Привижда ми се нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Привижда ми се нещо
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2276 пъти
Здравейте! Ще започна направо. Чувала съм, че ако из дома ви видите стотинки на различни места, то може би имате дух у вас. Аз започнах да намирам такива на необичайни места по 1, 5 и 20 ст. Миналия ден вечерта гледах телефона си и стана 2:30, изгасих всичко и настана тишина, но по едно време чувах леко шумолене до мен а после малко по- надалече от мен. На следващата нощ изгасих всичко в 2 и пак чувах това шумолене. Отворих леко очи и ми се наби в поглед нещо бяло в тъмнината, което няма форма, но е дълго. Леко се движеше и направо изтръпнах от страх и не можех да помръдна от страх. Днес ме е страх как ще заспя довечера на тъмно. Сигурна съм, че не сънувах, защото аз не мога да заспя веднага щом изгася всичко. Моля да качите история, защото наистина искам да ми кажете какво може да е... Аз не вярвам в духове, но в тази ситуация аз какво мога да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2404c6f6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докладвай ни още авторке... Как мина вечерта,добре ли си? Нещо ново?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1a466916e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има 2 решения .
1. това е знак за нещо, което само ти можеш да "разгадаеш" . Замисли се за някой твой близак, който е починал, върни лентата назад. Замисли се за сегашните ти проблеми, важни решения, които трябва да взимаш, или други неща (ти си знаеш най-добре) . Вникни в нещата и се опитай да разгадаеш знака.
2. Не обръщай внимание. Ще премине всичко, щом спреш да го мислиш . И в двата случая, не се плаши и си заспивай спокойно ! /всичко идва от мислите ти/

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8b8bec0118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спокойно. Каквото и да е, нищо няма да ти се случи. Не съм чула, някой да е пострадал, от привидения или странни шумове.
Сестра ми, като беше по- малка (15-16г. ), имаше подобна случка. Видяла в тъмното, бяла фигура. Беше късно, аз и майка ми, гледахме тв в кухнята и тя дойде, супер изплашена и се кълнеше, че има нещо или някой там. Отидохме с майка, нищо нямаше.
Така че, не знам. На някои хора им се случва. И други истории знам, от близки хора. Но няма нищо страшно.

Аз когато съм уплашена от нещо, си казвам молитвата - "Отче наш". Не съм много религиозна, но това моментално ме успокоява и се чувствам предпазена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: e2fe5b18e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката- Тази вечер нямаше нищо, а и спах на лампа. Надявам се повече да не се случва.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 095454c716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пусни си тази музика, пречиства енергията:https://m.youtube.com/watch?t=2102s&v=vyVbSm1Gyh4
и прекади със салвия и тамян и си кукуряк.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9579e17633
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сега и аз няма да мога да спя

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ebc1e2b2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да е сънна парализа... За стотинките не знам.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: db2fb12ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако се появяват стотинки на разни места, които не са твои, моли се на призрака или каквото е там, да се появяват и банкноти ;) Или поне монети от 2 лв :)))

А сега сериозно - сложи си някакво диктофонче да записва, докато спиш. Ако говориш на сън или имаш някакво друго смущение, ще разбереш от записа. От там можеш да гадаеш дали нямаш халюцинации или нещо подобно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0129b902cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Неприятното е, че колкото и да не вярваме в такива неща, паранормални, духове, енергии, те просто съществуват и колкото и да ме е страх в същото време ми е страшно интересно.
Много неща са ми се случвали, веднъж преди години си бях в стаята и една вещ се премести пред очите ми, една кутия, стоеше на бюрото и от нищото се премести няколко сантиметра в страни. Беше просто отвратително страшно, наистина много се уплаших. Знам, че не ми се е привидяло, но си казах сигурно нещо съм изнервена и за няколко дни се махнахме от града с моя приятел, няколко дни на почивка и бях забравила за това. Върнахме се и следобяд на същия ден, седим си в стаята с него и друга вещ... се премести. Този път и той го видя, а никога и грам не е вярвал в подобни неща и да видиш реакцията на човек, който не вярва в такива неща и му се случат е доста страшно. Е.. няма такъв филм - до края на седмицата се изнесохме и напуснахме жилището.
Но това беше преди години, забравихме и по-важното, не се е случвало повече точно това.
Сега се сетих и за друг случай. Наскоро за няколко месеца ни се наложи да живеем в едно жилище временно и знаехме, че на собственика съпругата е починала преди време там. И една вечер точно си бях легнала, сама бях и се унасям и заспивам и усещам странен натиск до мен по леглото и се стреснах и се разсъних, помислих, че съм сънувала, но и знам, че не бях заспала напълно, и лежа уплашена и се убеждавам, че ми се е сторило или е имало земетресение. След няколко минути, както лежа неподвижно от края на леглото при краката отново започва този натиск съвсем леко, все едно някой ходи по одеалото и сяда на леглото. Тогава вече скочих в тъмното, колкото и да ме беше страх и запалих лампата и повече не легнах.
Доколкото знам, ако има дух в дадено помещение е много трудно да се изгони, но и той не закача всички, само определени хора, които са по-чувствителни.
Не ме е страх дали ще ми направи нещо, ами ми се изправят косите само като си помисля, че мога да видя нещо, не дай Боже фигура в тъмното, сигурно ще умра на секундата.
Бих посъветвала авторката да прекади стаята с тамян, и да заспива преди, полунощ, може да ти е трудно, но си го наложи. Първо защото тогава е най-здравословният сън, след това ти се разбърква съня и мозъка и си по уязвима към "онзи невидим свят". Второ, защото още Дънов е казал, че трябва да сме заспали до полунощ, защото след полунощ се проявявали тъмните сили, същества и духове на починали и не трябва да сме будни по това време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker