Искам и аз да споделя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам и аз да споделя.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1145 пъти
От една седмица съм в този сайт и това което целя е да окуража хората и да дам колкото мога добри съвети. Благодарна съм за шансовете на живота, но нещо не върви и се оказвам от другата страна. Не е слабост да плачеш нали? Защото сега освен корабчета има и морска буря със сълзи и сополи.
Родих се преди 18 години, в нормално семейство, баща ми биеше майка ми до кръв. Разведоха се и се роди брат ми от друг мъж за да е по-интересно. Дотук всичко е в рамките на нещата, разбирате ме, претърпяла съм толкова унижения, колкото мога да поема.
Но тази вечер... просто... някак си... се чувствам сякаш... искам да бъда на по- добро място. Днес бях сама цял ден, затворих се, както обичам да правя, осъзнавам че детската ми мечта просто няма как да стане.
Винаги съм искала приятел, ама приятел, разбирате ли? Но не успях да бъда добър приятел за никого, не успях да съхраня чистотата и живината за да направя някого щастлив.
Точно днес разбрах че човекът от който се учех и вземах пример е починал. Тъжно ми е и осъзнавам как един ден хората ги има а на другия може и да си отидат без да се сбогуват. Това ме кара да ги ценя, каквито и да са. Но той беше от различните, не го беше страх да мечтае и постигаше всяка цел с много любов и търпение. Занимаваше се с метафизика и беше на път да открие нещо сериозно за човешкото същество и енергията която носи, просто предчувствах, а аз винаги уж съм права.. И сякаш нещо... по плановете се е объркало.
Самотно ми е... а самотата е просто илюзия. Родена съм със самота, значи ли и че самата аз съм една илюзия? Хаха... Няма да задълбавам, и аз мразя драмите.
В този свят се чувствам стъпкана и далеч от всичко което обичам - точно затова съм тук де... за да оцелея и да заобичам това което е тук. Трябваше сега да бъда силна лъвица, а не жалка лисица. :Д Трябваше, но ми е трудно да се преборя със средата в която живея. Нищо не е честно, дори най близките ми в обвиненията си искат да ме наранят просто защото и тях ги боли и са слаби. Разбирам това и прощавам.
Сега съм никоя, нямам пукнат лев. Нямам здраво семейство, контактувам основно с хора които не уважават себе си и останалите. Лежа по цял ден и не ходя на училище, иначе задачите си остават и курсовете които така и не довършвам. Ставам все по-късогледа и неподдържана. За момчета да не става и дума, виждам как всеки гледа да те пречука и дотам. Те не разбират че имам съкровище и искам да го дам, но няма на кого. Пазя я тази пуста девственост и всичките комбота и малки бонуси към нея, четири пъти заради наивността си се оказвах сама в компанията на самотен мъж и да ви кажа имам късмет.. да се отърва непокътната, за което съм много благодарна.
На няколко пъти в живота ми се оказвах на косъм от смъртта и наскоро беше последният - със средноазиатска овчарка на негова територия в тъмен коридор и затворени врати. Някога имаше катастрофи и пистолети, а сега с цялата си наглост чакам метрото след ограничителните линии и се разхождам по края на мостовете докато минават коли. Обичам да съм на високо... Знам как се умира... Но както разбирате, нещо ме държи да живея. Нещо... което следвам сляпо, може би някакво обещание пред мъдреца с голямата бяла брада, който се явява от дупките в облаците.
Не искам да съм като многото други които плачат че са сами в този сайт.. Разбирате ме, всеки иска да е различен. Но хайде да върви... аз съм поредният млад човек, който е сам и изолиран.
И не знам какво ще правя с живота си. Имам план да замина на далече с надеждата да срещна едничкия човек на света с който да се чувствам като у дома. Дотогава просто ще живея някак, понякога ще чакам кротко в тази тъмна стая, друг път ще се наслаждавам на слънцето от някоя висока планина в негова чест.
Не знам защо написах това, безсмислено е като знам че освен мен никой друг няма да ми помогне. Понеже съм нагла ще го пусна просто така. Не очаквам особено внимание :д... Не се правя на жертва.. Самият сайт ми шепти в подсъзнанието: "Сподели, сподели, сподели"...
Стига толкова... Лека нощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 39dd4d73e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :) Благодаря ти и се радвам, че споделяш нещо тук

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a6a81062b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много гордост и вяра в бъдещето,характерно за млад човек! Дано късмета ти се усмихне и мечтите ти се сбъднат!Да, не бъди като нас, самотните,изолираните,безнадеждните! Искам само да добавя,че човек от себе си и от съдбата си никъде не може да избяга и никъде не може да се скрие!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c5513ef7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знаеш ли какво, няма нищо хубаво да си оптимист, стига това да не ти пречи да гледаш реално на нещата.

Опрости си малко живота. Намери си работа, след това приятели (колкото и трудно да е).

Знам колко е страшно да си самотен, да не обичаш и да не бъдеш обичан и да не можеш да си в потребност на някого, но.. утеха няма... стегни се! Време е розовите очила да бъдат сменени с такива без филтър, ама забележи - не с черен филтър.

Горе главата! Иди на църква!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e5aa01845f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моя съвет е да се пазиш от негативни хора и депресари като от грип.

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a57aebb290
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се предавай, не спирай да вярваш! Съдбата един ден ще ти се усмихне! Поплачи си... мисли... за себе си, за мечтите си, за целите си, за семейството си(каквото и да е то)! Ще минат години... предстоят ти много неща в живота- щастливи и тъжни моменти, успехи и падения, както на всеки един човек! Дай си шанс за промяна... всъщност животът ще те промени, просто не се отчайвай и предавай!

Ж, 20

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 743e8e17b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички за подкрепата! Тези дни започнах да мисля над нещата и осъзнавам че сте прави за три неща, които трябва да променя и които всеки би трябвало да обмисли, ако все още не го е направил:
* Мисли реалистично.
* Мисли възможно най-просто, което се отразява в яснотата на живота.
* Вярвай в хубавите неща и приемай пораженията.
Имам тези три неща в съзнанието си но досега не съм ги приложила в реалния свят нито веднъж. Време е да го направя и да оценя какво имам и как мога да го използвам в моя полза без да нараня някой друг. Благодаря ви.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a1c81a2e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   . Не бързй да си търсиш приятел, защото повечето хора са фалшиви и само ще те нараняват. Съветът ми е да бъдеш егоист и да се радваш на малките неща, а истинския човек рано или късно ще се пови.
М 31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker