Как порното (и университът) ми провалиха живота! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как порното (и университът) ми провалиха живота!
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2164 пъти
На 24 години съм и искам да разкажа как порното тотално ми срина живота. Всичко започна когато започнах да гледам порно или по- точно преди 11-12 години. По времето когато бях ученик сякаш не обръщах много внимание на това, че гледам често порнографски филми. Коментирали сме разбира се с моите съученици в училище кой какво е гледал, НО тогава имах и социален живот. В последните ми ученически години 11 и 12 клас имах и приятелки. С едната бях 5 месеца, а с другата по- малко, но и при двете ми връзки така и не се стигна до секс.
След завършването на училище започнах да уча в ТУ София. И може би там е разковничето сега да съм на тоя хал. По някакъв начин тази среда в университета ми действаше много стресиращо и малко по- малко започнах да се затварям в себе си и да ограничавам срещите ми с приятели и познати, дори и с хората с които бях в една група и учехме заедно. В допълнение към това много се дразнех, че мои връстници и дори по- малки от мен работят, изкарват пари, а аз трябва да уча. в действителност учех не ходех просто така на университет, а се опитвах да науча нещо, което би ми било полезно за напред във времето. Паралелно с това, че се затварях в себе си започвах да гледам повече и повече порно. Започнах да чета все повече и повече за порното и порноиндустрията като цяло и така докато не достигнах до един момент, в който чаках само и само да се прибера за да изгледам поредното видео, и поредните снимки с порнографско съдържание. Това беше моята паралелна вселена все едно. Там нямаше проблеми за решаване нямаше напрежение и стрес. Дотолкова много се пристрастих към порното, че различни стилове и групи от порнофилмите, които никога преди не съм мислел че ще ми харесат, ги гледах с удоволствие( става дума за различни оргии, БДСМ, фетиши и т. н). И така започнах да фантазирам повече и повече, че съм с малки и големи с много наведнъж, че участвам в оргии и др.
И след като бях влязъл в този омагьосан кръг естествено дойдоха и психическите и физическите проблеми. За психическите мога да кажа, че вече съм абсолютен социопат, без приятели без накакъв кръг от познати, дори с колегите ми в работата не общувам много. В главата ми е само порно и секс. Колкото до физическите те са много. Като се започне от много голямо окосмяване по цялото ми тяло, та чак до проблеми с ерекцията и еякулацията и изкривяване на члена.
През всичките тези години самочувствието ми намаляваше все повече и повече, че сега дори ме е срам да погледна момиче в очите пък да не говорим за нещо повече. А същевременно ми се иска все повече и повече да бъда най- после с жена, но просто не виждам как ще стане това. Осъзнавам и факта, че напред във времето ще става все по -трудно и конфузно.
И накрая да кажа, че не написах моята история, за да търся съвет, съжаление или нещо подобно. Просто от известно време исках да разкажа моята история и искам чрез нея да накарам възрастните хора които ще я прочетат да се замислят и да обърнат повече внимание на децата си по време на пубертета и дори и след това защото, не е приятно човек да изпадне в моето положение( от опит го казвам).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3a2d4f92ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен ти самият не си осъзнаваш генезиса на проблема. Да, определео си почнал много от рано да гледаш порно (КЪДЕ СА БИЛИ РОДИТЕЛИТЕ ТИ???), но и определено имаш някакъв вид невроза или проблем, за които може да ти помогне психолог/психоаналитик/психотерапефт. Не казвам, че си луд или нещо такова, а просто, че определено имаш проблем, над който искаш да работиш над него.
Аз на твое място бих потърсила психолог, бих спряла (ограничила) порното на максимално, бих търсила хобита, свързани със среща с хора - дали ще е посещение на църква, дали ще е курс по език, готварство, спорт някакъв, участие в неправителствена или политическа организация - няма значение. Просто бих излезнала навън и търсила хора, среща с хора.
Не пишеш дали все още си студент, но това не ти пречи да си търсиш почасова работа - примерно като охрана в дискотека или клуб вечер, нещо такова.
Аз самата съм учила редовно и съм работила, тежък е ТУ София, но аз съм учила в СУ и също ще се справиш ако решиш да учиш.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6b934c40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същността на проблема се състои в това, че порното се е превърнало в "отдушник" на проблемите ти. Нещо, което не те прави щастлив те е сринало тотално. Кое е това нещо? Помисли си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2511775386
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

3.   Как пък ти хрумна, че порното ти влияе на окосмяването? Това ако е вярно, ти си гений, направил си научен пробив!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1e95cb8ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз също смятам, че си имал вероятно, някаква тревожност, която съчетана с либидо е довела до встрастяване към порно. Като цяло, има едно психиатрично обсебване на хората от интернет. Независимо на какво тема -комп. игри, сайтове и т. н. Много е лесно и мързеливо народът да си цъка по някакви интереси, без да прави нищо друго.
Тъй като едва ли ще отидеш на психолог, за да си говорите за порно, опитай сам да се освободиш от тази асоциалност. Малко по малко, замествай компютъра с реален живот-общувай с родители и близки, върши нещо в къщи, спортувай, излизай с компании, ако щеш -мотай се по улиците, само за да се върнеш в реалния живот.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 609118c584
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 1. За психолог не може да става и дума. Просто сам няма как да отида, но и на родителите ми не бих споделил за този проблем, съответно и те няма как да ми помогнат. Порното съм го ограничил до толкова, че от началото на годината съм гледал 4-5 пъти само, но това не означава, че не мисля постоянно за него. Относно ученето, дипломиран бакалавър съм и имам намерения и за магистратура тази година и работата ми е доста динамична, непочасова, като се стремя когато мога да оставам допълнително да работя, но много често почти всеки ден чакам да се прибера, за да мога да гледам порно, съответно и по цял ден мисля какво да гледам като се прибера. Това със срещите и хората пак не мога да сис го представя, защото съм много срамежлив, а да тръгна по улиците и да спирам хората и да го питам искат ли да бъдем приятели не ми се връзва много, та аз с колегите ми не общувам много много.

До номер 2. Аз си мисля, че това нещо е ученето в университета, защото реално само последните месеци от следването ми, ми бяха интересни и имах чувството, че не го правя по задължение.

До номер 3. Ами влияе на ендокринната система и производството на хормони и от там и на окосмяването и не само на него, също мога да кажа че започвам да и емоционално нестабилен по някакъв начин.

От автора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6fe7521543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди на ендокринолог и си провери хормоните. Това окосмяване не ти е от никакво порно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1511796569
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не може да става дума, но си си точно за психолог, ако не за психиатър. Типична картина на зависимост. Както зависимите от алкохол ходят да се лекуват, така и ти. Само не разбрах какво общо имат родителите ти. Ти си пълнолетен и можеш сам да отидеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 93b2305546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз смятам, че ако си намериш приятелка тея работи ще се нормализират. И ще влезнеш в ритъм и даже няма да помисляш за порно, щото ще си по срещи, излизания и т. н. И намери си друго хоби ;)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8481c0ef7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Влез в сайта nofap там пише за последиците и дават една торба съвети как да се справиш. Усчех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: aeb2ce4c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На окосмяването не влияе тъй като съм на 25 и нямам брада а съм в бранша от 3ти клас и да не обяснявам.

Брат тая краста трябва да я спрем. 110 дни ми е рекорда но пак се излъгах да гледам. Тая година 37 дни направих и пак почнах :@ Сега от седмица пак съм на чисто. И аз като тебе съм ги имал тия симптоми :@ Наскоро си уредих среща с една мадама и тя мн ме хареса, даже тя предложи и не отидох ;@ Познай що? От СРАМ...

Искам да ти кажа че порното е виновно. Ние сме си нормални.. просто това е грях гаден. Нищо важното е като паднеш да ставаш. Аз с тва се боря от 3 г след като разбрах колко вреди. Ще успея сигурен съм. Просто времето и вниманието ти трябва да са ангажирани с нещо. Нз как се получи но 1 път бях спрял за 70 дни и тръгнах да гледам порно и то не ми действаше.. Бах викам тва що не ме влече вече.. смисъл няма го тоя гъдел и тая настървеност.. няма го бесовското влечение.
Но за жалост пак паднах след време.

Както и да е. Ако искаш да спреш порното и чикии не трябва да млатиш. Те настървяват още повече.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 549b293c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Странно как влезнах в сайта да напиша СЪЩАТА тема, но сякаш чрез синхроничност тя изскочи сама пред мен.

В абсолютно същото положение съм авторе, с малки разлики - 2 години по-голям съм и от скоро се мъча активно да боря проблема. Проблемът се корени във вече смазаната психика и трябва да се води на всички фронтове едновременно, ще ти е необходима адски силна воля за да се пребориш.

Чети в редита за nofap, както вече някой спомена, почни да тренираш нещо, дали ще е спорт или фитнес трябва да се движиш, хем е полезно хем развиваш и волята. Не е зле и да преследваш някава дълготрайна цел, запитай се какво точно искаш от живота (и не, това не са жени или пари). Сигурен съм, че колкото и да е трудно, ако успееме да се пребориме, ще си заслужава, защото ще сме развили качества и характер, които остават за цял живот.

Наскоро осрах възможност за секс с едно момиче, поради притеснение и липса на опит, направо се бях разтреперал и избягах, пълна пародия да се смееш ли да плачеш ли. Почна да ме гризе някакво съжаление от сорта на колко време и възможности съм пропуснал и колко съм назад, но няма как да го върна, мога само да се ползвам с поуките от него и да градя по-добро бъдеще.

Недей да съжаляваш за времето, изпуснатите възможности и тн. Това са само фантазии, фактът че си тук и сега и имаш шанса да оправиш всичко са достатъчни. Даже започнах да откривам някаква романтика в цялата работа, това ни е вътрешното приключение и предизвикателство, което трябва да пребориме, и страданията през които минаваме са просто лихвите които плащаме заради водения досега неестествен живот. Това е твоята лична история, твоят личен мит, и дали геройчето ще излезе победител зависи от теб.

Като за финале гранде искам да ти препоръчам една книга, която все още не съм усвоил на максимум, но ми помага много с вътрешната борба. Казва се "Силата на настоящето" на Екхарт Тол. Има я безплатно в нета и си заслужава да се прочете. Успех, вярвам че ще се справим.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: adcb847801
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отиди няколко пъти на проститутка да ти се вдигне малко самочувствието и поеми най-после отговорността за себе си. Яд го било, че другите работят, той ТРЯБВА да учи, ми да не би да си имал забрана за работа, ти си избрал да учиш, ти си избрал да гледаш порно, ти, ти, ти. В твоя живот ти си главния актьор. Като се посъвземеш малко покани някой колега след работа на по бира, най-добре повече хора, щото иначе трябва да участваш активно. Ако теб те канят - излизай, бъди сред хора. И това с психолога не знам защо го отричаш. Като си счупиш крак чакаш ли да ти мине или отиваш на лекар? Е с психолога е същото. Избери си мъж, ако те е срам при жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker