Майка му ме тормози психически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Майка му ме тормози психически
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1269 пъти
Здравейте. На 18 години съм, имам приятел, който се държи невероятно с мен и прави всичко за да съм щастлива. Той е на 21 Неговата майка, не ме харесва, тъй като вярва на доведената му сестра, която е на 17. Тя твърди пред семейството му, не само майка му, че аз съм с него за пари, за да ме издържа, тъй като моята майка е в чужбина и аз съм сама, изневерявам му, употребявам наркотици, манипулирам него и сестра му която е на 13. Майка му е карала малката му сестра да ни раздели, а при нейния отказ е получила шамар. Вече 4 месеца майка му ме нарича с всевъзможни имена, като уличница и т. н. Държи се зле, а преди дни си позволи да ми удари шамар. Без значение приятелят ми колко ме защитава и какво й казва, тя не променя мнението си, въпреки че той твърдо заявява, че аз съм негов избор и тя ще ме търпи без значение дали ме харесва или не. Чашата преля. Смятах да заведа дело, но какъв е шансът да го спечеля? Не мога да накарам собствения й син да свидетелства срещу нея, а само той видя как тя ме удря. Единственото което имам срещу нея са чатове с малката му сестра, като тя ми разказва за различни разговори, как майка му говори за мен и тн. Това са неща които тя е чула. Каква вратичка имам и как мога да действам за да бъде в моя полза всичко, ако се стигне до съд? Моля ви, с капчица отчаяние. Доста ми се отразява на психиката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 2cd799a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В момента, в който започнеш да я съдиш и ще си дотам с приятеля си. Едва ли ще продължи връзката си с теб, след като съдиш майка му. Ако нещата са стигнали до тук, тогава се раздели с него. Но не мога да разбера как се стига да ти удря шамар. След като знаеш нейното отношение към теб, защо се виждаш с нея? Стой далече и толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2b77b3304b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази жена явно има проблем. Изнесете се д приятеля ти на квартира и той да й каже ясно да се държи нормално, ако иска да е част от живота му. Ако продължава, прекъснете контакт с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 07c576d78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Срещнахме се случайно, тъй като той вмомента е в болница, а и той ме защитава, аз изказах моето мнение, не се е убидил на следващия ден говори с нея и й обясни че тя е сгрешила и е избрал са бъде с мен, без значение какво тя мисли, застава до мен защото знае че съм права и вижда тя какво прави въпреки че му е майка, за което му благодаря, но тя не чува нищо... След това му е казала аз не съм съгласна с вашата връзка..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a76d61cd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как бих постъпила на твое място:
Обижда ли ме някой, ще го обидждам 2 пъти повече и му взимам пари или вещи, за да се обещетя. ;
Удари ли ме някой, удрям го и аз и отново се обезщетявам по някакъв начин.
В твоя случай след шамара, мисля, че щях да й захапя носа, ушите, гърдите, колкото силно мога. След това щях да й отворя портмонето и да взема колкото пари преценя, за да си заплатя усилията, преживяният стрес и да я глобя/накажа. Струва ти се прекалено, но това е коректният начин. Как изобщо позволяваш такова нещо? Самоуважение нямаш ли? !

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 92b9f41a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не може са я осъдиш. Сама каза, че свидетел е само сина й. Махай се оттам. Виждаш, че не си желана. Ще забршменееш и тогава истинския ад започва за теб. Млада си. Ще намериш друг. Остави дъртата ненормалница и сина й да изгният сами. Вещицата е болна осихичеаки. Как може да нарича дете уличница. Кой знае дъртата колко мъже са я минали по всички дупки. На теб ще вика уличница.
Нямаш ли родители които да се разправят с тези дърта бричка? Чичо, вуйчо, брат никой нямаш да те защити

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b5081af854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, бягай колкото се може по -далеч от това семейство, защото не ми се мисли един ден ако имате деца и майка му ти стане свекърва в какъв ад ще превърне живота ти , не че и сега не ти го трови! Ж. 24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b5081af854
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Друга следващия път си включи диктофона на телефона и запиши как те обижда и след може да и заведеш дело за обида. Ако вината и бъде доказана по закон ще бъде наказана да ти изплати обезщетение в размер до 3000 лв. ( Прочети Чл. 146 от Наказателния кодекс ). И пак ти казвам най -добре бягай далеч от тези хора.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bf6e59d734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   N4, u made my day :D
Ограничи контактите със семейството му и в частност с майка му. Все едно не съществува и това е. За съжаление, ако се продължи така, в даден момент на приятеля ти ще му се наложи да избира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker