Защо хората са пълни с омраза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо хората са пълни с омраза?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2459 пъти
От скоро (от както се чу за идеята дали да приемем този закон или там каквото е за еднополовите бракове в България) целият ми фейсбук е пълен със омраза, хейт, обиди и т. н.
Защо е тази омраза искам да попитам? Какво ви правят тези хора, които са различни? И всъщност кое им е различното? Това, че се влюбват е човек от същия пол ли? Това е решено още от утробата на майката. Ти не ставаш такъв, ти се раждаш такъв, но едно не мога да разбера защо смятате, че тези хора са различни от вас? Защо трябва да ги мразите и ненавиждате? Нима тях ги интересува вие с кой споделяте живота си? Не нали, така трябва и да е с вас. След като един човек се чувства като жена, а е мъж, то ще се подложи на операция и ще стане жена. След като един мъж харесва друг мъж и това е взаимно защо пък не? Нито ви ядът от хляба, нито живеят у вас, тогава какъв е проблема не мога да разбера. Спрете с тая омраза, живеем в 21 век, приемете го най - сетне, че има и такива хора. Защо искате да забраните любовта и обичта между тези хора и да си налагате мнението. Нито ги познавате какви са като хора, като характер и т. н. нито нищо. Спрете да мразите. Нека всички да станем едно цяло общество..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 848f59299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз точно за това се чудих, дори мислех да пиша подобна тема. Вчера дойде една възрастна колежка да ми се оплаква как децата вече не знаели какъв пол са.

Не сметнах за нужно да и обяснявам, защото нямаше да ме разбере. Но на кратко моето мнение - хетеросексуален съм, но смятам, че всички от третия пол трябва да имат пълни права като нас, само да не парадират със сексуалността си.

Единственото, за което съм против до някъде е да имат право да осиновяват и отглеждат деца. От там нататък искам да имат пълни права като всички нас.

И не смятам, че това е един вид пропаганда, че да станем всички гейове. Който си е гей, си е гей. Който не е, няма пропаганда на света, която да може да промени сексуалността му.

Все едно аз както съм хетеро да си кажа "абе, щом в Истамбулската конвеция пише това-онова, дай сега да взема да сменя резбата".
ТО не става ей така.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7b42823ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тогава да приемем за нормални чумата, рака и пр? Само защото нещо е възможно и го има не значи че е нормално.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 445dd62efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   С риск да ме нападнете ще кажа, че в библията няма трети пол. Но тези хора не ми пречат, не ги мразя, не бих ги обидила, нито им се бъркам в живота. Според мен няма и да се приемат скоро промени, за да бъдат приети. Трябва да се промени конституцията, да се променят поне 200 закона и да се помисли и за осиновяване от такива двойки. В нашата страна със старобългарски разбирания, толкова модерни неща й идват в повече. Никой не ги спира да са заедно. Законът позволява да се държат за ръце, да се прегръщат на публични места, не е като в исляма, където ограничават и нормални двойки да показват взаимоотношения на публични места.
А за омразата винаги я е имало, но сега тя може да се показва в пъти в повече, още повече в социалните мрежи, няма и ограничения.
Ж 27

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6f5f0eb5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е омраза, а защита на нормалното, биологичното. По логиката на признаване на 57 пола, утре ще узаконим брака с маймуни, кучета и котки. Ще въведем и закон всички да са вегани. Щото тези хорица с пропити мозъци и дебели джобове от НПО-тата това искат. Защото така им нареждат отвън. целта е една - белите нормални хора да бъдат сведени до минимум.
баба Ви Трънкина

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6f5f0eb5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Веднъж се разминах на улицата с двама мъже-чужденци, на около 60, които се държаха за ръце - щях да повърна и колкото пъти се сещам за това ми се драйфа. Айде сега кажете, че те са нормални, а аз - не.
Майка на две деца.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 71d913130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не забелязваш ли, че комплексирания роб и неможкоГаньо мрази всичко. Мрази жените и им завижда, мрази приятелите си и им завижда, мрази и децата си- 90% от българските прошляци правят деца и после ги захвърлят заедно с майка им, мрази и животните (които също нищо не са му направили), общо взето смръдливеца Ганьо мрази всичко що го заобикаля, и след като всичко идва от причини като тези, че другите са по-добри в работата и с парите, по-умни са, по-хубави са, по-добри, като хора и изобщо по-добри видове, защото и животните са на светлинни години от Ганьо, то тогава е пределно ясно, че комплекса му за малоценност е убийствено голям. И щом за хомосексуалистите и жените се оправдават с църквата, смятай колко са отчаяни. Често във фейсбук ги питам защо не поканят приказния герой Исус да се изкаже по темата. Хомосексуалните били болни, а тея с въображаемите приятелчета, които се оповават на книжки от 1001 нощ не са шизофреници хич! Християнството издава комплексите от векове. А Ганьо въпреки, че вижда, че никой не го ебава за човек и продължава да затъва, той пак си се дави в комплекси, мрази от сърце и се бие гордо в гърдите. Комплекси много, акъл никакъв.
Жена 21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ddb288d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип нямам против гей хората! Но се питам какви права искат, от какви права които нормалните хора имат те са ограничени, освен брак и осиновяване на нормални деца. Намирам че щом са избрали да са гей, трябва да приемат, че няма да имат деца и толкова. Не приемам еднополови бракове и осиновявания, защото не мога да приема да се наложи някой ден да обяснявам на мое дете от хетеросексуален брак, защо родителите на другарчето му от детската градина са двама еднополови и кой от тях е неговия татко или съответно майка, или щом чичко Иван е станал майка на другарчето му гошко, може ли моят син като порасте да стане и той майка, как бихте отговорили на такъв въпрос зададен от 4 годишния ви син. Дразни ме фактът че "различните" парадират със сексуалността си, аз не съм тръгнал да правя паради, че съм хетеро.
Колкото до конвенцията само онзи който не я е чел може да я защитава, между другото в нея няма и дума за еднополови бракове. В нея има такива изречения които ще шокират всеки нормален човек. Например в Европа да се забраняло обрязването на момиченца, та кой обрязва момиченца в Европа? Нали искаме еднакви права за всички, защо да е позволено обрязването на момченца а за момиченца да е забранено, или забраняват всички обрязвания или не. На друго място пък пише в детска възраст да има обучителни часове за всички деца да се запознаели с правата на третия пол, нелогично е да учим всички деца че полът им е възможно да е различен от биологичния само заради минималния евентуален процент малки гейчета, макар въобще да не вярвам, че е възможно толкова малки деца да осъзнават че полът им е различен от биологичния. Въобще не разбирам защо трябва да се пълнят главите на всички с това. Защо е нужно аз да знам какъв е личният полов живот на някого, да си спи у тях си с когото иска, да си се разхождат хванати за ръка по улицата, но защо ми е нужно да ми се тъпани кой какъв секс прави.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 848f59299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   3, на теб Библията ли ти е критерий за гейовете? Писана е преди повече от 2000 г. и вече не е актуална. Да, някои теми са общовалидни без значение времето, но гейството не е сред тях.

Дай сега като мюсюлманите да живеем според правилата от преди няколко века, защото така пише в Библията/Корана.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1645ef75d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 5, ДА, те са нормални, а ти си пълна с предубеждения и комплекси. Не ги проектирай върху другите хора.
Също съм жена, хетеросексуална и майка на двама хетеросексуални сина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 48014aac4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Кликнах да видя за какво се е разплакал/а поредния тинейджър и разбира се с идея да му напиша 2-3 успокояващи изречения.

Ама.. то за сексуалността и браковете било... за омразата към различните - нещо, с което не ми се занимава да се занимавам да давам мнение, да влизам в полемики и.т.н.

Все пак прочетох коментарите от чисто любопитство и ИСКАМ ДА КАЖА НА НОМЕР 7ми ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОБРЯЗВАНЕТО НА МОМИЧЕНЦЕ !!!!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 848f59299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   5, смятам, че по-дкоро ти си ненормалната. Хората си се обичат, а и да не се бичат, не е твоя работа. ТОва, че на теб ти е гадно, си е твой проблем и никой не е лдъжен да се съобразява с теб, че да не ти е гадно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1645ef75d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Н 12 именно любовта която е видяла я е издразнила. Просто е фиксирала с очите си каквото няма и го изразява по този "по-достъпен" за мозъка и начин.
До колкото позволява връзка м/у зрително възприятие-процесиране на информация в мозъка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2711e98b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   От Авторката: Прочетох всички коментари, не мислех, че ще има такъв интерес към темата, та искам и аз да отговоря на някой от вас.
За браковете и осиновяването на деца от 2 жени или 2-ма мъже. Че защо да не? Щом имат финансовата възможност и средата какво им пречи? След като пораснат просто сядаш и му обясняваш като най - нормален човек. Нито го задължаваш да бъде гей/лесбийка. Все пак ти си го отгледал, ти си му дал твоята обич, любов, а същевременно си бил и с човека, в който си бил влюбен, и с който си искал да прекараш остатъка от живота си.
За тези, които вървят по улицата така наречените травестити и на мен не ми харесва, даже ми става смешно, но щом те желаят да се обличат и да се гримират така, това си е техен избор.
Не живеем в 18-19 век, за да е забранено това.
Гледах по новините, че някой хора бяха излезли на протест за това и не мога да си обесня, значи за това излизат на протест, а за тези в парламента, които ни ограбиха и сринаха държавата никой нищо не казва и никой никъде не излиза за протест. Чудничко.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ddb288d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   11 Много добре знам какво е и не го подкрепям, но в Европа никой не обрязва момичета, че да се налага да го забраняваме, това е все едно да искам да ти забраня да пиеш нафта, ти така или иначе не пиеш, защо да ти забранявам.и не мисли, че обрязването на момче е по малко болезнено.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3b6e359fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   И аз не съм против гей-хората заради ориентацията им, против съм една голяма част от тях обаче заради поведението им. Вероятно заради често срещаното хомофобско отношение към тях, имат някакви комплекси тези хора, крият злоба в себе си, много, много силна злоба.
Бивша моя колежка е различна, гей...
Отдавна не поддържаме пряк контакт, останала съм с впечатлението, че е интелигентна жена, но непрекъснато се отвращавам от това, което чета като публикации във фейсбук профила й. То не са подигравки и богохулства, то не са гръмки изказвания относно колко хора била изтрила някоя си вечер от приятели поради, забележете, същностни различия с нейната позиция по въпроса с Истанбулската конвенция( с една дума, поради нетолерантност), не са снимки на вулви и какво ли още не, което моят морал не може да приеме....

Мисля си, защо за голяма част от тези хора най-добрата защита е нападението и защо се държат като отвързани кучета в социалната среда...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 21149d4f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Еееееее... кво толкова скочихте на номер 5... че, чак вече била и ненормална и не знам си ква. Всеки има право да си напише мнението, да разсъждава и приема дадени неща по различен начин от другите... това не го прави ненормален. Тя не ги приема.. и това е, . Това си е неин личен избор и не кара никой да мисли като нея. Аз също съм жена и майка на двама сина. За мен също не е нормално да изпитваш влечение, сексуално или любовно към собствения си пол. Но пък в същото време и по никакъв начин, не ми пречат тези хора които го правят. Това че аз не го приемам, не означава че ги мразя.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ddf13eb811
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   До 5 - То и на мене ми е гнусно, като видя свиня майка със свинчето си, ама си мълча, нали ?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8340c80fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   18, ами и а по същия начин имам правото да и скачам, за дето иска да решава кой да се хваща за ръка и кой не, защото видите ли на нея и било гнусно. И на мен са ми гнусни много неща, но не съм казал, че щом са ми гнусни, не са правилни и не трябва да се правят.

Щом са пълнолетни и няма насилие и всичко е по взаимно съгласие, не виждам никакъв проблем.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 71d913130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Също и като номер 19 и на мен и на много други не ни се гледат мърляви слугини-повлекани с мърлявото им лапенце докато му сменят памперса, докато тича, пищи и досажда на хората. И тая нагла паплач нагло се навира в очите на хората, но няма кой и как да я научи, че не можеш да досаждаш на другите и да ги погнусяваш с памперсите си?!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f7d3716874
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   В утробата може да е определено, но възпитанието и средата има още по-голямо значение. На одобрявам как известни личности обличат момчетата си в рокли. Или статия от онзи ден, 10 годишно момче, джендър модел всъщност голям талант, направили са го на клоун, лакиран, гримиран и в статията пише, че талантът е открит на гей парад. Айде убеди ме, че от утробата идва това. Идва от средата и тези, който го гледат.
Или луда майка, баба тъжна, че много е искала момиченце и се държи с момченцето си, като с момиче, прави му прически, роклички и утре това момче какво ще стане?
Има хора, на който хормоните им повече надделяват, но все пак пътят на нормалност е важен. Винаги ще има изключения.
Или имаше история на психоложката Ани Владимирова, за момиче което, счита че си пада по момичета, но всъщност причината за това е поведението на майка й, която заради лошият си личен опит беше вменила на дъщеря си, че мъжете са лоши.
Всеки да е толерантен, но нека заради някакви изкривени ценности, не се чудим как да въвеждам всевъзможни сексуални разновидности.
За медицината съм, но в предаването на Карбовски един тревистит обясняваше, как иска да си имплантира матка и да износи дете и че това се прави по света вече.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6dd6905734
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Всъщност няма значение за какво става на въпрос. Българите като цяло са негативно мислещи, озлобени и т.н. хора (не всички). Конценпцията е там, че те просто жиевят за да мразят или за да правят лоши неща и да се хранят от чуждото нещастие. Това е дефиницията за щастие при тях. Така, че проблема е чисто психологочиески на цялата мизерна нация (каквато всъщност сме). С и без да се обиждаме си е така. Има определни личности, които с честен труд и както си трябва си изкарват парите, други пък са добри специалисти, трети примерни депутати, полицаи и тем подобни чиновници, които си вършат както трябва работата. Четвърти примерни, нормални и интелигентни гей двойки, които просто искат да покажат на човека до себе си, че го обичат още повече. А как това да стане ако ли не с един фиктивен брак. И защо не? Къде е проблема? Какво лошо има в това?
Любовта е просто нещо и същевременно е просто съвършенна. Това, че аз не бих го направил с някого (не бих се оженил за мъж), не значи, че някой друг не би го направил. И кой съм аз и защо ми е да заставам между това, което някой човек иска? Та нали за това се борим...да сме щастливи като получим това, което искаме или като правим това, което ни носи и/или допринасия за нашето щастие. А какво по-голямо щастлие ако тя е под формата на любов. :)

Прост народ, а единици много интелигентни и свестни хорица. Жалка картинка за съжлание, но ние сами си го правим. Всички всъщност. Всяко едно преминаване на червено, хвърляне на опаковка от дъвка на земята и тем подобни дребни неща. Нередни неща!

LOVE & PEACE!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 445dd62efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От номер 3 - към номер 9 :
Да религията е отживелица за днешното поколение и аз именно не съм набожна, но понякога когато имам проблем си мисля над теб хипотези с добруването, което се описва там. Именно тази книга учи хората на добро. Но я споменах, защото в дебатите за конвенцията първи скочиха против конвенцията и я отрекоха религиозните ни глави. В много държави, където се искаше одобрение бяха против именно от религията. И насилието и третия пол не е национален проблем само.
А сравнявам мюсюлманите с нас, защото и техните възгледи не приемам и там съвсем са затегнали положението. Т. е. има и по - неприемливо. Ходих на екскурзия и ни предупредиха, че ако сме разголени или се целуваме на публични места, ще ни задържат или затворят и то за хетеросексуални. Какво остава за останалите?
И всеки си е свободен да прави каквото иска в България, но според закона. Не са отречени бисексуални или хомосексуални. Обаче обществото не ги приема и това е, нито циганите, нито бедните, нито чужденците, зли хорица сме си. И на мен ще ми е трудно да обясня на детето си, че има хомосексуални и бисексуални, когато ме попита и какво точно ще му кажа и как ще ме разбере си нямам никаква идея.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4531781bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Въпросът беше "защо", а много хора взеха да говорят за собствения си опит и тн.

Защото е добре забравено старо, но и защото потенциално отваря вратите към една неприятна част от историята.

Препоръчвам ти, ако разбираш английски (защото на други езици все още няма почти никаква литература), да разгледаш т.нар. психоистория. Психоисторията изследва връзката между психологията на даден времеви период и събитията в него. А в самата психология най-вече разглежда отношението между деца и родители.

Модерната цивилизация се отличава с много висока инвестиция в следващото поколение от страна на двамата родители. Затова човечеството е достигнало това ниво днес - толкова ниска детска смъртност, почти двойно по-дълъг живот отколкото преди стотици години и тн.

По времето на древна Гърция и Рим над 50% от бременностите са завършвали със смърт - спонтанен или умишлен аборт, или роденото дете било изхвърляно, защото е било сметнато за прекалено слабо да оцелее и тн. Тези неща днес изглеждат варварски и примитивни, но тогава са били нормални. Какво други е било нормално тогава? Хомосексуалността и педофилията. Протоген казва "ние държим жени за разплод и момчета за любов". Много често в "семействата" тогава жената живеела в отделна колиба до главния domus, а мъжете през това време са се отдавали на сексуален разврат. Педофилията е била широко-разпространена, както се знае. В Древна Гърция се е считало за елитно семейство да прати сина си да се изучи при някой добър учител, като за отплата учителят можел да използва момчето сексуално.

Ето линк към тази част от книгата "Psychohistory: The Origins Of War In Child Abuse":

http://psychohistory.com/books/the-origins-of-war-in-child-abuse/chapter-8-infanticide-child-rape-and-war-in-early-states/


И сега the real fuckin shocker: има "методи", които са успявали спонтанно да променят сексуалността. Такъв "метод" например е терапия с LSD. Действието му е открито, когато през 60-те години богати холивудски гейове-алкохолици искали да лекуват алкохолизма си с него (LSD доказано лекува алкохолизъм). Много от тях в процеса на терапията откриват, че започват да ги привличат жени.

Има не едно изследвания по въпроса, но всичките са от периода, в който LSD е било легално:

https://www.erowid.org/references/texts/show/2211docid2052

http://www.maps.org/research-archive/psychedelicreview/n10/n10021alp.pdf

Интересно е, че дори днес много хора, които експериментират с LSD откриват промяна в сексуалността си:

https://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2zb89l/lsd_made_me_straight/?st=jdpqv20u&sh=c34211f5

https://www.reddit.com/r/Psychonaut/comments/4r9i2u/lsd_made_me_bisexual_anyone_else_discovered_their/?st=jdpqy9sj&sh=99e848ce

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 445dd62efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От номер 3 : Ако се направи запитване съм убедена, че 60 % от българите са против гейовете. Възпитани сме в такова обрещество със стари разбирания и няма как за година - 2- 10 - 20 да ги приемаме нормално с равни права и така нататък. Тепърва се говори публично за това, те първа хората за против и с времето нещата ще отзвучат и в следващите поколения, като ги приемат в другите държави, за да не останем по назад и мирогледа ни ще се разшири и така ще ги приемем. Аз лично съм против насилието, боклука около нас и егоизма на всеки, като стане нещо никаква помощ няма нито от случайни хора, нито от институции, даже и от близки вече не очаквам помощ.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7b42823ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Полът се определя от външни белези. Обществото налага поведението. Природата е дала пи*** на момчетата и ва**** на момичетата... просто е. Всичко друго е форма психично заболяване и влияние на околната среда върху слаба психика.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 92686a6bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Драги модератори, обръщам се към вас защото само вие можете да обясните защо някои теми не ги публикувате. Ето сега в тази тема се коментира за еднополови отношения и дори за еднополови бракове. Преди няколко дена ви изпратих тема за Еднополови Бракове, но вие явно, поради ваши си причини, не пожелахте да я публикувате. Питам ви защо в тази тема тук допущате дискусии за еднополови отношения, а моята тема я цензурирахте, която беше написана в много нормален стил и щеше да предизвика доста коментари. Аз имах какво да кажа по такава тема и то щеше да е от полза за всички. И по-рано ви бях изпратил тема за причините за хомосексуализма, но вие и нея не я публикувахте. Пак питам защо? Е, след като вие отказахте да я публикувате аз я изпратих в друг сайт и там беше публикувана. Но какви са вашите критерии още не мога да ви разбера макар, че вече започвам да се досещам и един ден ще ви го кажа. Нали говорим за демокрация и свобода на словото бе дявол да го вземе, щом една тема е написана в нормален стил и повдига интересни въпроси защо не я публикувате? Колко модератори сте, мъжки и женски ли е екипа ви? Иначе публикувате много сексуални теми, които според мен не всички трябва да бъдат публикувани, имайки на предвид, че тук има много млади посетители и за тях е още рано да ги четат. Но, вие го правите. Защо на една авторка всичките ѝ теми се публикуват, а много други ги цензурирате? Не сте справедливи. Ще ми отговорите ли.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 70fb645c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Всички тук (повечето) се правите на толерантни и приемащи. Но само тук! Навън срещам само мразещи различното, заклеймяващи и обвиняващи. Защо ли? Повечето реагират като номер 5. Никога, ама никога не съм видяла добронамерена и приемаща реакция, като на повечето коментирали тук. Или лъжете или част от вас не живеят тук или въобще не излизат. Защо ли да лъжете, нали е анонимен сайт, можете да си излеете омразата, но не. Повечето от вас я пазят за публиката. Защото според "правилните" хора нямаме право да обичаме човек от своя пол, да се обличаме женствено или неженствено, да бъдем транс, да не раждаме деца или да ги отглеждаме в еднополови семейства. Защото различното винаги се заклеймява пред обществото, но иначе онлайн сме силни и добронамерени ... нямам думи!

От бисексуална жена на 22г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 073922b77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз лично не се дразня толкова от факта, че са хомосексуални, третополови или кой знае още какво, а по-скоро от факта, че всичко това най-отявлено и агресивно се НАЛАГА върху останалата част от обществото.
Те да си бъдат каквито щат, малко ме е еня, но защо е нужно това да се налага като стандарна общосоциална норма?
Почети малко как в западните държави, още от детските градини учат момчетата, че са момичета и обратното, и после питай защо обществото така им е набрало...
Смешното е, че малко хора виждат, че зад целия този парад на "равенство, толерантност" и Бог знае още какво, стои един изключително коварен, подъл и доста умело замислен план...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 848f59299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   30, Причината е, че просто тези, които са негативно настроени, изразяват чувставта си много по-често и видимо, а тези, които нямат нищо против, просто не смятат за нужно да ръкопляскат на гейовете по улиците.

Затова и оставаш с впечатлението, че едва ли не всички са против, просто ЗА не се набиват на очи.

Същото е с малцинствата. Аз примерно съм от тях и е лесно да останеш с впечатлението, че всички са против нас, защото всеки втори гледа с пренебержение, но има и много свестни хора, с кооито можеш да си приятел и да си общувате най-нормално. Просто те никога няма да тръгнат да крещят "и турците са като нас", за разлика от негативно настроените, които не се колебаят да крещят "турците в Турция, циганите на сапун".

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 572fa5c0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   28, не, НЕ ВИНАГИ полът се определя от външни белези! Тогава от кой пол са хермафродитие, нали знаеш тази думичка?

Полът се определя от ХРОМОЗОМИТЕ. XX е женски, XY- мъжки. А има и хормони и техният баланс...Това е. Звучи просото, но не е! Но със сигурност НЯМА 3-ти пол. Всичко е двоично, дори и тези, които не се "чувстват" в тялото си, се чувстват като ДРУГИЯ пол, а не като някой си ТРЕТИ!!!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c7847e2024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   А според мен пък такива като номер23 са от масата безработни.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d91f61a81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Да, съгласен съм, че българите само знаят да мразят и да плюят, не всички, но стабилни 85%. Колкото до въпроса - за джендърите или транссексуалните, аз не ги разбирам, защото според мен независимо от сексуалната ориентация, не е нужно полът да се сменя. Това обаче си е тяхна работа, техен избор. Просто малко се прекалява да се намесват деца, които още нямат ясно съзнание и да бъдат обърквани. Колкото до гейовете и лесбийките - това не е болест, имам много такива приятели и се гордея с тях! Нормални хора. Не харесвам тези, които го демонстрират, но и това си е тяхна работа. Какво му е лошото да обичаш не пол, а човек - душа? В този повърхностен свят е трудно да се приеме. Всичко трябва да бъде слагано в рамки. Аз съм си 100% хетеро и не мога да се поставя на такъв човек на мястото, но това е природата и изборът в едно. Както вкуса за музика, но нещо много по-важно, разбира се. Хайде стига с тези Библии и Корани, вярващ човек съм, но ми се гади от фанатичните излияния. То според Библията и сексът преди брака е греховен, хайде похвалете се колко от вас са се запазили? Стига сте се правили на нещо, което не сте. Всеки да си гледа в собствената чиния! Да, почитам Иисус, но нали се сещате, че не той е написал Библията? Той е обичал всички, обичайте се и вие, не се мразете.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1645ef75d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Н 30, ще ме извиниш ти, но на мен ми е абсолютно безразлична сексуалната ориентация, цвят на кожата, националност на хората. Не сте различни с нищо, аз съдя човека, не друго.
Но такива като теб определено ме дразнят като тръгнат с кофтия или искат "специално" отношение. Така сами се вкарвате в графа "различни" това ДА, дразни.
По-кротко, а!
Иначе не гледам никак на хората които не познавам, просто хора.
Н 10

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 75659efb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз не мога да разбера какъв точно е проблемът на всички т.нар. гейове, лесбийки, транссексуални и т.н. Нито някой ги преследва, нито ги гони, нито нещо друго. Единственото, за което съм против е да им се разреши да си осиновяват деца, защото това е тотално вредно, грешно и извратено. И колкото и някои хора да говорят за права и свобода, сигурен съм, че не биха оставили собствените си деца и 5 минути в подобна компания, където открито се демонстрират разни обратни наклонности. Защо тогава, трябва да причиняваме това, на което и да било друго дете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d8f30ed7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Българинът е селяндур — не му пречи кочината по улиците, простотията и неугледния външен вид на хората, а гейовете са му проблема. Хвани се българино да свършиш нещо смислено — да окастриш храстите пред блока, да направиш оборка, да се изкъпеш и да прочетеш някоя книга, да започнеш да събираш боклука си разделно — аз съм гей и считам че българите имат нужда от яко оседлаване и камшик, защото чеп за зелене става от тях. С всеки ден се отвращавам от тях и дори вече не се счтам за част от тях и не използвам местоимението „ние”. Българинът е злобен, мързелив, прост и невъзпитанк клюкар без никакво чувство за естетика, постоянно се меси в живота на другите и намира кусури на останалите, а не вижда колко жалка е неговата особа. С една дума —профан! Повдига ми се от тази кочина Булгаристан и пошлата и култура.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca4f91a5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Нападнахте номер пет, но статистиката е неумолима - за нейното мнение има най-много звездички, тоест това е мнението на повечето българи. На който не му харесва - Терминал 2.
Лично мен ме дразни демонстрацията на гей-лесбо-транс-прочее откачалки и агресията им да ни набиват, че са нормални и че ние трябва да сме като тях. Ето това просто ме изкарва извън кожата.
М37

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8340c80fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   39, коментара ти е меко казано малоумен. 5 имала най-много звездички и затова това било мнението на българина. Има най-много като БРОЙ, но като рейтинг е на дъното. Ако за теб само броя е критерий, значи толкова ти е акъла. Съдейки по рейтинга е точно обратното - почти никой не е съгласен. Така че ти трябва да отидеп на терминала.

И от кога който има различно мнение, трябва да си ходи. Можем ли 7 млн да имаме едно мнение?

И кой ти е казал, че като си хетеро, не си нормален?

Имам чувството, че имаш някакви психични отклонения. Най-много звездички имала, та затова другите да са ходили в чужбина. Ебати малоумната логика. Такава простотия и бавно развиващ няма изтърси.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca4f91a5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Българинът може и да е селяндур, но българина пази традицията. А тя е мъжът да е с жена и обратно. Откакто свят светува. Да, има различни хора, но родените такива са много малко. Другите са такива под влияние на медии, облъчване, мода. Това е все едно да кажеш, че телето с две глави е нормално, има всички права и всеки ден да го даваш по ТВ, та и идиотите да запомнят, че двуглавото теле е ок, а онова с една глава - неее лошо е, щото не иска изрода да е представян за норма.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c57703dd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Аз съм хомосексуален и от няколко години живея с партньора си, но не намирам за необходимо връзката ни да бъде "узаконявана" по някакъв начин. Човек може да си живее живота без да бъде ... вкарван в някакъв текст от закона и да навира предпочитанията си в очите на хората с някакви гей паради, прайдове и т.н.
Та толкова за омразата на околните.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c51d3df905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Да но. 4 и 46 са прави.. И аз имам гейове приятели и все още са ми такива. Имам и гейове неприятели, на които им викат "кралици на драмата", не случайно.
Не е омраза. Просто хората недоволстват, че някой им вменява кое е нормално и кое не. До такава степен, че дори изопачават биологични факти. От поколение на поколение децата биват промивани с лъженаука, преследваща нечии интереси.
Стига се дори до там, че ако не си съгласен и поставиш факти на масата те наричат омразник. Точно това което, ти авторе, правиш!
Хората като теб са вече толкова промити и така са израснали, че даже го правят вече естествено. И така се създава разединение между хората.

Само допреди 30ина години всички имаха едно мнение за почти всичко и имаше здрави семейства и силно общество. На които всички сме плод. В момента младите нямат приятели и не могат поддържат разговор повече от час, без да се скарвт.

Гледайте малко интервюта и дебати с Джордан Питерсън, моля ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker