Кормуване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кормуване
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2189 пъти
Привет на всички!

Както вече сте наясно, темата е свързана с на всички познатото кормуване. Когато се записах с такова желание си учих листовките, взех ги с 0 грешки. Малко трудно свикнах с шофирането, но мисля, че сега се справям добре. Обаче има един проблем :( Днес се явих за трети път и пак ме скъсаха. Не мога да ви опиша колко ме е яд да ми прекратяват изпита за дреболии, сякаш напук го правят за пари.
Искам да ви попитам колко пъти сте се явявали и какви са били причините да не го вземете. Може би като видя, че не съм единствената, ще се почувствам малко по-добре и ще ми вдъхнете увереност да не се отказвам.

Благодаря ви предяарително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 741329e045
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Взех си изпита през Ноември. Веднъж ме скъсаха, беше защото в кръговото като трябваше да мина надясно, трябваше да изчакам един джип, но той НЕ беше подал сигнал че ще излиза, а си беше оставил мигача наляво че ще продължи по кръговото и щяхме да се блъснем. Съвсем нормално е и ако някой теб те блъсне да те скъсат и пак ти ще си плащаш изпита. Не се притеснявай, така се гради търпението, по-спокойно и се стягай. Сутринта преди изпита си припомни набързо правилата за всеки случай, при мен даже ме питаха знаците от арматурното табло. Грешката не е толкова в теб, а че твоя инструктор не ти казва истината. Ако не смята, че си готов за изпит трябва да ти каже примерно да вземеш допълнителни часове, както и да е сега като те скъсаха трябва да имаш още два или четири часове, направи ги в деня преди изпита. Успех и се стягай.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f21cf27403
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ме скъсаха единствено на БЧК, защото бях с 4 грешки. Листовките ги взех с 1 грешка, 94 т., а кормуването с 2 грешки, в началото ми писа грешка като ме пита за колана какво знам, въпреки че му отговорих правилно, а другата е, че завих надясно без мигач, не съм разбрал, че се е изключил.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c0777ce7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди време чух нещо от един човек и си е истина: кормуването се дава, не се взима.

Това не означава, че е вариант въобще да не можеш да караш и да очакваш да вземеш книжка. За тези часове трудно ще се научи достатъчно човек. Аз не се научих в кормуването и ми го дадоха на 4 път, не го взех. Затварят си очите за каквото могат или те карат по лесен маршрут. Зависи и от какъв град си, моя не беше мнооого голям и сложен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 051be7e9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен ме скъсаха два пъти - първият в последните 10 секунди от изпита, защото съм отбила вдясно на спирката, а не на улицата, която е до спирката (бях бясна). Вторият - защото минах много близо до един тротоар и дотам. На третия не ми пукаше, в момента в който изпитващия ми каза да изключа колата си виках наум - Айде давай да подписвам третото НЕ, но вече оценката беше ДА. Това беше при мен. Не се предавай, единственият шанс да не вземеш книжка е, ако се откажеш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7edd7fbb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не че нещо, но като виждаш, че не става, защо се мъчиш още? Не искам да ме "нахейтят" отдолу с фразите "трябва да постигнеш всичко, не се отказвай и т. н. ", ама помисли малко-не е на "далавера" нито за теб нито за околните. Някои неща не са за всички, това не е изпит по математика да учиш и да го вземеш. Шофьорът е като курвата(с извинение) - такъв се раждаш. Съжалявам много, не хейтя просто ей така, мисли разумно. И какви са тези малки грешки? За теб малка грешка може да е да не спреш на СТОП..

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 678e4058da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Лично аз си взех листовките с една грешка но кормуването от първия път.
Сестра ми обаче не можеше да вземе кормуване и на третия път плати за да я пуснат по най-лек маршрут, 20 дни след като взе книжка се качи с колата на спирката където хора си чакаха автобус, имаше само материални щети но шока бе голям и тя две години отказваше да шофира, след това годеникът и я учеше и сега е доста добър шофьор. Това ли искаш да ти се случи? Да си виновна за катастрофа! По добре 10 пъти се яви но не научена да не те пускат на пътя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3c3bb4e59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ами аз лично си взех изпита от първия път. Първо карах курсовете за автомобил още на 17 бях тогава. На 21 се явих на изпит за мотоциклет - също от първия път, но беше само кормуване. Преди няколко години изкарах курса и за Ц-категория /камион/, също без никакви проблеми, въпреки че имаше малка ситуация, но не се отрази на изпита.

Има причина да те късат на изпита. Митове и легенди са това, че късат за пари! Без да направиш никаква грешка, няма как да те скъсат, защото всичко се записва и документира! Проблема си е в теб. Ти самата, казваш, че трудно си свикнала и ти е трудно кормуването. При някой хора е така, но не се отчайвай ами си вземи допълнителни часове, защото в днешно време хич не са много часовете по кормуване и после що стават катастрофи на пътя всеки ден! Поздрави и успех!

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 42e27d01a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз се явявах 7 пъти. Още след второто явяване инструкторът ми предложи да "дам едни пари и да не се мъча повече", но отказах. И така още 5 пъти в същата школа (трябваше още след като ми предложат да давам пари да се откажа от тая школа, но тогава бях упорито лапе). После смених школата и го взех от втория път... Всичко това става в рамките на 2. 5 години, явяванията не са евтини... Аз си бях виновен де, не бях най-старателния шофьор. Сигурен съм, че ако бях по-добър и нямаше за какво да се заядат щяха да ме пуснат дори без пари. Знам, защото на изпита, на който ме пуснаха, си карах доста добре, чак се учудих от себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0c2d466682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не казваш какви грешки си допуснала.
Късат за много неща.
Ако не спреш на стоп!
Отнемеш предимство.
Не даваш мегач при маневра.
Не си пропуснала пешеходци.
Караш несъобразено с пътната обстановка.
Лоша работа със съединителя.
Неправилно престрояване.
Тук 3 т там 3 т и хоп... така те късат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04c369c52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето кормуване го взех от първият път с 4 наказателни. Моят съвет е ако искаш да имаш книжка не се отказвай. Кормуването не е лесно и важно е на какъв изпитващ ще попаднеш, има такива който нарочно те карат да влезеш в забранена улица и те късат. Аз извадих късмет и по паднах на добър изпитващ. Сигурно се притесняваш и затова допускаш грешки, но не се притеснявай всички сме така на изпит. Важното е да се чувстваш сигурна и спокойна и ще го вземеш. Все пак ако го вземеш и още се притесняваш, то притеснението ще се увеличи като си сама, защото никой не може да те спаси ако стане нещо. Пожелавам ти успех :-)

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3ee4a6efc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз имах 2 грешки на листовките, а изпита взех от първия път. Не знам колко беше справедливо понеже в края на изпита при навлизане в кръговото, седящият до мен изпитващ ме обърка с посоката и в последния момент я промени когато вече нямаше как да завия, но все пак от шаш и паника тръгнах да завивам в знака на кръговото, хаха тоест да се блъснем и той ми натисна спирачките. Така извини се за това, че ме е объркал. Аз си казах край ще е скъса. После слезе от колата и инструктора ми каза, че съм минала. Странно нали? Не го очаквах, защото замалко да се блъснем все пак.. А теб защо са те скъсали? При един и същ изпитващ ли си и трите пъти?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker