Дори не знам как да го нарека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дори не знам как да го нарека
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1361 пъти
Едва ли съм първата разказваща подобна история, но със сигурност на мен ми се случва за пръв път. Не знам в коя графа и категория би спаднала моята история, затова я причислявам към "Други".
Става въпрос за свръхестествените явления и дали вярвате в тях?
Онзи ден гледах филм от вбокс, спрях видето на пауза, затворих лаптопа и към 11 вечерта си легнах. Няколко часа по-късно в 4 през нощта се събуждам от някаква музика, не си спомням каква точно, станах, огледах се и се оказа, че всъщност идва от лаптопа, а когато го отворих, за да проверя директно ми почна филмът, спрян преди да си легна на пауза. Мисълта ми е, че ако случайно не съм спряла видеото все пак или не съм затворила напълно лаптопа си, филмът щеше да се пусне отново до пет минути макс след като съм го затворила, а не толкова часове по-късно.
Както и да е, реших, че се филмирам излишно и че може би аз нещо не съм на "ти " с технологиите.
Обаче следващата нощ, щом легнах, сънувах, че в съня ми някой ми шепне: "Аз също не мога да заспя, аз също усещам присъствие. " Излишно е да казвам, че се стреснах и че се събудих.
Въпросът ми към вас е смятате ли, че това са някакви чисти случайности, на които отдавам излишно значение или вярвате, че е нещо повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6e6bcce54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съм скарана с техниката, ако събера всичките си мъки и неволи с нея и приема това за вид паранормални явления, мога да напиша цяла книга. Тоест, не мога да ти отговоря защо лаптопът ти е включил филма, но мога да те посъветвам да не го мислиш излишно и да гледаш подобни клипове през деня, а не вечер преди лягане. Подсъзнанието запечатва неща, които са ни впечатлили и често те се явяват в нашите сънища. Това шепнене, което си чула, е било плод на подсъзнанието ти, а не някаква мистериозна сила. Случва се доста често след гледане на клипове за паранормално или пък филми от жанр ужас после да имаме страшни сънища и разни неща да ни плашат. Вярвам, че има сила отвъд нас, но не се опитвам да я разбера. Вярвам, защото често имам подробни сънища, които се сбъдват. Дали е дарба? Не знам, според близките ми е такава, но според мен е просто някакво явление, чиято причина не ме засяга. Когато бях малка баба ми ме убеди, че дори да има духове, те са на наши близки и ни пазят. Все ми повтаряше, че няма нищо страшно в подобни сили и всичко е наред. Тогава все имах кошмари и тези теми много ме интересуваха. Веднъж една врачка казала на баба ми, че ако не искам да имам страшни сънища, то не трябва да храня страховете си. Послушах тези съвети, спрях да чета, следователно спрях да заспивам уплашена, че има чужда злонамерена енергия в стаята ми. Ако сънувам кошмар, колкото и да е глупаво предвид годините ми, просто си пускам телевизора и нощната лампа и заспивам така.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4a8c545d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чиста случайност... Аз гледам филми на ужасите от няколко години и нито съм сънувала, нито ме е страх. (Дете съм).
Да, ще се съглася с коментара на номер 2. Не гледай такива неща преди да заспиш, а ги гледай през деня. Вярно е, че тези неща се запазват в подсъзнанието ни. Недей да се притесняваш и за съня, просто сън хах.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 23b874e1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен постоянно ми се случва да ми тръгне клипче от ютуб на ЗАТВОРЕН ЛАПТОП, който не съм изключила преди това. И много пъти съм се будила уплашена. Просто си изключвай лаптопа вечер и спи спокойно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 92eae96926
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По-скоро според мен на подсъзнателно ниво си мислиш, че има някакво „чуждо присъствие” при теб, което се е отразило в съня ти. Все пак сънищата са отражение на подсъзнанието ни и ако тайно те човърка мисълта, че се случва нещо нередно е нормално да се отрази и на сънищата ти. Мога само да те успокоя, че дори да има свръхестествени сили, те биха се проявили по доста по-зловещ начин, така че най-вероятно е нещо в компптъра и няма повод да се притесняваш!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1240879357
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   суеверията идват от незнание.

това на лаптопа се нарича режим заспиване и функцията му е точно такава - да продължи филма докъдето е стигнал при затваряне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker