Как да спра да мисля за тези неща дето се случиха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да спра да мисля за тези неща дето се случиха
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1225 пъти
Здравейте! Аз съм момче скоро ще направя 20 и се съсипвам психически с мислите си. Значи за втори път пиша тук, първият път беше когато приятелката ми изневери със собственият ми брат преди година и половина някъде ии продължих напред но не мисля, че съм го преодолял психически все още ме измъчва цялата драма от тогава все още ме боли това което тя направи спрямо мен. Но се опитах да си намеря друго момиче, така така търсех и търсех с една се хвана за малко не се получат нещата с друга изобщо не стана но преди 5 месеца реших да опитам с една приятелка дето преди 2-3г имах чувства към нея но тя тогава си намери приятел и аз се отказах от нея. Понеже преди 5 месеца видях, че са скъсали и реших да се пробвам така почнахме да излизаме един месец всеки ден и все повече да се опознаваме карах я бавната и така, аз все повече се привързвах към нея, мислех си че и тя така, казвах и че я харесвам но как го е приемала не знам и след около 2 месеца една вечер и казах съвсем сериозно, че я харесвам наистина много и бих желал да опитаме да сме заедно тя каза, че ще си помисли и ще ми каже на другия ден и така с нетърпение чаках да ми каже звъни ми вечерта на другата вечер... почна да ми казва благодаря ти за всичко за това което се случи между нас за тези 2 месеца но нека да си останем само приятели и аз в шок... защо нали се харесвахме имахме чувства един към друг и. т. н тя каза: вярно но нека да сме само приятели и ако може вече по рядко да се виждаме последният път в който се видях с нея беше няколко дена преди нова година от тогава не сме се виждали писали сме си 3-5 пъти за 3 месеца просто се отдръпна от мен и това също ме срина психически + вкъщи имах едни затруднения и това също оказа добре влияние. Моля помогнете ми как да спра да се сривам психически като се сетя за тези 2 любовни истории просто сълзи се опитват да ми тръгнат от очите в семейството г/д вече се оправихме обаче това, че се подиграха с мен така тези 2 момичета направо ме убива ( П. С: Само да отбележа, че първото момиче дето изневери с брат ми бях с нея 2-3г. ) Надявам се да сте разбрали за какво иде реч и моля за помощ как да спра да мисля за тези неща дето се случиха. Благодаря ви! <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5198650b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато евала ти правя... след това с брат ти и момичето.. просто не знам, дръж се човече! Честно ти казвам, евала ти правя, че се държиш някак.. Не знам какво да ти кажа освен да бъдеш силен, всичко с времето си, но знай, че това момче вече не ти е брат, днес с приятелката ти след време с майката на децата ти, успех ти пожелавам от все сърце и знай, че нямаш брат вече.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 041db1f0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наранили са те 2 момичета и света е свършил. Продължавай да търсиш подходящата. За приятелката , която ти е изневерила с брат ти , добре че рано си видял що за човек е . За другото момиче подозирам , че не сте се разбрали и си я харесвал, а тя не е искала връзка. Преживей ги. Не се вкопчвай в жените.
Ж 27

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 427d5abc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Човек, животът трябва да продължи, независимо кой с кого е преспал. Да, било е голям удар, но наистина ли би искал да бъде с една въртиопашка, която си събува гащите на всякъде. А, ако се беше ожеил за нея и имаше две деца, какво щеше да правиш?
Второто гадже-ами, ти си искал любовна история, но тя не е имала тръпка към теб. Насила не стават тези неща. За това и се е отдръпнала. Не те е предала с нищо, намеренията са били само в твоята глава.
Не се самосъжалявай, продължавай на пред!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b7f9382103
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, не ти е малко на главата. Това, което ти се случва е много гадно и е хубаво, че търсиш начин да се справиш. Важното е да разбереш, че не си изгубил нищо. Имал си някакви хора около себе си, но ти само си ги смятал за близки, те не са били такива. Ти не си изгубил любовта на живота ти, ти си изгубил някакво момиче, което добре е влязло в ролята на любов. Отворил си си очите, нищо повече. Нормално е да имаш неуспехи в любовта. Не с всяка, която харесваш ще се получава. Приеми го така. Понякога животът отсява тези, които не струват достатъчно много и след време ни запознава с хора, които са добри за нас. Не гледай назад повече.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9b8142d77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сега си на 20, минала е година от изневярата и си бил 3 години с момичето. Заедно сте от 16. Нормално е всеки да има право на глупост.
Прости, това е велико. Оправдай ги че са били малки и не са мислили, само така чрез прошката ще го преодолееш и нямада те терзае. Трагедия шеше да бъде да беше останал с нея и да се случи същото на дътрти години, когато имате деца
В тийн. годините всички правят тъпотии. Не си очерняй живота на 20. Годините ще минат, ти още ще се косиш за минали неща лоито НЕзависят от теб.
Прости, забрави и смело напред

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 041db1f0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 2 : Мисля мисля и не мога да не кажа следното : второто момиче беше ли наистина влюбено в теб? Тя окончателно ли беше скъсала с приятеля си? Аз преживях подобна история (бях момичето ) и си мисля, че може би си онова момче, което аз срещнах тогава. Дори и да не е така животът не е спрял и времето и на двете твои любови е изминало. Може би са били стойностни хора за теб, но ги изкарай от сърцето си. Сълзите са защото си имал силни чувства, а те не толкова. Аз наистина исках да бъда близо до това момче, защото харесвах човека, но имах нужда от приятели, а той от жена и въпреки, че се съгласи на приятелство, ние пак стигахме до целувка, затова се отдръпнах. Ако това момиче е било във връзка, а си започнал друга игра, не е подигравка за момчето, а за приятеля й.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker