Сънувам места, които не съм виждала преди? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сънувам места, които не съм виждала преди?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1618 пъти
Здравейтее, момиче на 17години съм. Преди няколко минути, докато гледах поредния влог в youtube ми се случи нещо странно. Както си гледах клипа, в който едно момиче снима в страна извън България и то място, което никога не съм виждала почувствах нещо като дежа вю. И буквално на секундата се сетих, че доста отдавна сънувах, че бях на същото място. С други места също ми се е случвало, както си разглеждам снимки в tumblr например попадам на нещо, което е сякаш извадено от съня ми. Та въпроса ми е: възможно ли е да сънуваш места, които не си виждал дори и на снимки, преди това? На вас случвало ли ви е се? Ще ми е интересно да разбера какво мислите относно тази тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 02c654fbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са неща от предната ти инкарнация.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5b1cee83e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случвало ми се е много пъти, нормално е. По едно време бях започнал да си записвам сънищата, защото исках да подходя научно. Исках да видя дали не си измислям, че съм виждал мястото или събитието (при мен по-често става въпрос за събития) след като вече съм го видял наживо. Не си измислях. Предсказателни сънища определено има и според мен са нормална част от човешкото преживяване.

Забавно ми е как в научните среди има консенсус по въпроса, че такива сънища няма и, че "човешкият мозък не може да сънува лице, което не си видял наживо". Ха-ха-хах.. науката не може да е по-далеч от истината. Както преди са смятали, че пространството е изпълнено с етер и това е било научния консенсус, така сега смятат някакви неща и който се отклони от стадното им мислене, гледат да го изядат с парцалите.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 30667184f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, имала си неволни астрални пътувания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9a5212a72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е. Аз още чакам да намеря онази жълтеникава крепост със странни тунели, която сънувах преди време. Сигурен съм, че мястото не е моя измишльотина.

П.С. А ако ви интересува, няколко пъти сънувах предварително хора, които после срещах в живота си. Не просто лицата им, а и други факти, свързани с тях - например мястото, на което са, съответстваше на вкуса им или носеха дреха, която е в любимия им цвят. Но, естествено, това не е възможно според драгите ни колеги учени - кой съм аз, че да им натрапвам сънищата си? За щастие в моя си живот аз решавам кое е истина и кое не. Приятно усещане... пък те нека продължават да разправят кое е вярно и кое не от позицията на най-информирани. Колко е забавно да слушаш невежите понякога! :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ce2b3274a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "науката не може да е по-далеч от истината."

Не казвам, че "науката" (нека приемем тази дума, по начина, по който бива приемана на сеските седянки) е права, но ти по-близо ли си до истината и ако да, защо ?

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5b1cee83e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   до 5 от 2: признавам, че малко прекалих с изказването. Днешната наука е права за много неща и е помогнала много на човечеството. В бъдеще, надявам се, ще изследват повече съзнанието, колкото и да е трудно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef6e9ed1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз сънувам всяка нощ различни места, на които не съм ходил и хора които не познавам реално, но в съня ми са супер реални. Даже аз се сънувам като различни хора, с друг външен вид и на различна възраст. Тази нощ сънувах че съм някакъв тип (пак с различна външност от моята) с приятелката ми(която също не познавам наживо) и сме в Мумбай!? (това няма да ми хрумне като съм буден, даже не знаех къде мамка му е това Мумбай). И търсех бар с тоалетна, питах някаква жена на улицата (на какъв език нямам идея) че ми трябва бар с тоалетна защото не мога да си го извадя пред толкова хора на улицата, и ще стане грозно. (Това даже не е в моя речник). Намерих бара, даже името му помнех като се събудих, но сега съм го забравил, но бара помня много ясно. И така всяка нощ различни места и случки, като филми само че и аз участвам вътре. Така че споко, има и по шантави случаи от твоя!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7db8e98585
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   до 7: Имаш ли чувството, че събитията от сънищата ти се случват сега или се случват в миналото?

Аз веднъж сънувах един сън в Мексико. Всъщност "сънувах" не е точната дума, защото по време на съня се събудих, но продължих да виждам картиннките от въпросния живот още няколко минути и бях сигурен, че не е сън, а реални събития от нечий живот. Събитията се развиваха в края на 50-те години в Мексико сити. Основната част от съня беше за богато семейство, което празнува, че си е купило син Фолксваген Костенурка. Не разбрах защо го сънувам това, но от съня разбрах, че Фолксваген Костенурка е била много популярна кола в Мексико, имали са огромна фабрика там даже.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bcaca87e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сънувала съм, че уча или живея в Америка. Нямам такива амбиции дори нямам шанс да отида в Америка. Просто нула, не се заминава така лесно, а и сама не отивам зад граница. Обаче за сънищата ми... Всеки път знам, че съм аз, не съм в друго тяло или външност. Счмо че дрехите ми са различни. От различени десетилетия. Веднъж сънувах, че стм с розова рокля до коляното и отивам да гледам бейзбол, което е шантаво, защото мразя бейзбол. Обаче времето, в което се намирах беше някъде 50-60 г на 20 век... Сънувала съм, че живея в Ню Йорк и търся кулите близнаци. Всъщност след 11/09, когато кулите паднаха започнаха тези странни сънища. Сънувала съм, че работя като камериерка в хотел пак в Америма и се влюбвам много силно в мъж, който после ме зарязва. В действутелност наистина работех като камериерка, и там срещнах първата си любов. Няколко години по-късно живяхме заедно, но той ме заряза заради друга. Изпитах същото чувство на загуба както в съня си. А моята първа любов винаги стм го сънувала преди да се срещнем отново. Обаче сънищата не ме предупредиха колко мъка ще ми донесе. Преди сънувахповече, сега заради забързания начин на живот дори не мога да се наспя.


Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef6e9ed1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, здравей, номер 7 съм, различно е, понякога се случват сега, понякога се сънувам като монах в Тибет примерно, или като крадец и ме гонят по време на целия сън, даже съм се събуждал и съм скачал и съм се питал къде съм и не мога известно време да възприема и кой съм хаха. Иначе е интересно че има страшно много подробности в съня ми, изпитвам различни усещания съвсем като реални, все едно съм го преживял наистина, усещам болка страх или гняв... като сънувам че се карам или се бия с някой се събуждам наистина вбесен. Тази нощ сънувах пак нещо абсурдно, че съм около 12 годишно момче, бях облечен странно, стоях на един голям каменен мост и държах нещо обло което не знам защо наричах Търсача. И то определено можеше да лети. Също съм сънувал много пъти че летя над различни местности, сънувал съм война, нашествие на извънземни.. какво ли не, но с всички подробности, помнех хората около мен, даже имената им, моето име, адски откачено хаха.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: beb9f327b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз току що публикувах моята история - "Красив живот. " в раздел "Други". По - подробно накрая не споменавам но става въпрос за човекът когото срещнах в Казахстан преди много ама много години. Тя е много лична, но просто искам някак си... думите ми да не са напразни а да стигнат до него.

-Йоанна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker