Подиграват ми се в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подиграват ми се в училище
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2020 пъти
Здравейте!
Искам да ми помогнете да разреша проблема си.
На 15 години съм в 8ми клас. Тази година се преместих в ново училище. Първоначално всичко беше наред и нямах проблеми със съучениците си. След това започнаха тестове. Не съм добър по математика и български и обикновено получавам много 2ки и 3ки по тези предмети. Всички от класа започнаха да ми се подиграват. Момичетата започнаха да ме замерят с топчета, а в междучасията ме обиждаха "Не стига че си грозен ама си и тъп. Майка ти защо ли е родила провал като теб. ", а момчетата не спираха да ми хвърлят нещата и да ги ритат. Споделих с класната си и тя ги предупреди да спрат, но те продължаваха все така. Госпожата ги заведе в дирекцията и извика родителите им, но и това не помогна, а дори направи ситуацията още по-зле. Вчера пак изкарах 3ка по математика и след часа всички започнаха да ми крещят "Копеле такова не можеш ли сам да си оправиш проблемите че търсиш помощ от учителите. Виж си скапания бележник! ". Опитвах се да им обясня че уча много и се опитвам, но не се получава. Всички пак започнаха да ми се смеят. Прибрах се вкъщи разплакан, а майка ми се опита да ме успокои, но аз се затворих в стаята и не проговарях. Днес дори не отидох на училище. Моля ви се помогнете ми! Не знам какво да направя! Сърцето ми се къса само като си помисля за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 70b9b276a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди силен, намери си приятели в училище и прекарвай времето си с тях. Оценките не са най-важното нещо на този свят

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e2bee5e33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши се на бокс и след време пребий някой от тях, ще се респектират много.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 600c4d6730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Децата в днешно време са боклуци, няма какво да се лъжем. Винаги ще намерят с какво да ти сринат самочувствието, стига да си по-различен. Просто не им обръщай внимание, в крайна сметка какво ти пука за тия келеши. Ако извън училище се чувстваш добре не се впрягай излишно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 75c4bd8baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Момче, с тези двойки другата година просто няма да те има в този клас и мъките ти ще свършат. Намери начин заедно с родителите си да се справиш с успеха.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae1e83b9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На всеки са му се подигравали в училище с или без причина. И преди и сега, да се оплачеш на родител, директор или да извикат родителите на този, който те обижда по-скоро влошава нещата, отколкото да помага. Имаш два варианта, които ако успееш да съчетаеш ти гарантирам, че нещата ще се подобрят. Първо наблегни, ама сериозно на ученето! Казваш, че учиш много, ама не се получава, което извинявай, ама звучи смешно. Или ти липсва концентрация или имаш пропуски, които ти пречат да усвоиш новия материал. Тук вина имат и родителите ти, защото макар и да не си толкова малък, трябва да те контролират какво учиш. Ако трябва ще те запишат на уроци, ако самите те нямат възможността да ти помагат. И второ - следващия път, ако някой те обиди, я му се изрепчи. Всеки си има някакъв недостатък или слабост и щом те те обиждат за глупости - прави го и ти! На 15г. момичетата пъпчасват, започват да се гримират и обличат нелепо... Момичетата са много чувствителни на тая тема и ще им стане тъпо. Ако пък някой е по-зле от теб по физическо или музика, му го кажи следващия път като ти се присмее за твоя ниска оценка. Не вярвам пък само ти да си най-зле с успеха, просто нищо не им казваш и ти се качват на главата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e5f0a4daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Обикновено се подиграват на отличниците и примерните...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker