Какво значи това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво значи това?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1403 пъти
Здравейте. Момиче съм, на 16 години. От няколко дена постоянно сънувам кошмари. Ужасно е. Фигури... Размазани силуети... черна луна и апокалипсис. Какво може да означава това? Дали кошмарите са в резултат на недостатъчен сън? Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6398140db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто си по-сензитивна. Сънуваш нещо което предстои в същност...черната луна предполагам е отражение на вулканите които тепърва ще "разчистват".
Кажи нещо, сънуваш ли водата-цвета и?
А плаващи острови?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b07463b57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли какво означава апокалипсис? За края на света чувал ли си? А за Бог и антихриста? Поинтересувай се!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7db3a6e65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да имаш пророчески дарби и да виждаш епизоди от бъдещето

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 114a5d9bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
До Номер 1 - Не сънувам вода, нито острови. Но пък ясно си спомням съня с луната. Луната беше черна, имаше нещо като бурия около нея, предполагам, защото имаше и светкавици. И след това 2 огромни тела летят бавно и едното пада. И там свършва сънят. Но пък от другата страна имаше слънце или нещо светло.
До Номер 2 - Знам какво е апокалипсис. Въпросът ми беше - Какво може да означава това в съня ми.
До Номер 3: До сега не съм предвиждала нищо, но пък съм имала дежа вю от сънищата.
Все пак благодаря на всички!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d02840b8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Може да са предсказателни сънища, а може и да не са. По-вероятно е да не са, разбира се. Много хора сънуват кошмари без да означават нещо, а просто в резултат на емоционални състояния. Например си гледала страшен филм наскоро или си имала неприятно събитие някакво. Или имаш страх за някакво събитие, което те очаква и не знаеш какво ще стане.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2159b905ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Според мен нещо хубаво ще ти се случи, понеже сънищата са противоположни на онова, което се случва, спокойно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ea362e7f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто си стресирана. Настрой се да не ти пука. Не се занимавай с негативни неща и неща, които не те кефят. Прекъсни контактите с хора, които те потискат по някакъв начин.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6398140db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А, ок авторке, потърси тогава доскорошната легенда, а вече има и документални филмчета "доказващи" местоположението на Атлантида. Виж и това клипче, само за насочване е какво да търсиш:
https://youtu.be/2ERFoZ2QNmg
Някои си спомняме отделни епизоди...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 89c7a6981d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Винаги, когато съм стресирана сънувам кошмари. Миналото лято постоянно сънувах някаква война в отделните ѝ части, говоря ти за силно обгазяване, плачещи бебета, луди хора по улиците, плач, викове, танкове насред главните улици... има кошмари и кошмари. Повечето са резултат от стрес. Черна луна и други подобни звучат повече като вид фантазия, а не като пророчество. Не се притеснявай, опитай се да се отпуснеш по някакъв начин и да не предаваш такова значение на сънищата. А ако знаците се повтарят, просто проучи съня в интернет. Търси символиката му и ако има такива явления, прочети за тях. Случвало ми се е три поредни вечери да сънувам за Египет, в последствие разбрах, че част от сънищата ми са си били реални наказания. Дори не знаех, че скарабея е толкова дребен, колкото го сънувах, все си мислех, че са доста големи буболечки. Проучих малко за историята, за древната култура и за символите, които се повтаряха. Поне се успокоих и спях да го сънувам.
Чрез сънищата подсъзнанието ни изпраща знаци. Ако тези фигури ти говорят или по някакъв начин се свързват с теб, то може би просто подсъзнанието ти се опитва да ти каже нещо. Например с времето се научих да контролирам повече сънищата си и започнах да говоря с всякакви силуети, хора и създания от сънищата ми, питам ги какво искат, защо ме плашат. Естествено, когато се уплаша, кошмарът става дори по-ужасен, но при спокойствие водя нормален разговор с някакво си нещо, което ми разказва небивали истории... а понякога и директно ме предупреждава от недоброжелатели. Вслушай се, ако имаш контрол над съня, се опитай да поговориш с тези силуети и ги изслушай. Сънищата не са страшни дори тогава, когато са кошмари. Това е сън, той не може да те нарани, ти ще се събудиш и ще бъдеш добре, заспивай с тази мисъл.
Помня, че съм чела нещо за черна луна- лилит. Лилит е вид образ, много спорен, наистина. Според едни теории е първата жена на Адам, според други е просто демон. Както и да е, има сайтове за астрология, в които има информация. Прочети ги и виж кое от всичко ще ти се стори най-логично. Според мен човек може сам да тълкува сънищата си правилно, стига просто да се води от интуицията си. Обикновено означава проблеми, смята се, че е свързана със сексуалното в човек, с пороците му или с уроците, които трябва да научи... все е нещо леко митично. При теб ще означава това, което е било най-силно чувство в съня ти. За мен кошмарите не са непременно зло събитие, те са предупреждение да внимаваш в дадена сфера, съвет да се насочиш към определени мисли, вид помощно средство. Кошмарите са толкова ужасни, колкото съзнанието ти позволи да бъдат. Тоест, сънищата много се водят от чувствата на човек. Когато бях малка винаги се страхувах и кошмарите ми бяха ежедневни, после поговорих с баба ми и тя ме съветва да не се страхувам. Каза ми, че ако съм спокойна и не се плаша толкова, всичко ще бъде по-леко. Права беше, затова ти давам същия съвет. Опитай се да приемеш лошите сънища като просто сънища, като нещо, което ти се явява с добра цел.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f2ba35c59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Благодаря ти страшно много номер 9! Всъщност никог не съм опитвала да "говоря" със себе си в сънищата, просто си викам събуди се .. Това е просто кошмар и отварям очи. Ще е опитам да поработя по това, което каза.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a18fa74c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   За съществуването на Атлантида са писали:
Елена Блаватски, Игнатиус Донели, Платон и още много други.

Има наука за това и се нарича Пирамидология.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pyramidology

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker