Имам проблем с котката ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам проблем с котката ми.
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3172 пъти
Здравейте! Имам проблем с котката ми. Да знам.. може и да не е за този сайт но много искам да знам с какво да я излекувам. Значи /мъжко е котето/ той започна да повръща пяна. Не може да ходи. Когато стане да ходи залита. Обадих се на ветеринар и ми каза да го храня с мляко. Обаче той не иска дори да си близне.. Моля ако някой знае с какво мога да го излекувам да пише!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: c0c1ec8b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей, може би сувета ми няма да е много полезен, но заведи котето на ветеринар. Все пак говорим за здравето на домашния ти любимец, който със сигурност чувстваш, като част от семейството. Не си правете експерименти, защото може да е всичко. Най - вероятно е натровен, но това са само предположения. Задължително го заведете на лекар, нека го прегледат, да му измерят температурата, да му направят каквито са нужни изследвания и те най - добре ще ви посъветват как да процедирате от тук нататък. Ще ви изпишат лекарства, ако се налага може да го пставят и за 1 ден в клиниката, но тези хора това работят и ще Ви дадат адекватен съвет, какво да правите. Намери начин да го заведеш, ако нямаш финансова възможност, помоли родители, приятели да ти помогнат, защото ако котето се влоши, надали ще се чувстваш добре и сигурно ще се обвиняваш, че си чакала толкова дълго да го заведеш на ветеринар...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ef101c2684
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага на друг ветеринар !!!!! Как с мляко тоя нормален ли е ?? Веднага търси друг ветеринар докато не е късно.. какво си губиш времето тук. И се присъедини към групата във фейсбук Ветеринарно медицинска помощ

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 85f9acacb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да му се направят изследвания и да го види лекар. Заведи го във ветеринарна клиника. Как докторът е поставил диагноза по телефона се чудя. Не е хубаво да се дава много прясно мляко на котките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ea3f4a0074
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много некомпетентен е този ветеринар. Млякото е вредно за котките. От колко време е така котето? Ваксини има ли? Потърси мнението на друг лекар. Не искам да те плаша, но има много опасни вируси по котките, които протичат с такива симптоми и са смъртоносни.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1ef035bbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Егати ветеринаря!!!! котката ти има най-вероятно глисти, а щом не яде значи е много зле. Незабавно заведи котето на друг ветеринар, ти ако повръщаше, устата ти се пенеше и не ядеше щеше ли да ти е приятно да си в това състояние и никой да не те води на лекар!

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6ec4b0d95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Котето е болно от 3 дни и няма никакви ваксини.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a49967be40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моето коте също беше така. Явно беше настинало, защото постоянно спеше и 2-3 дена почти нищо не ядеше. Купих му витамини от ветеринарната аптека, започнах да му давам и лека полека започна да се оправя. Беше много отслабнал, но след това си възвърна теглото. Просто го заведи на ветеринар за по сигурно.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 91edd02986
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Силно се надявам да греша и животинчето да е живо, но се съмнявам. Симптомите са типични за отравяне и първото нещо е да се даде прясно мляко за да абсорбира отровата. Това важи и за хората, между другото. Разбира се, най-добре е да се пие активен въглен, но едва ли всеки го има под ръка. Та преди да скачате на лекаря, да ви кажа какво е станало. Човекът не е казал да се "храни" котето с мляко, а да му се даде като първа помощ. И като казвам да се даде, това означава да се налива в гърлото със спринцовка, естествено, че болното животно няма да иска. Следващата стъпка - спешно на лекар. Не обвинявам автора, вероятно е дете и няма как да ги знае тези неща. С коментара си (надявам се да бъде публикуван) исках да кажа на всеки, решил да си вземе животинка, да не разчита, че любимецът му ще оздравее от само себе си, а да се обръща към лекар веднага, не само при нужда, но и редовно да следи за здравето му. Не съм ветеринар, ако има значение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker