Учене на листовки + университетски изпити - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Учене на листовки + университетски изпити
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1366 пъти
Могат ли да се съчетаят с университета? И как си учихте листовките - всеки път по малко след кормуване, или започнахте да се подготвяте, когато ви предстоеше изпита на листовки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 73ae3360a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се ли взема първо изпит по листовки и тогава да започва първия час кормуване, при мен така беше. Нас първо ни караха да ходим вечер на устни разяснения, после имахме изпит на листовки и чак тогава ни позволиха да седнем зад волан да кормуваме.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 819776ae3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти листовки, ако не можеш да научиш, как си стигнал до университет...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0368c7ada0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Листовките се научават. Аз започнах да ги уча още в самото начало и отделях всеки ден най - често вечер преди лягане към 1-2 часа, преповтарях си нещата, различните ситуации, дори и да чувствах, че вече съм ги запомнила, и си взех изпита от първия път.

Освен постоянството много важна е и психолическата ти нагласа - да не се вкарваш в мислиш, че това е трудно, онова ще забравиш, друго пък било по - сложно и изобщо всякакви такива негативни мисли, за провал, за грешки, за бъркане.

Също е много важно да се абстрахираш от влиянието на други курсисти, които разбира се също ще имат свои притеснения как ще се справят, защото ще ти вкарват стрес - негатвните емоции са много заразни и гарантират негативно мислене, а то води до провал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3b0c6e5118
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно няма да имаш никакви проблеми със съчетаването на листовки и изпити, но ако се притесняваш изчакай да ти минат изпитите и тогава започни да учиш листовки. Повечето хора не четат учебника и не ходят много-много на теория, но според мен е важно да се подготвиш. Да управляваш автомобил не е само да можеш да го запалиш и да тръгнеш, а и да си безопасен за останалите в движението, така че е отдели нужното време. Практиката също е много важна, но е добре да си наясно с правилата на движение и знаците. Самите листовки се взимат, те не са много трудни, в началото се допускат повече грешки, но с решаване пропуските намаляват значително. Аз лично присъствах на теория, после започнах да решавам въпросите от учебника и след това се захванах с листовките, горе-долу две седмици преди изпита започнах да решавам по-сериозно. Решават се бързо, можеш да го правиш сутрин с кафето или в автобуса, можеш да решаваш вечер по няколко докато лежиш и си почиваш. Не са толкова натоварващи и няма да ти пречат за ученето на конспекта, но човек сам трябва да прецени за себе си, някои изпити са особено трудни и не ти остава много време за странични неща.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b2e162a107
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не виждам какъв е проблемът? Особено ако не работиш и нямаш деца, какво ти пречи да учиш и двете? Все едно един изпит имаш повече. Я се стегни.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 33f2388595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен ми дадоха книга с правилата прочетох ги веднъж и после само си правих листовки в интернет. Въпросите се повтарят и много от тях са същите на изпита. И не е както казва номер 1. Ти хем си имаш кормуване, хем си учиш листовките. А изпитите са един след друг след като приключиш часовете с каране на кола. Ама аз го изкарах в 11-ти клас. Като студент май ще ти е по-трудно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 96f1de7786
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз взех теоретичния и практическия изпит от първия път. Взех книжката, но при мен проблемът е, че родителите ми не ми дават да карам. Баща ми постоянно иска да караме заедно. А. аз карам добре. Нямам грешки нито на теория
та, нито на практиката. Не знам как да го убедя. Дори и с придружител понякога не ми дава. Как да го убедя да ми дава малко по-често да карам? Моля Ви, помогнете ми. Не съм лош шофьор, напротив, дори изпитващи и инструкторът ме похвалиха. Но ето, че моят баща е на друго мнение. Докато моите връстници карат всеки ден, аз седя вкъщи и чакам да излезе, за да карам. А иначе, по темата-не се притеснявай, листовки те ще ги вземеш, не са толкова трудни. Аз ги учих лятото, когато бях във ваканция. Момче на 18 години

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6daab22f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Оле 5, значи, който работи, и особено пък който има деца, то има правото да се оплаква и да мрънка как ще се прави, как ще съчетае нещата и. т. н. и то при условие, че никой не го е накарал да има деца.. айде за работенето най - вероятно му се налага, защото трябва да си плаща все пак сметките нали. Ама този аргумент 'оле как ще направя еди к'во си, щото имам деца' е супер нагло да се изтъква. То после затова и на такива хора децата им стават няк'ви мрънкащи... попиват модела :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: baf1db894b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласна съм с н. 5 до някъде, но всеки човек има различни възможности и не всеки може да се справи с натоварване. Нека Авторът сам си реши как да си разпредели времето. Аз лично взех книжка веднага като станах на 18 г и докато бях в училище още, родена съм в Септември - беше значи в началото на 12 клас и нямах много за учене. Съветвам Авторът да издебне добро време, когато няма голямо натоварване и да не се притеснява за листовките - лесни са!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker