Защо хората са толкова криворазбрани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо хората са толкова криворазбрани?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1148 пъти
Здравейте, читатели. Бих искала и аз да споделя нещо дето малко или много ме мъчи. Не знам защо, но обикновено като съм в лошо настроение съм забелязала, че хората избягват да общуват с мен или направо се отдалечават от мен все едно ще им направя нещо или пък ме гледат лошо. А аз нищо лошо не им казвам или правя. Това нещо ги отблъсква. Някои хора явно успяват да прикрият лошото си настроение и не знам как го правят, но аз леко да не съм на кеф и хората го забелязват и още по-тъпото е, че някои от тях си мислят, че имам нещо против тях. Не знам криворазбрана работа. На вас случвало ли ви се е нещо подобно и какво правите в такива ситуации. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 36ef318e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би просто не им се занимава с теб. Вината не е в тях.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 55d7cba19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз като съм в недобро разположение на духа се свивах и си мълчах докато попремине. Но по време на партньорски отношения тази ми практика ме определи като патологично поведение, осакатено и бях порицавана и хвърлена в тъмница. От тогава имам ли слабост, мигом давам пълна информация по въпроса и се приготвям да бъда подложена на жестоки атаки. Така се учи ближния, че никой не му е длъжен и траябва да е стабилен...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a6f4f89e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хората не са криворазбрани, проблемът е в теб. Мислиш си, че нищо не си им направила, но щом те отбягват, значи излъчваш негативизъм по всички възможни начини. Въпрос на емоционална интелигентност е да успееш да овладееш лошото си настроение и да не го прехвърляш върху околните, пък било то и неволно, защото настроенията са "заразни". Имах приятелка, която беше много емоционална и превключваше настроенията си от единия полюс на другия за минути и секунди, вкисваше се от глупости, сърдеше се за дреболии, а после изведнъж се изпълваше с огромен ентисизъм да направи нещо си... И не виждаше нищо нередно в емоционалността си. Както казваше - "такива промени са естествени". Само че за мен не беше естествено постоянно да се нагаждам към настроенията ѝ, да понасям сприхавостта ѝ, когато не е на кеф, постоянно да я утешавам, че това с дреболии (и наистина бяха) и накрая я разкарах. Разбрах, че не съм длъжна да търпя емоционалната ѝ нестабилност и да развалям и своето настроение, защото много често успяваше да ми го развали. Проблемът си беше изцяло неин, но влияеше и на мен, защото нямаше никакъв контрол над емоциите си. Ти може и да си мислиш, че нищо лошо не правиш на хората, но щом се вкисваш и от дребни неща, явно си от "емоционалните" и нищо не задържаш в себе си, а хората не са длъжни да те търпят. Научи се да се владееш поне малко. Твърде емоционалните хора на никого не са приятни, особено тези, при които преобладават негативните емоции.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: bbb99cbdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1: Точно това е, че се забимават с мене. А аз в такъв момент не искам никой да ме закача само защото не искам да ги натоварвам, тогава пък започват да ми се сърдят, че не им обръщам внимание и едва ли не, че съм скучна. Някои хора нямат угодия просто.
А като се опиташ да прикриеш лошото си настроение пък те изкарват фалшив, лицемер и какво ли още не, но както и да..

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bbb99cbdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И още по-тъпото е, че има типове, които започват да се правят на интересни и да се заяждат, което вече не го разбирам, но както и да е..

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2b79db669e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най - вероятно създаваш впечатление на критичен, критикуващ човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: df04040d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Насроението ни малко или много се отразява върху ближните. Усеща се напрежение или положителна еднергия на човека пред нас. В повечете случаи хората бягат от негативно настроени индивиди, защото имат достатъчно собствени проблеми и търсят успокояваща среда. Или просто стават неспокойни, дразнят се, ядосват се. Друга особена черта при човекът е, че егото го поставя много пъти като център на вниманието, център на света. Хората обичат да ги ласкаят, хвалят и да се говори за тяхните представи повече от колкото имат търпение и желание да се вслушат и да разберат чуждите. Което отново има връзка с това колко реално отношенията ни с близки, познати и непознати - са удовлетворяващи. Не винаги вината е в теб, но от теб зависи как ще приемаш условията и до колко ще се развиеш сам. Не съм съгласен изобщо, че другите са критерия за нормалност. Обществото ни, наред с ценностната и социална криза е твърде сложно организирано и неразбрано в много случаи. Голяма част от от хората се манипулират, не мислят, а се подвеждат като стадо или подобно на коне с калпаци, а след това нещо толкова неразумно - се приема за правило. Индивидуалността винаги ще остане факторът, който променя хората.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d5c89ef062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле имам същия проблем. На мен ми казват, че самото ми лице изглежда така все едно гледам пренебрежително. Дори като си седя Ей така, без да мисля нещо и хората които не ме познават си мислят, че ги гледам лошо нещо. За това гледам през повечето време да седя усмихната, само че не мога да го правя 24 часа. Ако проблема ти е като моя.. просто нямаме късмет с външния си вид си мисля. Всички преди да се запознаят с мен ми казват, че съм ги гледала лошо и мислили, че съм надута. А аз просто си седя и си гледам в една точна, така че късмет...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker