Ходене по нощни клубове сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ходене по нощни клубове сам
преди: 6 години, 27 дни, прочетена 1388 пъти
Ставам на 22 без почти никакви приятели, загубих контакт с един мой приятел и общо взето се дистанцирахме взаимно поради вътрешни неразбории от бая месеци насам. Просто искам да попитам вие какво мислите за ходенето по дискотеки сам, принципно го правя в определени случаи, като например ако нямам нищо за вършене, а съм предимно нощна птица. На студентския празник бях сам и малко или много с охраната си размених реплики и все пак успях да си изкарам добре без нуждата от компания. Проблемът ми е, че ми писна да гледам групи от хора които си бъбрят и се усмихват, а аз привличам само някакво презрение от тези въртящи бара, изглеждайки като социопат дошъл да се налива. Поради това имам пpоблем дори в това да стъпвам в нощните клубове в момента, защото ще се набивам на очи, че съм все сам.

Принципно съм непукист и съм есктровертен тип, но средата в която съм не предразполага да завързвам контакти. Живея в Центъра на София и от години насам нямам нито един другар или пък гадже, живея с родителите ми все още с непрекъснати битови скандали и нон-стоп напрежение което също ми изиграва негативна роля в социалните отношения. Не знам докога да я карам така, още година. ще трябва да изтърпя този ад, а чувствам че си пропилявам най-добрите години в това да се шляя като самотник безцелно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 25 дни
hash: b4bff5ac2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То пък ходенето по дискотеки да беше нещо хубаво, пълен шит е. Находил съм се навремето, тогава не ми харесваше и сега продължава да не ми харесва. Харесва ми само ако има яка музика, на която може да се танцува, но повечето хора дори не танцуват.

Според мен правилно си се насочил към това, че изглеждаш като социопат, дето е дошъл да се налива.... щото просто си това, честно казано. Реалността е, че нямаш компания и си сам на бара, т. е. поне в тази роля там и по това време си социопат с наклонности към алкохолизъм.

Моят съвет е лека-полека да си намериш някакви интереси и хобита, абе въобще неща, които да те вълнуват поне малко, и да намериш хора със сходни интереси. Примерно запиши се на танци, или на уроци по нещо, или влез в аматьорска театрална група, или пък бордови игри, или клуб за млади предприемачи, абе каквото ти е кеф, но да има хора. Щом си в София поне изборът е много голям.

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: cbea7690b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма никакъв проблем, ходи си и се забавлявай. Това са социални събития и места именно за да се срещат хората. Пийни нещо, отпусни се, танцувай, запознавай се и т. н. :-)

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 741962932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен You Tube е решението! Трансмузиката я открих в началото на 2017 г. Това ми даде идеята, че е по-добре да си изтеглиш най-новите сетове директно на телефона си и да си ги слушаш, щом се смееш с обществото навън! Общество, което не се вълнува къде да се напие вечерта, а си гледа работата! И се чудя защо никой не прави като мен-да пусне трансмузика просто така, че и обществото да я слуша! Дискотеките са вече отживелица! Помниш какво стана с видеотеките и повечето кина в страната! Развитието на интернет расте с всеки изминал ден и едва ли ще е далеч деня, в който и дискотеките ще гледаме само на снимка и само ще си спомняме за тях!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker