Държанието му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Държанието му
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1153 пъти
Здравейте!
Историята ми може да се получи малко дъла, но искам да чуя мнения и от други хора, освен приятели.
"Приятелят ми", пиша го в кавички, защото дори не мога да го наричам така, но това в случая не е важно. Не знам дори откъде да започна. На 27 години е. Не сме се виждали досега, пишем си, чуваме се рядко. Странен човек е като цяло.
Познаваме се от около 7 години, но от 6-8 месеца си пишем почти постоянно. Сега е добре да вмъкна, че той не желае на този етап да се виждаме, защото имал страх от обвързване.
Лятото, когато започнахме да си пишем отново, той имаше проблем с преодоляването на бившата му. Преспали са веднъж и тя го зарязала след това. Няма да уточнявам защо, ще стане дълга и широка. Защото доста пъти ми е говорил за въпросното момиче и имах съмнения, че може да има още чувства към нея. Та. стана ми интересно каква е тази, за която той толкова говори и го питах дали може да ми я покаже. Той отказа.

След няколко месеца, докато си стоях вкъщи, ей така, реших да му отвория профила. Видях на една снимка харесванията и хоп! Момиче с турско име и защото знаех, че е туркиня и веднага си помислих, че това е тя.
След като му казах, че съм разбрала коя е, той побесня. Започна да ме нарича психопатка, била съм имала проблем с главата и т. н.. Каза, че това да му ровя в профила го обижда и щял ме блокира навсякъде, освен скайп. Но сме щели да си продължим, както сме си били.
Добре, след като имаш профил някъде и качваш снимки и т. н., следва да знаеш, че всеки има право да ти гледа снимките и всичко останало. Че дори и да ги сваля, ако реши. Но както и да е. Първо ме излъга, че е временно, после каза, че никога няма да ме отблокира.

Другото, което стана наскоро и е абсолютно нелепо - докато си пишехме една вечер, бях много изморена и просто заспах, без да му кажа. Когато станах после, видях, че ми е написал да не му пиша през следващите няколко дни, иначе щял да ме блокира заради тъпите ми номера. Трябвало, когато заспивам да му казвам. Останах като гръмната.
Случвало се е да ме няма за 10 минути и пак го е правил на проблем. И това се случва всеки път.
Веднъж, ей така, нарочно реших и аз да му държа сметка, че не ми е написал, че ляга. Исках просто да видя какво ще ми каже. Каза, че не бил в настроение и заради това. Но... естествено, ако аз го бях наравила, щеше да е различно.
Как може да има човек, който да прави проблем заради такива неща? И всичко да решава с 'блокиране'?
Преди няколко години имаше агорафобия и ходеше на психолог. Оправи се. Сега рядко, но отново ходи на психолог, за да провеждат някакви терапии, не знам защо точно, не споделя много. Мога да говоря още доста, но май няма смисъл.
Не знам, аз ли нещо съм зле или той е много сбъркан? Според вас цялото това поведение нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 740e8af8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се занимаваш с такъв човек? Малко самоуважение нямаш ли?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9cbd68116d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поведението му е нормално за самия него, той е възпитан патриерхално. Не забравяй че предишната е била туркиня. Той си търси партньорка тип послушница, и обръща внимание на онези които го възвеличават за по висш. Само не разбирам ти като нормално момиче какво правиш с него.
П. П дано разбираш той има право да прави каквото иска ти трябва да правиш каквото той каже и ако ти се спи да питаш може ли.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c0b0ee8590
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е нормално, има голямо его, което ти захранваш, правейки каквото той иска. И да, има чувства към бившата си със сигурност, не си губи Времето с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8edcd6ab1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този е много сбъркан. Бягай от него докато можеш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 436cb5c9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Авторката до Номер 2 - Всъщност е точно обратното. Той изобщо не е възпитан така, да не говорим, че родителите му са разведени. Не вярва и в Бог всъщност.
Има и друг проблем - порното. И това е най-малкото. Освен, че е пристрастен към него, има и много фетиши, които, минават всякакви граници. Ще ви стане лошо, ако тръгна да говоря подробно. Ще се отклоня много от темата, затова мисля да не задълбавам този негов проблем, който той смята за напълно нормален , естествено.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 42f43d4a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се занимавай с такива психопати. Аз съм на 27, занимавала съм се, не води до нищо добро. Пази си твоята психика и, ако толкова му е важна бившата и не дава даже до публичния профил във фейсбук да й се докосваш, да си ходи при нея. А ти си достатъчно млада, за да си намериш нещо по-добро и психически по-стабилно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker