За живота.. успеха, трудностите и смисъла.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За живота.. успеха, трудностите и смисъла..
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1318 пъти
Всичко започва, раждаш се, какво хубаво бебе, дай да му щипна бузките, невинно и естествено щастливо, бебето пораства, баща му се оказва идиот, който посяга на майка му, посяга на него и се налива с алкохол, детето започва да си задава въпроси, на които не може да си отговори, то е гъба, която поема и поема от света в който е роден, майка му и баща му се скарват и малкото дете остава само с баба си, детето вече е различно от другите деца и те го забелязват, тормоз в училище, тормоз в къщи, тормоз навсякъде, така 8 години, после пубертет, ще правя каквото си искам, ще отмъстя на всички, аз съм тинейджъра бунтар, гимназия, нова среда, лоша среда, мразещи хора, мафия, агресия, бой, наркотици, много наркотици, много бой, много кръв, така 4 години, абитурентски бал, купон, честито, готов си да започнеш живота си, честито! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12- Продукта е готов. Депресия-на лице, увредени мозъчни клетки, възпитание-липсва, Знания-нулеви, Грамотност- никаква, приятели- 0, семейство- missing, психически отклонения- тука са.
Мечтания живот, който холивуд представя се оказа обикновен завод за метали. Пари- колкото да не умреш. Държава- на трето място в света по смъртност.
Мрак, мъгла, бродене, скитане, поглед-мътен. Добре дошъл в ада! Секти, Църкви, Психолози, спорт, борба- осъзнаване! наркотици- край. Алкохол-край. Цигари-край. Лоша среда-Адиос. Книги, самообразоване, спорт, университет, цели, борба. Така минаха 7 години. Честит 27-ми рожден ден, да си жив и здрав! Айде, няма ли да се жениш вече? Къде са ти децата? Къде са ти парите? Къде ти е професията? Къде ти е колата? Къщата?
Детето съм аз, а как ще продължи историята ми нямам никаква представа. Знам само, че ще продължа напред и ще се боря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 796b08b6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали си мъж или жена, но няма и значение. От написаното разбирам само, че. си един силен и борбен човек и трябва да продължаваш в същия дух. Миналото е минало и не трябва да му робуваме. Бъди силен/а и живей своя живот, не този, на някого, който някога си бил/а принуден/а да живееш. Професията, децата и парите сами ще дойдат в някой щастлив за теб ден, благодарение на собствените ти усилия. При някои просто става по трудния начин-това е. Не се ядосвай на миналото, не се отчайвай. Работи върху себе си, както си го правил/а досега, не се отказвай.. и щастието и късметът ще дойдат сами. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f36fab8150
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, като за начало спешно! се махни! от този завод за метали. Пробвай се в София като барман(ка) примерно.. или на морето нещо.. изобщо на някаква работа, където ще се срещаш с много и нови хора. Даже замини в чужбина ей така колкото да смениш обстановката. Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се махни от завода и повече никога не се забивай по заводи, цехове и др такива роботизиращи работни места.
(и без това тенденцията е, че след години по такива места ще работят actual robots)
Професията, парите? - ами реши какво ти и е ИНТЕРЕНО и започни да се интересуваш от него. Ако си постоянен, след време от него ще изкарваш пари.
Кола можеш да си вземеш и за 1000 лева.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 21571522c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, знам как се чувстваш. Знам и колко усилия си положил, за да се измъкнеш от старата обстановка, токсичните навици и хора. Знам, защото ситуацията, която описваш я преживях и аз, макар че съм жена с няколко години по-млада от теб.

Това, което ще ти кажа е: "Не оставяй миналото да диктува живота ти, пусни го, прости на баща си, на майка си, на съучениците си, прости на себе си и на живота".

Вярвам, че всяко нещо ни учи на нещо, вярвам също, че хора като теб са видели и другата страна на живота и това е голям плюс. Вярвам, че ще постигнеш това, което искаш и ще успееш във всяко начинание. Бъди търпелив, позитивен, стреми се към щастие.
Желая ти искрено удовлетворение и само позитивни емоции. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5591d036f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, историята ти е като на всеки друг. Недей да се впрягаш, че си кой знае колко специален. Разликата между теб и другите е:
1. Те проявяват воля, да променят начина си на живот
2. Спират да се оплакват. Това не помага с нищо. Напротив създава една негативна атмосфера в обществото и песимизъм в собствения ум. Ако всеки ден пред огледалото си повтаряш, че си лилава свиня, на края това и ще видиш. Същото ще се случи ако си казваш че си неудачник.
3. Разбират, че действията днес носят последици утре.

Всички останали доживот си остават в завода. Че и по зле.
Успех ти желая!

П. с. Имам приятел, чиято майка не само беше самотна, но и психично болна. Има двама братя. И тримата минаха по един и същ път. Малко по зле от твоя. Единия вече си има бизнес, другия е сиско специалист, а и най - малкия не е за оплакване и има страхотна приятелка и хубава работа.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f194c00d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разкарай се от завода и използвай това в което се чувстваш най силен, аз съм да речем шофьор и колкото повече време минава толкова по добре става. Това какво си преживял е опит и ако го използваш правилно и копираш и други които са ти пример ще са ти супер полезни

 
  ...


...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 8addf89cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Историята ти е написана в стил "самосъжаление". Разберете, че 80% от хората в България израстват по този начин. Нито си инвалид, нито пък имаш хронична болест. Всичко е мързел, самосъжаление и много слаба психика. Никой нищо няма да ти даде даром. Напротив-всеки ще ти вземе - възможно най-много, колкото успее. Никой не ти дължи професия, къща, кола и каквото и да било. Тези неща ти сам си ги извоюваш! Това, че си израстнал по този начин не е оправдание да взимаш наркотици, да не учиш и т. н. Напротив- трябва да се мотивираш, че си бил на дъното и сега трябва да стигнеш върха. Всеки го може, сгига да иска. Написал си си грамотно словоизлиянието, имаш потенциал, млад си още-какво чакаш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: e5d9d26481
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора не виждате ли, че това е една история. В текста пише, че е влязъл в завод за метали веднага след гимназията, това, заедно с проблемите с наркотиците, депресията и лошата среда го амбицира да промени живота си, да влезе в университет и т. н. Мислех да не коментирам ама просто много ме дразнят тъпи коментари и то не на място! Авторе, на прав път си, желая ти успех! Рано или късно ще постигнеш това, което искаш, защото си силен и борбен човек!

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: f57cec0b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "разбирам само, че. си един силен и борбен човек и трябва да продължаваш в същия дух. "

Звучи повече, като лабилен лигльо.
Ами да! Къде са ти професиятам, къщата и парите? Какво прави? Кажи ми, че полага усилич, чве се бори, че се опитва да се подобриш? Или бачкаше и се напиваше с познати, когто можеше? Е? Кажи де?
И моля те, не сравнявай цървки и секти и не ги редувай, все едно са едно и също.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 09224b53bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Никога не спирай да се бориш! Пожелавам ти щастливо развтие на историята.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker