Откаченият от фитнеса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Откаченият от фитнеса
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1395 пъти
Момиче на 23 години съм и преди 2 месеца се запознах с едно момче във фитнеса, той ме заговори аз нямах намерение да завързвам контакти във фитнеса. Ходих там за да тренирам и нищо повече.
Започна да ме разпитва някакви неща и аз отговорих и след това си сложих слушалките и започнах да бягам на пътечката, но не този не спираше да ми говори, а аз дори не го чувах от силната музика, реших че така е по-добре и си продължих тренировката, но на излизане от фитнеса той ме чакаше на вратата и се оказа че съм се била съгласила да излезем, това не е вярно защото аз дори не съм го чула какво ми е говорил. Когато казах, че това няма как да стане той започна да вика че го разигравам и на каква съм се била правила. В този момент не знаех какво да правя, не съм била в подобна ситуация и затова просто си тръгнах.
На следващия ден този пак беше там и дойде да ме заговаря, казах че искам да съм на спокойствие за да тренирам както трябва а той започна да ми вика "коя си ти ма" и подобни изрази и ми дръпна слушалките да го чуя "по-хубаво", не знаех какво да кажа, а и останалите във фитнеса нищо не казаха. Тогава реших, че въпреки че този фитнес ми е близо до вкъщи трябва да го сменя, но се оказа че и това е проблем, когато се прибирам трябва да минават покрай него. И този откачен пак ме срещаше пред входа ми няколко пъти и се държи супер неадекватно, а минувачите се правят че не виждат, най-вероятно си мислят че нищо не е станало след като използва само словесни нападки, но аз не мисля че е редно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: dbcb804a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е в ред нещо... стой настрана, ако не е възможно и продължи най-добре отиди в полицията.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 23addd6c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много са противни такива откачалки, които не приемат нормално отказ от жена, в първия момент сякаш почват да си фантазират, че просто я е срам или нещо такова. А в по - нататъшен момент, като приемат най - после реалността, ги избива на злоба към въпросната жена.
Не знам това от родителите им ли идва или някакви хормонални проблеми имат, но за нас жените е доста натоварващо и носи не малко излишен стрес.
Иначе си е така в България това с минувачите - тука си е такъв манталитета авторке. Дори и шамар да ти беше отвъртял този, най - вероятно минувачите щяха да си помислят, че ти е гадже и че това си е ваша семейна' работа, в която 'не е редно да се бъркат'.

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2a93944c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оплачи се на собственика на фитнеса. Ако е свестен човек, ще те защити и ще изгони онзи. Той би трябвало да държи на клиентите си, защото ти може да кажеш на други момичета и те да спрат да ходят там.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dad10e9976
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи всички възможни мерки, че от глупостта по страшно няма.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0473fec2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От химиите за помпане на мускули някои просто откачат, мозъка им направо се скапва и стават силно агресивни. Опитай се по някакъв начин да го игнорираш докато не се откаже, не му обръщай внимание и се старай да не му показваш страх. Такива са като дивите животни, като им показваш страх още повече ги амбицираш. Ако нищо не помогне пусни жалба за тормоз в полицията и си издействай ограничителна заповед. Ако и това не помогне можеш да пуснеш оплакване, че е направил опит да те изнасили като преди това се постарай да има свидетели когато те тормози. Опита за изнасилване или блудство вече е сериозно престъпление и няма шанс да му се размине леко, както и трудно би доказал примерно че не е направил нищо. Носи си също и лютив спрей в теб. Пожелавам ти успех

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 16c5ce058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да допълня към предишните коментари. Ако имаш някой познат/приятел/съсед, помоли го да сплаши онзи и да му обясни как стоят нещата. Обикновено такива откачалки посягат на жени, деца, животни, защото са по-слаби от тях, но опре ли до, , космати гърди'', както се изразяваше баща ми, си плюят на петите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker