Далавери в Италия - не мога да кажа на никого и полудявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Далавери в Италия - не мога да кажа на никого и полудявам
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1352 пъти
Здравейте! На 27 съм, най-добрият ми приятел щеше да е на 32. Преди 5 години заминахме за Италия с цел работа. Бяхме там 2 години и той започна да се забърква с така наречената "мафия". Предупреждавах го няколко пъти да се отдръпне от там, но той искаше да навлезе по-дълбоко. Така с течение на времето започна да прекарва крадени коли за България. Имаше си свои хора на митницата и колите минаваха границата без проблем. Аз се върнах в България, а той остана там и продължи да върти този бизнес. Постепенно започна заедно с крадените коли да прекарва и наркотици. В Италия въртеше допълнителни далавери с дилъри, крадци на коли и не знам си още какви. В България семейстовото и приятелите му смятаха, че има най-обикновен бизнес с коли. Беше отворил гараж на баща си, където всъщност държеше всичко крадено. Имаха заведение, пак отворено от него. Разполагаше с много пари - имаше къщи, коли, мотори, джетове. Можеше да има всичко, което поиска. Забърка се обаче с грешните хора. Беше започнал да лъже италианците, мамеше всички наред и така излъгал неправилния. Малко след това го намерили мъртъв. Казват, че се бил самоубил, защото дължал много пари, но не беше така. Той имаше пари в излишък, родителите му щяха да му помогнат ако беше така, аз щях, но не беше това. Продължават да твърдят, че се е самоубил, но той обичаше живота си и му се живееше повече от всякога и от всеки. Когато го намерили, апартаментът му бил заключен от вътрешната страна. И на двата му лаптопа липсвали хард дисковете, а защо му е да ги маха след като ще се самоубива? Знам много повече, знам всичко за далаверите му, но не мога да кажа на абсолютно никого и това ме убива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5fed81c2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм...продължавай така без да говориш, "забрави" и продължи живота си в друга посока.
Знаеш, че ако знаеш и говориш, може и теб да самоубият...
Трай си! Съжалявам за приятелят ти, но той е понесъл последствията от собствените си действия! Помислил се е за недосегаем, никой не е.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 51c2f45bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не можеш нищо да докажеш за смъртта му, а и той не е бил света вода ненапита. по-добре си трай, защото най-много да си докараш неприятности. приятелят ти сам е взел решение да се занимава с подземния свят и е понесъл последствията.
аз (и не само аз) имам сериозни съмнения за смъртта на мой близък, въпреки че почина в болница вследствие на катастрофа. но какво от това? не мога нищо да докажа, всичко е само на ниво съмнения и подозрения.
забрави и продължи...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 76b4de9656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Грешката ти е, че не си предприел действия преди това. Този човек е бил престъпник, лишавал е хората от автомобилите им и е бил трафикант на наркотици, ни ти си мълча през годините. Защо?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 957b371292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А какво трябваше да направя? Той ми беше приятел, трябваше да отида и да го предам ли? На кой да го предам? На полицията? Или да изпея всичко на родителите му? Не можех да предам брат си и не смятам, че ми влиза в работата какво е вършил, просто бяхме прекалено близки и си споделяхме абсолютно всичко, което се случва в живота. Имахме си доверие, как щях да предам доверието му? А какво щеше да стане след като италианците разбереха, кой е казал всичко? Мълчах години наред единствено заради приятелството ни и продължавам да мълча най-вероятно от страх или просто инстинкт за самосъхранение и аз не знам вече.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 29217a57f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си вече съучастник и дори сега ако не кажеш ще ти тежи на съвестта цял живот. Друг въпрос що за приятел си му, щом знаеш с какво се занимава и не си предопредил баща му, дори полицията. Ако го беше направил сега щеше да имаш един приятел престъпник, лежащ в затвора 2-3 г., но жив, и кой знае може там да му дойде акъла. Сега е мъртъв и няма връщане назад - няма друг изход - признай си! Трудно е, ама... няма друг изход!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker