Седя на едно място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Седя на едно място
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1203 пъти
Здравейте, бих искал да споделя нещо за което бихте могли да ме посъветвате или да изкажете мнение независимо какво ще е то. Имам някакво чувство че седя на едно място в тоя живот и не се развивам на никъде. Виждам някой на мойте години имат накакъв собствен бизнес (Благодарение на родителите си) а аз нищо просто си работя, взимам добри пари за мястото където съм. Но не се развивам на никъде, не съм студенн - работя си. Не съм малоумен ( поне така мисля ) Имам си приятека от 4 години, имам си кола позволявам си някой неща, знам как да се държа с хората. Културен съм, не съм някакъв сдуханяк.. семейство са имам, абе с няколко думи имам всичко. Родителите не ме ограничават от нищо, абе като цяло имам си всичко и живея добре. Просто седя на едно място, чудя се ако запиша да уча или се преместя в по голям град сигурно ще се оправят нещата. Бих искал да започна свой бизнес, но въобще не ми идва нищо на кратуната. След работа седя цикля вкъщи на лаптопа, и това е. Лятото си работя на морето и се чувства добре. Но вече ми се иска да направя нещо в тоя живот, някакъв бизнес или нещо подобно.

Пс: извинявам се ако има правописни грешки, пиша от телефона.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: a69cbd9983
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само количествените натрупвания на знания/нормативна уредба, и други/, водят до качествена промяна. Изчакайте си момента, но не пасивно. Не очаквайте, ако винаги правите едно и също нещо да постигнете друг резултат. Бъдете с ясна цел, която искате да постигнете. Целта ще определи и начина за достигането и.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 57c5edb1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш всичко, но ти е станало скучно, защото нямаш предизвикателства.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 733bfa771c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не ти е нужно да учиш в университет, за да се развиваш. Започни да четеш книги, посещавай музеи, театър, кино, ходи на разходки сред природата, посети някои забележителности, намери си хоби - например слушай нови жанрове музика, занимавай се с фотография или изкуство. Има толкова много занимания, които не само ще направят ежедневието ти по-интересно, приятно и запомнящо се, а и ще научиш много нови неща, което ще спомогне за духовното ти развитие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6d2a75575a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш бързо да се раздвижиш - занимай се с доброволчески труд през свободното си време, намери си кауза, дали ще е грижа за изоставени деца, дали за кучета, или природата, или благотворителност, в интернет е пълно със сайтове на тази тема - това ще ти даде сила и енергия, ще ти вдъхне самоувереност и чувството, че си значим, особено ако каузата ти е свързана с хора.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 14b3b60ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами помисли си добре и се пробвай да започнеш някакъв бизнес, щом имаш желание, само че не очаквай от хората да те окуражават и продкрепят, нито тук, нито никъде, защото за доста хора 'да се развиеш' означава да си намериш достатъчно платена постоянна работа и до там.

Една тайна ще ти кажа - никой няма интерес ти да се развиваш повече от това, което си в момента.

ж30

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 51d2bd9f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Както казва Номер 2: нямаш предизвикателства. Намираш се в комфортната си зона и трябва да излезеш от нея. Направи нещо ново, опитай нещо ново. Ако трябва се премести другаде. Запознавай се с нови хора, търси нови занимания. Въобще не спирай да търсиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 76dad1c4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам, но с този начин на живот не виждам как може да започнеш собствен бизнес. Не знам защо ама май представата за собствен бизнес на много хора изглежда така : почвам си бизнеса, сам съм си шеф и си изкарвам много пари. Ако и твоята е такава, то по-добре си стой на работата ти вмомента. Бизнесът изисква куп знания и умения и най -важното адски много работа! Ако наистина искаш да създадеш СОБСТВЕН БИЗНЕС от НУЛАТА, то тогава трябва да промениш коренно живота си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker