Тълкувание на сънища и събития - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тълкувание на сънища и събития
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1832 пъти
Здравейте. Нямам много време, на работа съм, затова я карам направо. Снощи сънувах някакви пълни глупости и още като се събудих посред нощите знаех, че днес ще го разправям тук. Какво точно сънувах не знам дали е от значение, но когато се събудих се случи нещо много странно. Спя сам в стаята си и краката ми сочат към прозореца. Щорите ми са от тия лентовидните дето висят по дължината на стената и се въртят лентите за да влиза или не - светлина. Когато се събудих към 5 и нещо сутринта погледнах към щорите, навън беше още тъмно. Но аз виждах нещо по плата им. Виждах знаци, някакви йероглифи. Наричам ги така, защото не съм сигурен точно какво бяха. Може би повече наподобяваха на някакви символи или фигури, но бяха напълно непонятни за мен. Бяха подредени един след друг на редове, точно като текст. Беше супер странно, защото ги виждах дълго време. Със всяко затваряне на очите си, те избледняваха. Няма да описвам на какво точно са приличали за да не почна вече да си фантазирам и аз, спомените ми са бегли. Преди няколко дена 2-3 нощи подред ми се случва да ставам с адското сърцебиене, такова нещо не ми беше се случвало, направо усещах как тялото ми се тресе в такт със сърцето, обаче не помнех да съм сънувал нищо страшно и след 15-20 мин като се поуспокоих, заспивах пак.
Тая нощ със щорите, сега, не знам дали има общо... ама съня ми беше за някакъв Боби. Тоя човек ли беше какво беше не зная ама всички много го мразехме. Беше някакъв, все да прави сечено, целия квартал го мразеше. Ама правеше страшни гадории, някакви извергщини. Помня, че тоя сън напрактика се плашех от всичко. Имаше 2 баби пред блока ми. Едната си вървеше по улицата, другата таман излезе от блока и имаше нещо странно в нея (зомби, вещица, не знам как да я опиша) Отиде при другата извика нещо, което не разбрах(не беше на определен език, по скоро някакъв страшен вик) и двете станаха зомбирани и аз извиках нещо, да ги сплаша да се махат(все едно бяха кучета) и дойдоха някакви две котки отнякъде и после още и започнаха всички да ме преследват. Абе и тоя Боби беше един такъв странен, накрая го убихме и някак успехме да го превърнем в умалената му версия направена от гума. И се гаврихме с нея ли какво беше нарисувахме го на асфалта и написахме Боби отдолу (стържейки с гумената фигурка) и то какво стана някакви енергии глупости, той сявкаш се върна щото се усещаше, че е там.
Абе изобщо не се сещам какъв точно беше сънят. Факт е, написах го като третокласник. Но, най-важното, което помня е: беше ме страх от всичко, което се случваше, нищо не можех да си обясня беше хаос и се усещаше някакво присъствие в съня ми, някаква магична сила, не мога да го опиша. Всичко беше в отрицателния си смисъл. Когато се събудих обаче, бях спокоен. С изключение на знаците по щорите.

Не знам дали някой ще може да ми изтълкува нещо по съня. И преди съм сънувал фантасмагории. Усещал съм някакви присъствия и сили. Ама това със щорите, чак ако можех да го снимам да ви го покажа. Опитвах се да не мигам за да не се скрият изображенията и да запомня поне някое от тях. Но явно не съм успял. Сигурно мога да опиша нещо ама и не искам, че вече може и да си измислям.
Моля да се публикува!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 53ea280065
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На всеки му се случват такива неща, но аз леко вярвам в паранормалното. Може йероглифите например да са спомен от учебник по история - да, напълно, спомените изплуват когато си искат о време на сън. Предполагам, че и аз бих се уплашил, но не мисля, че трябва много да се вживяваш, все пак не пренебрегвай напълно такива сънища. Късмет :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4469095db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми се е случвало нещо подобно. Една вечер, както си лежах със затворени очи, започнах да се унасям, но все още си бях със съзнанието за будност. И изведнъж усетих някакво присъствие над себе си. Все едно някой се беше надвесил над мен, също в легнало положение, но във въздуха над мен. После на същото място, се появи една голяма, черна книга, с някакъв йероглиф на корицата (или знак, чертеж). Усещаше се много странна и силна енергия, през цялото време. И изведнъж отворих очи и това беше
Аз също не знам какво означава това и защо се случва. Не е сън, друго е. Някой по- запознат, може да каже.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9510e8ee9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едно знам със сигурност - не вярвай на сънища, не им обръщай внимание, не им се впечатлявай, ако искаш да ти е спокойно на душата и да останеш с акъла си. Ако много почнат да те смущават, иди при свещеник, поговори с него за тях, той ще ти прочете молитва, поръси си със светена вода из къщи, стаята където спиш и бъди спокоен.
А за сърцебиенето посреднощ кажи на лекаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker