верен, но само за умните жени. За съжаление външността е това, което се забелязва на пръв поглед. Не само при хора. Когато си харесате някоя рокля на витрината, не се питате веднага кой я е ушил и от какъв плат е и как е доставена. Влизате в магазина, защото очите ви са я харесали. И после се интересувате от другите неща. Ако не ви допаднат, излизате без да сте я купили.
Умните жени, които знаят, че външният им вид не е атрактивен, успяват да компенсират нещата така, че да намерят своето място сред останалите, без да наранят себе си или околните. Познавам доста пълни жени, които имат самочувствие, уважават себе си и не са се превърнали в озлобени дами, които да преживяват собствения си недостатък чрез прехвърляне на недоволството върху другите.
Според мен, мъжете обичат стегнатите, енергични и поддържащи себе си жени. Ако са отпуснати, няма значение дали са слаби или пълни.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2c483be6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Темата е интересна, да споделя моите наблюдения. Слабите и красивите, рядко влагат старание в секса. Пухкавите и средно хубавите, дават всичко от себе си, което ги прави превъзходни любовници! Така че стига да не е с три пръста сланина над оная и работа, предпочитам да съм с пухкава и симпатична жена!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d127ce92dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 2 - изпревари ме, съгласна съм 99% с теб, само сравнението с рокля ми е малко неуместно.
Иначе, според мен авторката прави грешката да дели хората на слаби и пълни, на умни и глупави, с чувство за хумор и с не. Според мен всеки сам по себе си е ценен като личност и не може да вкараме хората в някакви чекмеджета
щом си слаба, руса и атрактивна - значи си тъпа и елементарна
щом си дебела и неатрактивна - си умна и т. н.

това не е така. Всеки човек си е уникален сам по себе си и за всяка дама си има мъж, но според мен, повечето от мъжете биха избрали жената с нормално тегло пред пълната, както и повечето жени бихме избрали материално осигуреният и работещ мъж спрямо неуспелия и безработния. Такъв е животът - мъжете генетично имат наклонност да избират атрактивни жени за майки на децата си, ние търсим материално осигурен и работлив мъж, за да може да си отгледаме децата.

Според мен не бива да я има думата „срещу„ в заглавието, защото не бива да сме с-у, а заедно. На хората с нормално тегло не им пука за теглото на другите, имат си достатачно проблеми със своето, но на Запад се задълбочава все повече дискусията, дали хората с нормално тегло трябва да плащат чрез солидарната здравна система за болестите на дебелите. Пак се увеличиха цените на цигарите, за да се накарат пушачите да плащат за порока си, а не обществото да им плаща лечението, говори се за облагане на висококалорични храни, в много страни дебелите хора плащат по-големи осигуровки, а и двоен самолетен билет, защото взимат две седалки.

Както и да е - всеки да си решава. Аз имам предразположеност към напълняване (майка ми) и ми се лепи всичко. Не съм била никога дебела, но винаги са ме сравнявали с клъощавата ми сестра.

Преди година и половина заради проблеми напълях за 3 месеца 10 кг. и видях, колко са жестоки хората - никой не се питаше какво ми е на душата, но всеки ми прави забележки как съм могла да надебелея повече. Знам какво ви е значи, пълни жени, но съм решила за себе си (като интелигентна и атрактивна жена), че е по-лесно да се боря със себе си, с тялото си, отколкото с другите.
Стартирала съм инициатива за взаймно мотивиране при отслабване - всички сте поканени

http://spodeli. net/5/story-12663. html

Луна

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 01e1564131
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Въпросът ми към авторката е от къде на къде ще делиш хората на дебели и слаби? И как реши че има природна закономерност пълничките винаги да са умни и забавни за сметка на външността, а слабите са лесни и без грам мозък? Ако наистина вярваш на тази небивалица веднага опровергаваш тезата си... : ), или в др. случай си просто комплексирана заради килограмите. Не ме разбирай погрешно не целя да те обидя. Душевността няма нищо общо с външния вид. Това какъв си се определя от възпитанието, самообразоването и моралните ценности. Красотата също е много относително понятие... за всеки тя е различна, заради различните вкусове. Мила, хората (в случая мъжете) са жестоки, както и да изглеждаш винаги ще си недооценена. Сега някои от тях те пренебрегват заради фигурата, нехаят че може би си добра и мила и можеш да дадеш на един мъж обич и внимание. Често се изразяват цинично и те гледат сякаш не си достойна за тях. Познато, нали? Е, изненада-красавиците също далеч не са по щастливи. Те какво получават? Мъжете се избиват за тях, а жените тайничко им завиждат. А колко повече губят? Мислени са за празноглави кукли, леки жени, интересували ги само пари, клюките и скандала са винаги около тях Да не говорим че мъжете се комплексират, изпадат в ревност до болни състояния, видиш ли всеки искал тяхното момиче. А вътрешно и те може да са умни, добри, да искат да бъдат обичани, но веднага биват жигосвани като празноглави к*чки. По-малко несправедливо ли е? Всеки си носи кръста.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8dcd7024a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е точно това определение - нито е естетично да си много слаб, нито прекалено дебел. Едно е стройна съразмерна жена или малко по-закръглена и пищна, а друго е прекалено кльощава или направо тлъста. Така, че при подобни крайности кпоред мен трябва да се вземат съответните мерки, а ако се налага да се отиде и на лекар.
Колкото до уменията в леглото - зависи си от жената и често големите красавици са истинско "дърво", когато правят секс. Важното е мъжът да харесва жената, тя да го привлича и да му пасва сексуално както се казва.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dd5f55ead9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aвторката: Вскъщност коментара и това "делене" не е мое. Цялата статия беше иронизация на коментара, който прочетох.
Аз не деля хората по тези им "качества". За мен хората са стойностни, тези който могат да ти дадът нещо, а другите са плужаците, които чакат на готово и се лепят за всеки срещнат с мисълта как да му измъкнат парите, къщата или каквото и да било.
За всеки си е строго индивидуално има много слаби и стройни жени, но грозни. Както има и много пълни, но адски съмпатични дами. То си до чар и най-важното до химия с другите хора (не само с половинката). Всичко е сбор от много качества.
П. П. Бързах докато пиша и явно не съм оспяла да изразя правилно чувствата си, за което ще ви помоля да ме извините.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 83f1558c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като игнорираме изобилието от правописни грешки в пояснителния коментар на авторката (очевидно отново е бързала да оправдае неуместното делене на "слаби и дебели"), не мога да схвана как така слабите станаха и грозни, а пълните - адски симпатични? Не искам да те обидя, но ми се струва, че цялата работа има за цел да избива някакви комплекси. Да, както някой беше споменал - работи върху това, което можеш да промениш в себе си и не сипи злоба върху тези, на които признай си, завиждаш. Това от пълничка и симпатична те прави непривлекателна, ако щеш и в собствените си очи. Аз честно казано се почувствах лично засегната, защото съм слаба, под нормалното тегло, и много пъти съм го чувала това от "приятелки". След време разбрах, че просто ми завиждат, защото съм слаба и дребна и много мъже ме определят като привлекателна. Коефициентът ми на интелигентност е към 120. Не съм красива, но странно защо всеки мъж с когото съм излязла, ми се обажда за следваща среща? Така че привлекателността наистина е твърде индивидуално възприемана и е съвкупност от много качества, не само физически. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d7fe516959
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз не мисля, че авторката е съвсем права, защото и аз съм с поднормено тегло. 8, слабите ниски жени изобщо не са рядкост по простата причина, че имат по-дребна конструкция, но ако имаха същото отношение на височината към обиколката на ханша, ако бяха по-високи, нямаше да са бяха смятани за слаби. Една по-висока жена с не толкова тесен ханш би могла да бъде много по-женствена. През пубертета не бях чак толкова слаба, но пак бях добре. Висока съм, ханшът ми беше по-широк от този на ниските момичета. Мога да ти кажа, че изобщо нямаше за какво да им завиждам. Тесният ханш не е най-важното, а пропорцията.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c52145bae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не е точно така защо всяка слаба трябва да е слабохарактерна..? Аз съм възпитано момиче с характер, доста неща знам учила съм доста и от учебници и от живота :) Забавна съм много мъже са ми го казвали в същото време нямам никакви комплекси спрямо тяло.. външен вид ил т. н хубаво слабичко момиче с тренирано тяло с хубаво краче и коремче.. нормален да не кажа голям буст.. хубаво стегнато дупе, чиста и мека кожа, добра стойка, лицето ми има хубав овал, тъмнокафеви очи, мн хубави плътни устни с перфекно бели и наредени зъби, чипо носле, веждите и косата ми за златен кестен.. веждите доста добре оформени с чупка все едно са естествени просто леко почиатени.. :) Ето ме аз.. хихи не съм в огромно самочувствие а нормално дружелубно момиче с куп приятели.. знам как да се държа у в женска и в мужка компания.. :)) Всичко това което съм аЗ е постигнато страшно трудно с много спорт :)) преди имах леко коремче което тренирах 1 и половина сега е изваяно.. Не пиша това да се хваля или нещо подобно напротив аз съм свикнала да бъда мила и дружелубна към всички.. Просто исках да кажа че тезата ти не е точно така.. има и изклучения :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d34f54939
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм мъж и за себе си съм решил с 100% сигурност -аз с дебела жена повече от здравей здрасти не мога да имам. Може слаба и тъпа, може слаба и грозна, може слаба която е хем тъпа хем грозна хахахаха но дебела никога защото мога да общувам с всеки, мога да си говоря смислени приказки с всеки но секс ще правя само с нея и ако не ме привлича сексуално не мога да съм щастлив.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 15a4dd5173
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами аз съм момиче на 12, но съм доста едра и досега никой не ме е харесвал :( Само някои момчета от моя клас обичат да ме закачат, но знаят, че няма да ги нараня, въпреки че имам доста тежка ръка. Тежа 71 кг и съм висока 171 см, на съвсееем на края на границата на нормата съм си, но започвам лека - полека да отслабвам. Забавна съм, всичките ми приятели ще го потвърдят, умна съм, много и то... Но не съм особено привлекателна и не мисля, че някой ме харесва. Но се свиква :|

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7a005c1039
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   ВИЗИЯТА Е МНОГО ВАЖНА!
ФАКТ

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: aa29ac9acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   №13, да - колкото по-куха е съответната лейка, толкова е по-важна визията. ФАКТ.
Напреднали са хората, които успяват да прозрат нещата отвъд видимото, пъросигналното, телесното и материалното.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fcb7cbc1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ние с приятелката ми се шегувахме след изпит, когато изморени и бледи не се чувствахме особено красиви, че "Може да не изглеждаме добре, но пък сме умни", а когато предпочитахме разходките пред лекциите в хубавото време, че "Може да не сме умни, но пък сме хубави" :))) Това малко да се разведри темичката :) А иначе моето мнение - Всичко е относително - красотата, ума и т. н. също, няма зависимости, нито гаранции кой ще е по-щастлив. Зависи ти как се чувстваш и възприемаш и в повечето случаи и другите те възприемат така.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0c61ff40bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Е то едва ли не излиза, че всички дебели жени пращят от акъл, пък всички слаби са много прости. Аз не смятам, че има подобна зависимост. Външния вид е предимство, това е факт, разбира се не е всичко.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 20be71004a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   За да се успокоят страстите предлагам:
1. Дебелите да започнат диета и спорт, като така ще се харесват повече и няма да им е до писания по темата.
2. Кльощавите да започнат да похапват повечко и по-калорична храна, умерен спорт също може и така също няма да им е до писания и коментари.
Е, има риск, че страстите ще се развихрят, защото дебелите ще са изнервени от глад, а кльощавите - от преяждане, но предлагам все пак да рискувате!
от жена, която е прилично изглеждаща и с чувство за хумор

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2eef125529
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Според мен, една жена преди всичко трябва да притежава сексапил и излъчване. Има големи красавици, ама нямат сексапил горките. Сексапилът и излъчвенато не зависят от килограмите. И са комплексни качества, т. е. не принадлежат изцяло към външния вид. Лицето и поведението - това са най-важните неща в една жена. По тях може да се види има ли една жена сексапил и излъчване, защото ако ги няма тези неща, по-добре една кукла от сексшопа. Това е моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 469d3db47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   питам се как може да делите хората на дебели и слаби, че по това да им определяте и интелектуалните възможности, нека да има и дебели и слаби няма всички да сме еднакви я

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: cf4e143fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   С какво дебелите са по-различни? И те са хора и живи същества. Ако нямаше толкова гадни хора които да се подиграват нямаше да се делим на дебели и слаби. Ето това кара дебелите да отслабват - това че някои клечки се мислят за супер красиви и трябва да се подиграят (не всички)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d0abb9f1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Пълните хора - спортувайте бе!
Във фитнеса постоянно виждам пълни хора, които се счупват от тренировки и наистина има ефект.
Нищо не ви пречи да спортувате повече и да направите малко диета, не говоря да не ядете, а да правите подбор на храната, която изяждате. Има доста места откъдето може да си направите хранителен режим.
Но най-важното е да имате воля да промените себе си, всичко става с много постоянство. Захванете се със някакъв по-активен спорт, може и фитнес, оправете си храненето и след една година вижте каква голяма разлика ще има. И не се оправдавайте, че няма време. Аз съм студент, ходя на работа по 8 часа на ден и отделно имам приятелка и редовно си спортувам, така че за всичко може да се намери време, стига да има желание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 160c085eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Съгласен съм с №20 Наистина защо някой клечки трябва да се мислят за супер красиви аз съм момче на 16 с нормална фигура и съм виждал как се подиграват на по пълните момичета и не мога да разбера защо има такава дискриминация...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 44b4253958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Има толкова клиощави жени със супер грозни муцуни и пълни жени с красиви лица не мие ясно защо клиощавите имат такова огромно самочувствие като повечето от тях нямат и цици и са грозни

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 44b4253958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   21 ти пък като си много отворен всички хора имат ли финансови възможнжсти за фитнес а и ма хора които са предразположении при тях нищо не помага аз лично познавам хора които съм 200 кг и нищо не ядът за какво ми говориш ти

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00e7da06b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Повечето от мъжете биха избрали жената с нормално тегло пред пълната-значи повечето мъже не струват, след като за тях външният вид е определящ. Ами ако жената с нормално тегло напълнее, което задължително се случва в повечето случаи след средно две раждания-тогава какво, ще я зарежат и ще потърсят друга?!

Не те нападам, но лично аз съм против подобно поведение. Външният вид не може да е определящ винаги в живота. Но ако повечето мъже не биха се оженили за дебелана или дори леко пълна жена, значи излиза, че дебелите жени ще си стоят самотни винаги. Не върви и да се променят, само за да угодят на мъжете. Без нещо отвътре едно момиче е просто красива обвивка без съдържание.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d14164ec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Леле, умрях от смях!......................

ДЕБЕЛИТЕ - задължително имат комплекси (еми сега такава ни епохата, естетиката... какво да се прави! - и се комплексират все по-гадно, дълбоко и зловещо)
- обикновено са мързеливи - не им се ходи много насам - натам, не са от супер работните, че иначе... тоя дебел задник как се "храни"?!
- и са ЛАКОМИ - аз дебел човек дето да не яде като свиня не познавам!.....
- да не забравя - и много мразят слабите! (според дебелите задължително трябва да са гадни, тъпи, зловещи и доволно некадърни личности....)

СЛАБИТЕ - някои от тях страдат от мания за величие
- като цяло са по-проклетички от дебелите (дори често от инат, проклетия или просто от притеснение не могат да се хранят нормално - за разлика от дебелите, които се освинват с яденето в подобни ситуации)
-и слабите могат да си имат техните комплекси, но на други теми
-слабите се отнасят пренебрежително към дебелите и за това дебелите толкова мравят слабите
- работалкохолиците са винаги слаби - или в най-добрия случай с нормално тегло. аз паталогично работлив човек, дето е потънал в сланина, не познавам!
- някои от слабите са и по-добри в леглото, защото просто са по-подвижни... могат да правят по-разнообразни пози (като техника говоря), докато къде дебелият индивид ще се впусне в такива начинания?!!! и затова дебелита са обикновено досадно романтични и все ласки искат и т.н. ами какво друго и могат да направят като пози, например?! защото и позите са много важни в секса, както знаем всички...

като цяло, дебелите (повечето) са досадни комплексари, слабите са тайни злобари, но поне с тях е по-интересно.

аз предпочитам слабите. дебелите не ги мога. късат ми нервите с техния мързел и емоционална задръстеност! а не дай си Боже да ги видя да ядат..... брррррррррррррр! то плюскат, то се тъпчат, то там направо достигат до душевен оргазъм.

гадно.
поне слабите не ядат като не виждали храна в живота си... и не се паркират някъде за да размишляват какви гадини са слабите, например...

аз съм ни слаба, ни дебела. имам атлетично тяло, завършила съм два университета - софийския с магистър и един в чужбина - с бакълавър, зная 4 чужди езика, омъжена съм (все още), имам и дете. и всеки ден сутринта ходя на боди билдинг. плувам и правя колоездене.
така че майката му е фитнеса, еййййййййййййййййййй!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bddae72db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Прочитайки коментар номер 26 и по-специално последния абзац, аз направих важно откритие, което имам удоволствие да ви съобщя: хората се делят на три категории - 1. дебели /едната половина от човеците/; 2. слаби /другата половина от човеците/; 3. съвършени /единствената и неповторима номер 26/.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d14164ec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 27 съм.
към номер 26.
ааааа, добре поставяш нещата.... само че, ако си разбрал, това че ни съм дебела, ни слаба, го постигам с усилие и органицазия.
това май ти е убегнало....
не ми пука кой е съвършен и кой не. въпросът е човек да се чувства добре и да не е задръстен с прекалеееено много комплекси, не мислиш ли?!

между другото, не само аз държа да съм в добра форма, но ми допадат и мъже, които са хубави, високи, представителни и тренирани....

мдаааа, номер 27!
ако това ти го намираш за съвършенство - ок, нека са е така!
няма да се караме я!//////////////////

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 687bad9525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Според мен е важна и визията, вътрешната красота и ума...
Неможе да се ожениш за жена която те одблъсква, но е умна и добра... Според мен не са важни килограмите.. Има красиви и дебели жени също има слаби и грозни но най - добрия вариант е нормално не мн слабо телосложение и нито грозна нито прекалено красива абе средна хубост....
by: mishelinna

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 678a88596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Според мен темата е пълна глупост! Познавам дебели и глупави жени, познавам слаби и интелигентни дами. Това как изглеждаш не е еквивалент на това какво имаш в главата. И още нещо - за всеки влак си има пътници! Аз примерно като един мъж мога да кажа, че в чисто сексуален аспект, една леко пълна дама би ме заинтригувала повече от колкото някоя страшно слаба!

Лош Батко

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d5fb964bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ти май се опита да изкараш дебелите по-умни ли??? Аз съм слаба, висока и умна и съм заобиколена от дебели и глупави хора. Много слаби и забавни хора познавам и честно казано дебелите са си по-глупавички. Зависи от човека. Винаги ще се намери някой който да те хареса

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aa29ac9acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   31, не е важно каква си (или каква се мислиш че си), а колко си щастлива! Но като гледам как се изказваш за обкръжението си - май хич не си :)
И к'ва ти е файдата тогава, че си слаба, висока и умна?!
Въпреки това аз те харесвам!

/дебел, нисък и глупав/

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8efa54c037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Наистина много от момчетата, не казавм всички... но много от тях гледат само външността и тялото... ФАКТ!
Нали виждам какво правят минава някоя по закръглена, не казвам дебелана, просто по закръглена, но изключително симпатична в лице и никой нищо не казва. Минава някоя слаба мацка и всички ''Оооо, каква е яка.. '' '' Мале ще я пръсна''... така че какво мога да кажа :Д
аз самата не съм дебела, но не съм и слаба. Нормално изглеждам и все пак авторката не е права оптносно слабите момичета-те на са тъпи, не всички. има и много дебели, които са тъпи, така че ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 дни
hash: 1996fb7244
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Ако трябва да си избирам между слаба и дебела те да са еднакви по всичко, но не и по външност. Бих избрала дебелата защо ли, защото дебелите са страхотни според мен жени с целутит са много по-добре от една анорексичка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a7a8d2c323
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Пфф, сега ще бъда откровена. В днешно време повечето мъже гледат външният вид на една жена – момиче, и мислят най – вече за интимни отношения, а чак на по – стара възраст осъзнават наистина какво трябва да се прави. Ето например, аз съм в 8-ми клас, имам дълга чуплива коса, светло руса, светло сини очи със зеленикав отенък, светла кожа, всеки ден се мажа с най – различни видове кремове, за да съм по – натурална, чип нос, носех брекети и шини дълго време и отделям допълнително време за зъбите си, за да имам тази ''перфектна'' усмивка. Ниска съм, но не бих взела това като минус, и съм слаба. Имала съм общо 4-ри гаджета за тази година. Но винаги ги отрязвах, защото не бяха моя тип. Винаги ходя с маркови дрехи и съм голяма к*рва. Въртях един млад студент на малкия си пръст и завършек с отличен. Но тази година, въпреки това, успехът ми падна значително от толкова стоене пред огледалото. Само дето се отървах, защото повечето учители ме харесват. Извод – ако бъдеш егоист и знаеш как да бъдеш винаги номер 1, независимо колко си ''елементарна'', ще успееш ;)

~Блонди

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: be0521b768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не мога да проумея, защо сте преценила, че слабите хора не са забавни и умни...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker