Мама почина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мама почина
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2917 пъти
На тринадесет съм, 7 клас. Мама се разболя от рак 2016 година, три пъти я оперираха през изминалите години, казваха, че всичко е наред и се е излекувала. Но дойде и края на тази мрачна година(2017), в която мама се влоши, вдигна кръвно, повръщаше и й беше лошо. Вечерта лежах при нея и плачех, знаех какво й има, поне предполагах. Искахме с тати да викнем линейка да се опитат да направят нещо, но тя не желаеше. Дойде 2018, в която я приеха и в болница, където казаха, че е болна от рак на мозъчната кора, молихме се, надявахме се, но нищо не помогна... замина си! Не мога да го приема! Искам да я прегърна, да й кажа, че я обичам, искам да я видя поне за една. Липсва ми много... Помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2b45082cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съболезнования, мило дете!
Бих те посъветвала нещо (което не е много подходящо в този труден период, но така трябва... ), а именно НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ, бори се, УЧИ развивай се, мама ще се гордее с теб... от небето!
Не тръгвай по лош път... не търси утеха при лоша компания, алкохол наркотици и такива неща...
Ще се справиш! Сигурна съм
Ж, 20

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 38b609d81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мило дете, знам че това което изживяваш е може би най-тежкото нещо за възрастта ти. Такъв е живота, раждаме се и незнаем кога ще си отидем. Твоя път продължава. Един ден пак ще сте заедно с мама. До тогава бъди силна. Ще боли, мъката ще е голяма. Никой не може да ти каже нещо което да компенсира липсата на майка ти. Това е изпитание за теб. Всяко дете преди да се роди на този свят избира родителите си и знае лога те ще умрат. После забравяме това и преминаваме през всички уроци които сме си поставили за цел, преди да се. родим. Нищо не е напразно. Вярвай!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c8537dffed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти сама си написала починала, не е умряла отишла е на по добро място.. не си ли чувала как бабите викат Господи вземи мен защо не взе мен, когато близък ги напусне., дори си мисля, че изпитват завист, че Бог е прибрал първо тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2f6c084302
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На същата възраст съм като теб... Съжалявам много! Моите съболезнования! Излизай с приятелки, говори си с баба ти, леля или там някоя роднина, която да е жена. Надявам се това да помогне! Едва не се разплаках като прочетох това... НО времето лекува!
Бъди силна, жива и здрава!
Lora, 13

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 67ae68f41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мойте съболезнования. Бъдете силни с татко ти. Сега тя е на едно по-добро място и ще ви се радва и подкрепя ако те сплотени и силни. Това са изпитанията на живота. Пожелавам Ви да сте здрави и силни, с много обич и късмет.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 02fe4c4f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мило дете, майка ти винаги ще бъде до теб. Долри и да не я виждш, тя ще бъде до теб. Изстрадай болката си, поплачи си. Не се чувствай виновен за сълдите си и не се обвинявай за случаите, в които може би си я ядосвал. Знай, че единственото, което твоята майка би искала за теб е да бъдеш щастлив и да продължиш живота си. Тя ще бъде до теб. Зная го, защото също загубих своята майка от рак. Прегръщам те силно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fc81574b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, прекрасно дете! Първо - поздравления за добрия правопис и изказ, второ.. моите съболезнования. Това е най-тежката, най -силната и жестока болка и не, няма лек, няма притъпяване.. Но направи следното: плачи, плачи колкото ти е нужно, плачи докато не те заболи главата, говори за мама, изкарвай си болката, споделяй, прави всичко, което се опитваш да потиснеш, за да ти олекне.. Не, няма да спре да боли, но ще ти олекне, вярвай ми. НЕ се опитвай да не мислиш затова, напротив, изживей го, защото от това имаш нужда в момента, така ще почнеш да се справяш. Знай, че има справедливост и заради това, което ти е взето, един ден ще ти се даде! Знай, че връзката между теб и майката ти е по-силна от преходното, от смъртта, тя не умира, тя живее, ще живее и винаги в теб. Знай, че майката ти знае колко я обичаш и може би точно толкова би се измъчвала, колкото и ти, че не може да ти го каже. Но това се усеща, за сърцето и душата няма смърт, обичта е над това. Сега си седми клас, учи за изпитите, влезни в училище, в което искаш, което да те развива и да вървиш напред, майка ти би искала точно това и точно това би я зарадвало! Излизай с приятели, сред природа, опитвай се лека полека да се радваш на живота, за да мама да е щастлива, че ти си добре! Успех и горе главата, ще се справиш!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8d69bd794e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, аз познавам деца, на които родителите им починаха приятели са ми, след това и едно друго момченце, което е на 16 майка му почина на скоро. Но помни с този който е умрял не се умира, живота продължава, ще кажеш лесно им е да говорят, но е така, човек е способен да издържи на много по-голяма болка, отколкото си представя. Нали знаеш, , Това, което не ни убива ни прави по-силни"твоята болка ще те направи по-силна и по-самостоятелна, вярвям, че ще се справиш, само се опитай да вървиш по правилния път, сама бъди тази, която ще се пренасочва към правилната посока. Пожелавам ти всичко добро, искрено ти съчувствам!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d83050dbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много съжалявам за загубата ти. Знай, че тя ще направи всичко възможно да те закриля и помага от отвъдното. Живей така, че тя да не се срамува от постъпките ти. Кураж и сила.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c87eff1913
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно, миличка, науката напредва и вече има косвени доказателства от работите на редица психолози и хипнотерапевти, че съзнанието надживява тялото и се превъплащава в ново тяло, за да продъжи развитието си.
Майка ти е по-жива, отколкото можеш да си представиш. Тя чува мислите ти и усеща болката ти. Единственото, което ви разделя, това е невъзможността да комуникирате. Не поне и по стандартните начини. Но виж, примерно в сънищата ти тя може да те посещава, дори да си говорите. В трудни моменти от живота ти тя ще те наблюдава и ще ти помага. Понякога може да ти шепне като "вътрешен глас".
Не се притеснявай. Някога пак ще бъдете заедно, ще се прегърнете и ще се разтъжите.
Сега ѝ изпращай обичта си и само позитивни мисли. Всяка скръб и болка у теб я натъжават, чрез тях ти се затваряш в себе сии пречиш тя да установи контакт с теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a863abb2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Миличка, бъди сигурна, че майка ти все още е близо до теб и не иска да си тъжна!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5256c0f392
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че не е абсолютно същото, но аз загубих баща си на 12 години. Отначало не можех да осъзная какво става, не можех да приема, но с течение на времето истината ме удари право в лицето и не можах да избягам от болката. Моят съвет е не се предавай, т имаш близки които разчитат на теб. Ще те боли, ще ти липсва всеки момент, но си помисли как тя би искала да бъдеш щастлива и да продължиш напред. Тя винаги ще остане чат от теб, ще бъде с теб - в сърцето ти, в походката на някой човек, който прилича на нейната, в момент на самота спомена и, думите и които ти е казвала ще бъдат в мислите ти.. Винаги без значение какво тя ще бъде с теб, дори да не е физически, щом помислиш или си спомниш за нея, никога няма да си сама.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f016a81a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мойте съболезнования. Това е много тежко, мога да предположа как се чуствате, ти и баща ти. Ще трябва да се справите с това, знам, че няма да е леко. Приеми го като урок от съдбата или в друго каквото вярваш. Нищо във вселената не изчезва, то само променя своето състояние. Бях го чел някаде това и според мен е вярно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 95504d441e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Милото.... напълно те разбирам. Моята майка почина, когато бях 7-ми клас. И аз много плаках.... ужас беше, то не беше психолози... психиатри. Но знаеш ли, аз сама си помогнах! Това не е вариант! знам, че моята майка ме гледа отгоре и че винаги е до мен. Това ме успокоява, знам че там е на по-добро място. Често я сънувам, прегръща ме и ми се усмихва. Не тъжи... когато ти плачеш, разстройваш и нея! с времето всичко минава повятвай ми, сега гледай да си около баща си, дай му подкрепа! Знам какво ти е мило дете... знам. бъди силна! Тя ще се радва на твоите успехи, напред и нагоре...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b80b3269c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Прегръщам те, прекрасно дете! Бъди сигурно, че майка ти иска най-много да продължите да живеете спокойно и да вървите в правия път. Много е трудно, няма да е лесно, но тя ще ви подкрепя винаги, ще е в сърцето ви и ще ви пази! Говорете с татко ти когато ви е тежко, разговорите, подкрепата в тези моменти е най-важна... Ходи на училище, развивай се, продължи напред, така майка ти ще бъде наистина щастлива! Когато ти се плаче - поплачи си, споделяй с близките си. Да, животът е много несправедлив, но знай, че душите на близките ни са до нас, макар и да не ги виждаме и искат най-доброто в земния ни път. Може да я сънуваш или може да я усещаш като подкрепа в трудните моменти, тя винаги ще е до теб и ще те обича! Когато се усмихваш и тя ще се усмихва! Бъди силно, мило дете, бъди силно и продължи напред заради нея!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b3e171d0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Милото.. прекалено рано си се сблъскала със смъртта, но точно това ще те направи много силен човек. Не се предавай и отчайвай. Животът понякога е доста жесток, но все пак трябва да го живеем. Смъртта не е края, бъди сигурна, че майка ти е с теб, макар и не тялом. Бъди силна, мило момиче. Имаш моята подкрепа!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 564cd10477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Знам, че ти е трудно, но животът продължава! Колкото и да плачеш нищо няма да се промени за съжаление! Ти си седми клас и това е най-важната ти година. Учи си уроците и знай, че каквото и да стане майка ти винаги ще е до теб и тя те обича! И би била щастлива, ако учиш и си усмихната, а не тъжна и разплакана. Знам, че не ти е лесно все пак те е родила, но това е много важна твоя година! Все пак животът продължава не може цял живот да плачеш и бездействаш! Моите съболезнования!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker