Дами – Обожавам вии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дами – Обожавам вии
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2979 пъти
От самото заглавие на изповедта може би се досещате за какво ще пиша. Та така, аз съм МЪЖ на 22 години, Хетеро съм и мога да кажа че по красиво и по нежно същество от Жената НЯМА! Обожавам дамите и съм готов на абсолютно всичко за тях! Дори на невъзможното. Презирам Мъже които наръняват и насилват Жени, за мен подобни мъже не могат да се нарекат хора а мъже ни най-малко! Един уважаващ и почитащ себе си Мъж, трябва да е преди всичко джентълмен, кавалер и както искате така го наречете. Жените се нуждаят от нежност, грижа и внимание. Особено нашите си Български прекрасни девойки, научно доказан факт е че от Българските по красиви Жени няма!!! Те са олицетворение на добротата, храмонията и изяществото.

Аз съм Един Горд Българин и националист, ценя всичко Българско и родно. Милея за родината си, и ми става супер гадно когато чета какво е било през турското робство.. как турците са насилвали и клали нашите момичета, разпаряли са коремите на бременни девойки, било е просто ад.. :( толкова са изстрадали нашите мили клети Български принцеси, просто ги обожавам и вида ли някой глупак да се държи гадно с някое момиче, просто отлепям и не знам какво ми става. Аз си нямам приятелка и то поради 3 причини, от бедно семейство съм, супер срамежлив съм и съм слаб за възрастта си.. поради тези причини си нямам приятелка но от сърце искам да си имам, и мога с ръка на сърцето да кажа че което момиче ми стане приятелка, Тя ще бъде най-голямата щастливка защото ще е адски обичана и обсипвана с внимание и грижи! Против всякакъв вид насилие съм, насилието е една глупост и признак на слабост, да удариш или да насилиш нещо толкова невинно като едно момиче.. това говори страшно лошо за личността ти и преди всичко говори че си невъзпитан и пълен комплексар.
нека спомена и за сексът, презирам понятието секс, никога не бих правил секс защото сексът е нещо което правиш без чувство.. сексът е една идиотщина и по тоя начин излиза че си използвал невинно момиче за да си задоволиш капризите на тялото.. аз искам да правя любов, защото тя се прави с чувство, тя е романтична, красива и това е най-добрият начин да покажеш любовта си към любимият си човек! Правенето на любов е коренно различно от грубото "чукане"!!!

Другото което искам да отбележа и с което се гордея е че съм Мъж който цени момичето до себе си и сексът и парите грам не ме интересуват, умея да се владея и никога не поставям тези неща на първо място! Една жена не трябва да се възприема като някаква секс играчка, защото тя е човешко същество и трябва да бъде обичана и обграждана с внимание а не да се ползва само по предназначение!

Миналото лято имах връзка почти 1 година с едно момиче. (аз съм имал 3 връзки до сега) Връзката ми с това момиче беше най сериозната, другите бяха много краткотрайни. Та така, правих всичко за това момиче, защитавах я, глезех я, не давах косъм да падне от главата и, едната вечер ми звъни телефона в 3:00 през нощта, тя ми се обади че нещо не била добре, аз като луд станах, само се облякох, набързо отидах до комшията да му поискам минимоторчето и като луд тръгнах да вида какво става с нея. Единия ден бачках цял ден, вечерта бях утрепан, не си взех нито цигари, нито дори храна а отидах и и купих сребърен пръстен и я изненадах! Гордея се с това което правих за това момиче. въпреки че тя излезе К... а и несериозна, аз я обичах повече от живота си и не съжалявам че се раздадох до край за нея. Просто така съм възпитаван и така обичам!

Спасявал съм момиче от изнасилване, късмета беше че минах точно в тоя момент по улицата когато некав изверг се опитваше да насили едно момиче, отидах сграбчих го и буквално го смлях от бой след което го предадох на полицията, хванах момичето закарах я до тях, и техните ми бяха супер благодарни за това което направих, както и тя! Но аз не го правя за благодарност, правя го защото така трябва! Аз се чувствам задължен да уважавам дамите и да ги пазя от всичко зло което ги заобикаля!!!
Искам Любов, само това искам, на нищо друго не се надявам. Прекрасно е чувството да имаш до себе си едно красиво ангелче което да обичаш повече от живота си, Прекрасно е утрото да се будиш до любовта на животът си и да посрещаш утрото с усмивка. Прекрасно е когато душата ти плаче, да си имаш до себе си една красива принцеса която да си гушнеш и да почувстваш че не си сам и че имаш нещо което е готово да умре за теб!
Много от вас сега ще кажат че съм прекалено мек и така жените ще си играят с мен, но веднага казвам че не ми пука, зарекъл съм се че изрудите аз ги ненавиждам и никога няма да бъда като тях! Ще уважавам и закрилям дамите докато дишам и ще ги обичам повече от живота си! Майната му на шибаният секс, той си идва от само себе си с времето! той не е всичко в този живот! Важното е да си ЧОВЕК и да ОБИЧАШ!!!

Убеден съм че втори като мен няма и сигурно няма да има! За това се гордея че съм единствен и неповторим и че мисля наистина нормално и душата ми е наистина човешка!!!

Не написах тази статия за да се "фукам", не съм фуклйо! Написах я просто защото исках да излея душата си. Благодаря на всички които ми прочетохте статийката но още повече благодаря на тези които ще ме разберете и ще ме поздравите! Чао!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: e073c0bc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Една жена не трябва да се възприема като някаква секс играчка, защото тя е човешко същество и трябва да бъде обичана и обграждана с внимание а не да се ползва само по предназначение! " - Ех, дребосъчко, много си прав, ама няма кой да те чуе....
Относно любовта - тя много рядко се среща и е едно изключително явление. Трябва да съумееш да я запазиш. Според мен не трябва да се раздаваш така. Запази емоциите си за момиче, което заслужава.
Една кака

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1d06d46e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм.

"Важното е да си ЧОВЕК и да ОБИЧАШ!!! "
Това е изречението, което най ми хареса от всичко написано по-горе. На доста места забелязах едно самоизтъкване като че ли, може и да греша, не знам...
Прекрасно е, че закриляш дамите и искаш да ги даряваш с любов, но както казах на мен ми се струва, че ти си на принципа "Давам за да получавам". Разбира се, че и ти си човешко същество и се нуждаеш от любов, но ако престанеш да говориш за себе си едва ли не като герой мисля, че ще е по-добре.

"Благодаря на всички които ми прочетохте статийката но още повече благодаря на тези които ще ме разберете и ще ме поздравите! "

Добре, поздравявам те! Доволен ли си?
Отново казвам, престани да работиш на принципа "давам за да получавам". Не си мисли, че когато направиш нещо добро то остава недооценено или незабелязано.

Пожелавам ти любов! :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f2b0293021
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   не сам момиче (лол)
И ти както всички останали... с наи добри намерения... показваш среден пръст на човечеството... без дори да си го разбрал.... Живееш в един твои си свят... кадето жените са някакъв стериотип за тебе... макар и положителен...
Братле извиняваи но моето скромно мнение е че всяко човешко сащесво заслужава подкрепа и любов.... и жените често могат да са пъти по брутални от мъжете... единствено съзнанието ограничава възможностите... помни това...
За да започне човечеството някои ден да живее в хармония, първо трябва да се оттърве от всякакъв вид заблуди... положителни или отрицателни... само по този начин ще започнем да мислим трезво и най ефективно.... за нещастие това включва и едни от наи хубавите неща, които ни правят хора.... но аз лично мисля че е време да станем нещо повече...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7a016821a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо ме разплака, бе човек!!! Дай Боже по света все такива хора като теб!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ae0e31a44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хората се усещат силни, когато мъчат по-слабите. Дали по-слабите ще са физически или психически по-слаби, това няма значение. Това да показваме силата си, ни е помогнало през вековете на еволюция и напредък, сега е просто жестоко и безсмислено. Човешкото същество е нещо уникално, не мислите ли/. Достатъчно сме узрели, за да работим с компютри, измислили сме начини да се свързваме с хората по целия свят и успяваме да се разбираме с всички ако пожелаем(ап за превод), но не сме се научили да прощаваме и да сме милостиви, на болката отвръщаме с удар и дълбоко в главата си, оставаме диви животни...
Лола

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f2b0293021
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   от №3 към №5
:)... харесва ми как мислиш... лично аз вярвам че може да се подобрим.... но са нужни драстични мерки... и всеки трябва да е готов на компромис или жертва... въпроса е дали го желаеш... е? би ли се борила за бъдещото общество?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ae0e31a44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всъщност човека няма да се промени, ако не го заплашва нещо голямо ( например за глобалното затопляне едва сега започват да се взимат мерки, въпреки че още от началото е ясно, че много от дейностите ни са вредни за природата, понеже има реална заплаха за гената промяна на човека, поради лошо отглеждане на животните, с които се храним и на растенията от които създаваме дрехи, сега започват да се търсят решения). Човека е егоист, винаги е бил и винаги ще бъде, иначе нямаше да сме такива каквито сме, а животното винаги ще е живо, просто защото не можеш да пренебрегнеш нещо, което е било в теб хиляди години и е осигурявало оцеляването ти. Бих се борила единствено за децата си, но тъй като знам, че всяка голяма промяна започва от малкото нещо, мисля, че това е достатъчно...
Лола
П. П. Важното е да се научим да уважаваме, а в тази насока правим стъпки едва сега...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a337fe713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   След като прочетох твойте думи момче в главата ми изникна онва момче от Велинград от биг брадър с тея твойте мисли си мисля ще си изпатиш като него и вече няма да мислиш така. Ние жените обичаме да ни глезят ама искаме някък си да чувстваме и лошият гамен до нас.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f2b0293021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №7 съгласен съм... но всички ние можем да живеем в хармония.... нужно е само да го пожелаем на глобално ниво... което не е невъзможно.... а щом се отнася до емоциите, контролът върху тях е нещо постигнато птреди много години в азия... просто никои няма време да се концентрира върху себе си...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ae0e31a44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не говоря за контрол над емоциите, а за контрол над инстинктите. Ние сме преди всичко животни, винаги сме били и винаги ще бъдем. Разликата между тогава и сега е, че сега се имаме и за уникални и над всичко и всички останали. Липсва ни елементарното уважение към съществото срещу нас. Това, че по една случайност то ни служи за храна, а не ние на него не значи, че трябва да забравяме уважението. Арогантни сме и земята започва да си отмъщава... да видим дали ще разберем преди да е станало късно...

Лола

П. П. Не можем да живеем в хармония, когато хиляди години не си живял в хармония, а си ловувал и си бил агресивен, не можеш да живееш изведнъж в хармония...

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9007fee581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе , момче ти си супер! Аз съм момиче и съм по-малка от теб, но ще ти кажа нещо за моят клас.
Има едно момче дето ни обарва, вика ни мърши и какво ли не още. Даже, като чета това, което си написал ми се струва нереално. От одавна си мислех, че момчетата, като теб са изчезнал вид.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 14810fea0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе и нас какво ни интересува това? Оф толкова са ви скучни историите вече, че няма накъде!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 14810fea0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жената не трябва да бъде издигана в пиадестал. Жените са ни равни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker