Мамино синче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мамино синче!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2735 пъти
Здравейте! На 23 съм, а приятелят ми е на 21. Аз съм от малко градче в пазарджишка област, а той е столичанин. Родителите ми са най-обикновени хора, а неговите се занимават с частен бизнес. Свикнал е да получава всичко на готово, не е работил и един ден през живота си. Аз съм студентка и същевременно работя. Общо взето аз съм си най-обикновено момиче, а той е разглезено, мамино синче. Никога не съм предполагала, че ще си падна по такъв, но е ето, че сме заедно вече година и два месеца. Чувствам се добре в неговата компания, но напоследък лиготията му ме изнервя страшно много. Той предпочита да ходи на слънчака и да обикаля софийските дискотеки, докато аз предпочитам язовирите и горите за това едвам успях да го накарам да отидем на язовир, а той едва не се разплака, че си е забравил преносимото зарядно. Както и да е, успя да го преживее, но не издържа дълго на открито и започна да дава зор да си ходим. Предишните дни беше валяло, беше кално и когато си тръгвахме скъпоценната му кола заседна в калта. Веднага започна да се изнервя, опитваше се да излезе от калта, но не се получаваше, за това му предложих да слезе и да бута, а той ме попита страшно учуден "В калта ли? ". Тогава му казах, че ако иска мога и аз отида да бутам и той слезе. Започна да бута и тъй като не се получаваше, се разпсува като каруцар. След продължителни, неуспешни напъни да я избута, той просто седна и се разплака от безсилие. Отидох при него и го попитах какъв е проблемът, а той ми отговори, че е "селското" ми желание да отидем на язовир в такова време. Скарахме се, но всичко мина. Сега обаче всеки път когато се опита да бъде авторитет не мога да го приема на сериозно. Веднага се сещам за сълзите в очите му, защото скъпото му сребристо ауди се поизцапа малко, защото оригиналните му маратонки се накаляха, защото му се наложи да приложи физическа сила извън фитнес залата. Винаги съм харесва мъже, а някак си попаднах на разглезено момченце. Страшно много го харесвам, но лиготията му ми идва в повече. Ако нещо не стане на неговото, се цупи като дете в детската градина. Същински ревльо! Колкото е красив, толкова е и лигав!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 05186c6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми хвани си някое момче от село, което реже дърва, ходи на лов, на риба и така.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fc8cd0ba53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че повечето хора сега ще ме нападнат, но колкото и да е странно, донякъде разбирам момчето. Просто защото и аз споделям доста от възгледите му. Само да отбележа, че нищо не съм получил наготово и всичко съм си изработил сам. А също и това, че съм горе-долу два пъти по-възрастен от него. Но и аз бих се изнервил максимално в такава ситуация, където не се чувствам на място и не искам да бъда. Мразя гори и язовири и не обичам да си троша колата и да я вадя от калта. Харесвам дрехите си и хубавите неща, които имам. И винаги съм предпочитал плажовете и морето. И какво значи "скъпоценната му кола". Така като гледам, някой е дал доста пари за нея, а освен това и ти се возиш там... Да, малко е комично, това, че се е разплакал, но какво очакваш от момче на 21, което се чувства безсилно в ситуация, а освен това и не е минало житейска школовка като казарма, например... Идеята ми е, че не трябва да търсиш проблема само в него. Лично моето мнение е, че не сте един за друг, но пък явно това, да си с младо, красиво момче с екстри си е доста примамливо :). Не се заяждам, само казвам какво се вижда отстрани...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5063ba62c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Според мен трябва да си дадеш сметка за няколко неща:
1. Имаш комплекс заради това, че си от малък град и само защото някой е от по-голям град или още повече - София, го приемаш като нещо повече от теб и сама се поставяш в подчинена позиция. Същото е и по отношение и на разликата в материалното положение.
2. Изкарала си с него толкова дълго само защото е красив, а не защото е свестен.
3. Нямаш нищо общо с него като ценности, желания и т.н.
4. Очевидно не го уважаваш, да не казвам, че направо го презираш, щом виждаш какво леке е.

Тогава... защо още си с него?! Нямаш ли поне малко самоуважение? Такова подобие на мъж и отношение ли смяташ, че заслужаваш?

Решението е само едно, а като го изпълниш, т.е. като го зарежеш, трябва да поработиш върху самооценката си, за да започнеш по-добре да подбираш хората, които да влязат в живота си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 40a469ac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да призная, бях скептичен като прочетох заглавието на историята. Помислих, че ще мрънкаш защото човекът още живеел с майка си поради липса на пари или нещо такова. Но ти ме гръмна. Буквално и преносно си със разпран лигльо.

Какво точно харесваш в него? Обижда те по произхода ти, мрънка, по-малък е (и не говоря за възрастта)...

Какво му харесваш?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bf621d42fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Честито да ти е авторке. Изкарала си късмет с такъв добър мъж до себе си. Пожелавам го на всяка млада жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a6d42dbc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такива лигльовци с лопата да ги ринеш, мъж от това не става, но ти си си го избрала такъв и ти ще си го търпиш. Такива като него само когато много жестоко ги смачка живота, тогава се променят. По принцип такива като него цял живот се държат за полата на мама, правят се на баровци, но просто не си струват, не са мъже.

REB

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e3716cde97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ама е красив, тей че си трай.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bcd5d7bb68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ама ти само красотото му ли харесваш ? Като сте заедно за какво говорите и беседвате ?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 51b5a5ea09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ти дам мнението си като човек бил на мястото на приятеля ти. Също като него моите родители имаха частен бизнес и бяха доста заможни през онези години, разполагах с дебели банкови сметки и имоти на свое име още преди да навърша 18. Обаче никога не си позволих да бъда като приятеля ти. Работех още от дете като помагах на баща си и то не защото са ме карали на сила, а защото наистина исках да съм полезен. Като по-голям вече исках да се докажа лично АЗ, да бъда някои и да не лежа на успеха и парите на баща си. В момента вече съм горе долу на 2 пъти годините на приятеля ти, имам свой собствен бизнес и печеля добре, но никога не ме е страх да се нацапам, мога да си извадя колата от калта, мога и редовно правя някой ремонт по техниката като не ми дреме че съм целия в грес след това.
Приятеля ти сигурно не е лошо момче, но причината да е такъв е изцяло на родителите му. В стремежа си да му осигурят добър стандарт на живот са го превърнали в изнежено момче, неспособно да се справя сам в живота си. Нямам представа как ще се развият нещата с него и с вас, дали като порасне ще се промени. Явно ти като повечето жени си падате по по-уверени, по-мъжествени мъже и незнам до колко ще съхраните връзката си занапред. Ако можеш да му влияеш опитай се да му говориш на тази тема, от там нататък ако възприема добре, ако не..... Тази изтънченост или по-скоро изнеженост не мисля, че е някакво качество както твърдят някои от по-горните коментиращи. Мъж, който не може да си смени крушката сам или като му затъне колата някъде почва да реве не ми го хвалете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 019095e230
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Такъв мъж дет го хранят мама и тати не ти трябва...

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 50a3290c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Или приемаш човека такъв какъвто е, или го зарязваш.
Никой не може да променя никого.
Най - добре го осъзнай това още отсега.
Това е съвета от мен.

А номер1 ти дава прост и ясен съвет, който ако последваш ще си спестиш много нерви. Иначе сега тука колкото и да ни се оплакваш ситуацията ти си остава същата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d806857cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Първо - той е на 21 години. За каква работа говориш ? На 21, единствените, котио имат хубава работа са ИТ специалисти, който не са ставали от компа, от 9 годинишни, някой подбрани музиканти и разни гениални хора, които просто им е писано да правят нещо.

Всички останали, имат скапани работи на тези години. Това, че можеш, да не бачкаш скапана работа е нещо хубаво.

Второ - Не прави това в борба в стил "обикновенните ми родители", срещу "неговите родители богаташи". Това не ви е проблемът.

Трето - Проблемът ви е, че сте с различни и несъвместими характери. Това е ! Той харесва напълно различни неща. Вашата връзка е безмислена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 18bfb3b98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Чета и не мога да осъзная какво искате от 21 годишно хлапе. Моят съпруг е от едно село, близо до голям язовир, аз съм от средно голям град. Когато, през 1996г, все още бяхме гаджета, той беше на 21г ме закара на техният язовир и макар че бе ходил в казарма, и е отгледан в селото до язовира, и беше почнал работа веднага след казармата, затънахме в коловози от кал, след доста не успешни опити да извади колата, отидохме пеш до селото, той прати баща си да я извади, баща му се прибра с колата след 2 часа така и не разбрах как я е извадил, но всички в голямата му фамилия приеха, че е нормално на 21 да не можеш. На 21 е нормално да му липсва на човек житейски опит. Днес синът ни е на 18г вече е време той да затъва по язовири :) и тъй като скоро взе книжка, все още няма опит с избора на трасе по черен път, така че ако затъне някъде ще го приемем за нормално. Ако пък мислите че приятелят на авторката е мамино синче защото се е разревал, всъщност не винаги човек реве от безпомощност, понякога реве и от яд. А повярвайте ми ако беше имал няколко месеца трудов стаж те нямаше да му помогнат да изкара автомобила. Вярно, че моят мъж през 96г не рева, но аз пък отдавам това на факта, че баща му беше в близкото село, за реване си беше ситуацията. И не мога да приема че мъжа ми е бил мамино синче, защото малко след раждането на сина ни останах инвалид и вече повече от 17 години не работя и той ни гледа и се грижи за нас, а от близо година и за възрастните си родители, баща му се разболя, сега е на 73г и е на легло.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 999af549e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   13 и 14, не сте разбрали смисъла на темата. Никой не е казал, че трябва да има свястна работа, а просто да проявява някаква инициатива. А дори и на 21, трябва да започне от някъде дори и с лоша работа с идеята с времето да натрупа опит и да си намери свястна работа или да направи собствен бизнес. А той реално се е пуснал по живота и лежи на гърба на мама и тати. Което ще е добре до едно време, ама мама и тати ако фалират или одъртеят и не са толкова способни вече, момчецнето ще реве като първолак в първия учебен ден, защото няма да има кой да му плаща дискотеките и лъскавите коли, а и сам ще е неспособен да се оправя.

14, не е въпроса, че не е можал да си изкара колата. Въпроса е, че се е разревал и го е страх да не си оцапа обувките. Т.е. разглезен женчо е и не се е държал като мъж в ситуацията. Ако за една кал се разревава и се цупи, че го закарали на язовир вместо на дискотека, как очакваш в реално житейски проблеми да се справя с достойноство да не говорим пък да храни и гледа семейство. Виж ако мама и тати му плащат сметките и лъскавите обувки ще може да ги осигурява, ама това е до време, а и не е много красива гледка разглезен "мъж".

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d806857cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15 - Мога, да изхранвам и 10 семейства и въпреки това, не съм затъваш в язовири и кал, а ако затъна, ще се обадя на пътна помощ, а няма да бутам 2.5 тонна кола, заринат до ушите в калпища.
Не, че бих се оставил, да попадна в такава ситуация. След дъжд, в зимата, при неасфалтиран път - никога !
Наричаха ме, каквото си искаш, но фактът е, че водя успешен и приятен живот, в който избягвам, да си цапам ръцете, когато не трябва.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 999af549e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16, евала ти, че можеш да издържаш и 10 семейства, но все още не си разбрал смисъла. Не е проблема, че не иска да се цапа, не иска да бута и тем подобни. Става въпрос, че той в живота си е свикнал всичко да му е наготово от мама и тате и да е точно както го иска той. И ако най-малкото нещо не му е тамън, започва да реве като бебе. Извинявай много, ама не мога да приема на сериозно "мъж", който се е разревал, защото колата му останала в калта. Той дори и помощ не е потърсил (както ти би направил - между другото и аз), а направо се е разревал. Не мога да приема и на сериозно "мъж", който на 21 г. единствения му ангажимент в живота е да ходи на дискотеки, без да прави нищо за развитието си и чакайки мама и тати да му плащат за безгрижния живот.

Как очакваш "мъж", ревящ за оцапаната си кола да гледа семейство? И тук въобще не говорим за финансовата част, а за мъжа като опора в семейството. Ако той реве за оцапана кола, как ще даде кураж на семейството си и ще му бъде опора, например ако имат здравословен проблем или закъсат финансово например, или примерно се наложи да реагира адекватно и моментално в някаква критична ситуация?

Не че нещо, ама това е всичко друго, но не и "мъж". Едно време на 21 г. че и по-млади са водели войни, отглеждали са сами по 3 деца (без мама и тати да снасят кинти) и са преодолявали куп житейски трудности, много по-тежки от оцапана лъскава кола и оцапани оригинални маратонки.

И има и още нещо - той един-единствен път е трябвало да направи нещо, което приятелката му иска. Толкова ли не можа да изтърпи 1 час, а е трябвало да се цупи рез цялото време. Говорим за един-единствен път, колкото и да не му харесват язовири. Значи тя може десетки пъти да ходи с него по дискотеки, без да и харесва, но той не може веднъж да изтърпи един язовир, сакън да не си оцапа количката.

Ако той дори и това не може да изтърпи, как очакваш да уважава мнението ѝ, как очакваш да прави компромиси, когато се налага. Ами той просто ще очаква, както са го глезили мама и тати цял живот и са м угаждали, без да му противоречат, така и всички занапред - жена, деца - да му угаждат за най-малките капризи. Това е меко казано егоистично и честно не знам коя жена би се хванала с него. Единствено супер комерсиална жена, която е готов да търпи всякакви унижения заради пари би се хванала с него дългосрочно.

Аз без дори да съм жена ми се доповръща, докато четях историята, пък на жените не знам как им изглежда. Аз дори и жена толкова глезена не бих търпял, а камо ли някоя жена да търпи такъв мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cba500feda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Драги коментатори, вие редовно четете ли историите тук? Как не можете да усетите, че тази история е измислена с цел авторката-жена да обругае, да се подиграе, да обиди мъжкия пол. Тя от бързане да го оплюе колкото се може повече забрави да каже как са измъкнали колата от калта. Тази авторка е писала толкова много теми тук и винаги изкарва мъжете виновни за всичко. И в много от темите си тя е студентка и работи (виждате ли колко е упорита), а приятелите ѝ са винаги нещо по-ниско от нея. Ако вие следите редовно истриите тук ще видите колко много нейните истории си приличат. Ама и вие сте за критика, на всичко написано вярвате и даже и за миг не допущате, че има една авторка грандоманка,която винаги се самоизтъква и лъже до безобразие. Отворете си съзнанието бе хора и разсъждавайте върху написаното и съпоставяйте една история с друга и вижте колко много си приличат по стил и изложение. Даже и езика и е върло вулгарен-момчето се разплакал. Тази авторка пише истории и от името на мъже и в една такава история казваше как авторът мъж(тя) ревал. Защо не можете да допуснете, че има психично болни хора които искат да са винаги в центъра на вниманието. Толкова ли сте лишени от задълбочен разсъдък за да разберете кои истории са измислени и кои са верни.
Моля модераторите да ми публикуват коментара иначе ще си мисля, че вие покровителствате и окуражавате авторката да пише още измислени лъжливи истории.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d056cabae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   16 - човек не минава в тоя живот без да си изцапа ръцете поне веднъж. Нищо лично.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d806857cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20 - Говори за себе си ...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 42f3fa990f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Всичко щеше да е различно,ако Аудито му беше Quattro

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: db004b8282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   оле 19, пак ли ти, то и ти си навсякъде... и не ме кефиш хич, но въпреки това и аз мисля, че авторката прекалява с тази тема.
И ако наистина приемем, че иска да 'обругае' някой с тази история, то моето предположение е, че става въпрос за заможните родители, а не толкова за момчето. Просто много я е яд и се комплексира, че нейните родители не са заможни, а други са. Това е нещото, което реално я е задвижило да пусне тая тема, на подсъзнателно ниво обаче.
И излиза с аргумента, на който лягат много от хората с по - малки финансови възможности - момчето било разглезено, неавторитетно, не достатъчно волево.. ли как да го определим, защото родителите му, видиш ли, имали пари и чрез парите са го направили слаб характер.
Значи, ако трябва да сме обективни, това се случва с много подрастващи хора, независимо дали са момчета или момичета, и проблема им не идва от това, че родителите им имат повече или по - малко пари, А ОТ ТОВА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ОБИКНОВЕНО СА СВРЪХ КОНТРОЛИРАЩИ, ВЗИСКАТЕЛНИ, ДЪРЖАТ СЕ ПРЕКАЛЕНО ВЛАСТНО И НАСТАВНИЧЕСКИ С ДЕТЕТО (децата си) И КАТО ПОЧНЕ ДА ПОРАСТВА НА ГОДИНИ, ТО НА ЕМОЦИОНАЛНО НИВО Е ЛЕКО ПОИЗОСТАНАЛО (плашливо е, притеснително е, страх го е от това, от онова, в случая момчета като приятеля на авторката ронят сълзи при ситуация, която на всеки може да се случи в един момент и изобщо не е кой знае какво, а при момичета това не е чак толкова очевадно, защото за жената е някак социално приемливо да показва слабост, но също е толкова вредно и за тях, защото и момчетата и момичетата, расли с контролиращи, властни и наставнически родители после често привличат/биват привлечени от партньори, които са със сходен характер на родителите им и напрактика се озовават от трън та на глог, и даже този глог често е доста по - токсичен от тръна)- ТОВА Е ПРОБЛЕМА, а не в това колко пари имат и колко нямат.
Ето авоторката е доказателство на теорията ми, или да кажем наблюдението/констатацията, което описах преди малко, защото авторката ми се струва доста авторитарна, някак агресивна с желание да доминира близките си хора.
И може би основно точно за това се е привлякла от това момче, а не просто защото било много красиво. Ако беше само красотата това, което я привлича досега да го е сменила 100 пъти. Ама на нея ѝ харесва, че има възможност да бъде доминиращ характер. А злобата ѝ казах от къде идва - яд я е много, че родителите на приятеля ѝ са му осигурили висок стандарт, а тя за да получи този стандарт или трябва да се скъса от бачкане, или да намери начин с акъл да прави пари, или пък да стане жена на някой, който има пари. И май първото и второто много-много не я влекат.

Също въпреки че съм жена и в много случаи съм на страната на жените, даже аз съм точно от онези независимите, дори от време на време ми лепят етикет феминистка, ама в тая тема авторката не ми прави добро впечатление изобщо. Вече ѝ писах по - горе коментар (номер12).
Ама такова наплюване на половинката някой като почне си ме възмущава (да съм си точна има и мъже, които така наплюват жените си), при положение, че това е нещо, което трябва да си го обсъдят двамата. Разбирам нещо да я бие, да ѝ крещи, да я малтретира, да ѝ изневерява, добре, нека са оплаче тогава. Ама това сега си е чисто наплюване.
Сега се сетих преди няколко години една позната ни беше събрала някви хора да ни почерпи за новия си апартамент и там някаква мега отвратителна като почна да ръси приятеля си как мързелив бил, много цапал бил, много трохи правил, тя чистила, пък той цапал, пък много философствал, пък нз и кво още ей такива неща 1 час обясняваше, а с мен и с повечето хора даже не се и познаваше, ама говори за човека, та колко му се дразни, та колко ѝ противен станал, ма се хили, говори и се хили...
И сега наскоро познатата ми каза, че тази и приятеля ѝ си направили деца. Е не го разбирам аз това нещо. too toxic for me. ма май-май такива са баш-баш хората от народа... toxic people

Иначе съм съгласна с номер22, добре казано :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d4c5656ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

24.   Авторке, не понасяш този човек, а го харесваш. Ти егоист ли си, мазохист ли си? Не харесваш, че мрънкал, не харесваш фасоните му, не харесваш къде ходи. В любовта приемаш човека какъвто е. Той няма да се промени, а един ден ще порасте и ще бъде зрял и възрастен. Но на 21 години какво очакваш от момчето? Ако псува, дразни те, ако не псува ще е скучен. Плакал бил... е как да не плаче, та той е затънал в калта заради теб, обичната му кола се е изцапала, обичните му обувки и дрехи също, а и тях обича и е дал не малко пари за тях, техните като му видят колата едва ли ще ръкопляскат. А извода е че вие имате различни ценностни системи, все едно ти си с WINDOWS 98, а той е съвременна версия.
Да бяхте тръгнали пеша. Като виждаш, че това е непознато за момчето го води по парковете, после по лифтовете и накрая около язовирите. Ако нямате общи интереси това е само началото на разочарованията за теб. Намерете общ език освен привличането. А това, че бил богаташче, говори само, че трудно ще израсте, докато не се сблъска с трудностите. Само че тези трудности ще споходят и човека до богаташчето, а ти си ги осъзнала много отдавна и сега му се чудиш и маеш. Той е направил компромис със теб и освен, че ти го водиш някъде, той ти е шофьор. Но накрая при проблема се е оправил сам и това си е мъжка постъпка. Не те е оставил сама в гората. Няма жена, която да не е задавала този въпрос рано или късно "на какъв тип попаднах? ". И Номер 12 го е казал точно. Или го приемаш такъв или си поемаш своя път без него. И поздравления, че се оправяш сама. Но когато хората са различни те имат трудности.
ж27

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9d056cabae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Права е. На 21 един такъв вече трябва да мисли като мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker