Съседа ми е за убиване ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съседа ми е за убиване !
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1200 пъти
Здравейте, ще започна с това, че в продължение на години, хората които живеят над нас са и напълно непознати за нас. Не сме ги виждали и не знаем нищо за тях. Постоянно се разменят някакви хора, постоянно има нови наематели и всеки следващ е от зле, по-зле! В момента до колкото знам над нас живее мъж, който крачи като слон и горе винаги се блъска и размества нещо много тежко. До 04:00 се чува местене на мебели, тропане, вадене, слагане, едно, трето, пето и започва да ми омръзва. За капак в последния месец се чува и някакво псе, което скимти изключително силно и дразнещо. Не знам какво го прави, вероятно го затваря някъде, оставя го без вода и без храна, за да се чува толкова силно, жално и дразнещо скимтене. В същото време от кучето не се чува нищо друго, освен скимтенето. Обикновено по блоковете се чува как кучето ходи, лае или прави нещо друго, но от въпросното не се чува нищо такова. Отне ми дълго време да разбера, че е куче. В началото мислех, че някаква жена стене, после ми мина през ума, че може да е бебе, но е куче на 100%. Каня св да се кача до въпросния мъж за да видя поне кой живее над нас, но все отлагам и изпитвам страх, защото съм жена и определено не искам проблеми със съсед от мъжки пол. Други съседи преди време ми казаха, че са се опитали да разговарят с човека, защото и те се оплакват от силен шум, но той просто ги е заплюл. Мога ли да изпратя полиция за проверка на апартамента, да видят какво става вътре, защото се появиха съмнения, че горе може да се занимават и с нещо нелегално? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3d89d8b518
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да се съберете всички съседи, които също имат оплаквания към него и така да му направите забележка. Иначе идеята за полицията не е лоша, но това трябва да е последния вариант след като говорите с него.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3b8105896b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изгонете ги, трудно е но не невъзможно, в БГ всеки си мисли, че може да си прави каквото иска.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 954e8fa294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никаква полиция не помага. Колко години не съм спал заради такива и ни полиция, ни нищо. Казват че не можело да се определи шума откъде е и тн. освем ако като дойдат след 20 минути не се спука да блъска тоя, ти трябва да ги пуснеш у вас и после ще отидат да му направят забележка и толкова. Нищо не можели да направят защото си е у тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7fbf0dbc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не разчитай много на полицията. Ще дойдат, ще му направят забележка и толкова, да не говорим, че ако разбере, че ти си подала сигнала може да почне на пук да вдига още повече шум, че и по-лошо. За това събирате се няколко човека и му правите любезно посещение и го предупреждавате, че каквото и да прави този тормоз трябва да спре иначе ще вземете мерки. Според закона за етажната собственост можете, в краен случай и разбира се след дълга процедура, дори да го изгоните от апартамента. А и ако правилно съм разбрала, той е под наем, за това издири телефона на собственика и просто му обясни какво е положението. Ако трябва дори го помоли да прекрати договорът с този или поне да не го подновява, ако не може да го изгони веднага. Надявам се човекът да е свестен и да ви окаже съдействие. Знам колко е дразнещо да имаш такъв съсед и направо много ти съчувствам, но хубавото е, че явно и другите ти съседи не го харесват много, за това можете да действате заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker