Известна мома беше унижена пред очите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Известна мома беше унижена пред очите ми
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2001 пъти
Бях в един строителен хипермаркет. Случайно до мен забелязах известна звездна двойка. Момата е бременна и скоро ще роди. Не ми се иска да казвам имена. Тя няма кариера, но мъжът до нея има пари и общо взето я издържа. Дамата има силикони, изкуствени коси и т. н. Тя стоеше до него и го попита "Тука има ли четки" и той се заяде с нея и и каза "аз от прости парчета акъл не искам... "
Тя замълча и после се качиха в джипа си...
Това ли са известните в България? Така ли се отнасят с жените до себе си?
Просто се потресох.
Нейна приятелка, на същата мома, веднъж помолила мой познат да си спре джипа на неговото парко - място. Той и отказал и тя започнала да го обижда.
Вие ставали ли сте свидетели на такива неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 72279a1cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти своя мома нямаш ли че се интересуваш от чуждите?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: acbc512cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тебе пък кво толкова ти пука? 99% от тия "известни" са комплексари, въобще не трябва да си мислиш, че животите им са нещо особено. В крайна сметка всички сме хора.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 09f40e12b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ми тя му се е продала на този господин, съответно той си прави с нея каквото си иска. Да, такива са в България - комплексари. Известни не познавам, но познавам жени на богати мъже - точно така си е. Какво те учудва?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a183587fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И сред богати, и сред бедни има такива хора. Негативни, критични, невротизирани, мислещи се за център на вселената мъже и жени. Аз лично избягвам да общувам с такива и изобщо да се интересувам от тях.
Въпроса ти не трябваше да е 'това ли са известните в България? ', а 'това ли са българите? '.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4279247b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Известен не значи добър. Българите в мнозинството си са чалгари, това е нивото. Кои да са им кумирите на чалгарите? Да Винчи и Мари Кюри? Едва ли.

 
  ...


...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 12a4f3f0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха! Май пак някой беден ганьовец се мъчи да плюе. Практиката обаче друго показва- освен, че са богати, тези мъже имат и уважение към жените, а не се чудят как 24/7 да си избиват комплексите за малоценност върху тях. Има и от богатите комплексари, но са нищожен брой в сравнение със средностатистическия ганьо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: 0c8ec217ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Унижението винаги се връща там от където е дошло. Понякога женската злоба и завист към богатите известните и хубави 'моми' води до привиждане на несъществуващи унижения. Клюки, злословене и сплетни също преследват 'момите' - поне докато са млади и привлекателни.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 9e1b6d3fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, просто си видял тъмната страна на живота на силинките. На пръв поглед животът им е песен, имат богат мъж, който ги издържа, плаща за всяка прищявка, купува им скъпи коли, води ги в Дубай... и от тях не се иска нищо друго освен да харчат пари и да изглеждат като от корицата на списание. До тук е забавната част, обаче... много често такава "приятелка-трофей" е третирана като безмозъчна кифла, която не заслужава уважението на човека до нея. Често яде бой, унижават я, ако на въпросният спонсор и омръзне от нея, може даже да я "преотстъпи" на приятел... изобщо гадна работа. Та повечето момичета си мечтаят за лъскав и лесен живот, но не се сещат каква е цената, а имено с теб да се отнасят като с отрепка без право на мнение. Така, че не се изненадвай от това, което си видят. В тези среди това са си нормални отношения между кифла и спонсор. А и въпросната едва ли се е засегнала, все пак скоро ще получи пари за нов бюст или ще я водят на екскурзия в Бали, та много важно, че я е унижил. За нея това си е нормално, все пак и тя с кифленския си акъл знае, че ако не иска да яде бой или да я изхвърлят на улицата и за една нощ да загуби всички, е по-добре да си мълчи. Разбираш ли, няма драма и двамата тези отношения ги устройват. Той си вдига самочувствието като го раздава велик мъж, тя пък получава материални придобивки. Е, вярно, от време на време може и да изяжда някой друг шамар, ама това са подробности, предвид на факта, че не и се налага да работи и да се издържа сама, а в същото време води един луксозен живот. Така, че за нас това отношение може да е отвратително, но за тях си е част от сделката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker