Как да го оставя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да го оставя?
преди: 6 години, 20 дни, прочетена 1080 пъти
Здравейте! От няколко месеца си имам приятел и въпреки, че сме заедно само от няколко месеца усещам, че ще е нещо сериозно. С друг не съм се чувствала така както с него. Държи се с мен като с принцеса, изслушва ме, разбира ме, доказвал ми е многократно, че му пука и че държи на мен. До тук всичко е прекрасно, но има един проблем. Усещам, че нещата с него ще станат по-сериозни и че той вече изпитва доста силни чувства към мен. Не в това е проблемът, аз също доста се привързах към него и дори май се влюбих. И преди съм обичала, но този път е по-различно някакси по-силно е от преди. Проблемът е, че в началото не бях напълно искрена с него. Още когато се запознахме той ме попита дали имам брат или сестра. Аз му казах, че имам само по-малка сестра, но истината е друга. Всъщност аз съм второто от три деца. Имам по-голям брат, който е роден в седмия месец и в следствие на това е сляп по рождение и не може да говори - води се 80% инвалид. Може да ходи и разбира, но само това. Преди баба ми се грижеше са него, но след като почина го гледат родителите ми. Сестра ми е на 8, тя също е родена в седмия месец и вследствие на това има аутизъм. Не е толкова страшно колкото звучи, но и тя е различна от другите неща. Както вече казах моя приятел не знае за тях. Не му казах просто защото това са доста лични неща за мен, които не споделям с всеки, а и не съм предполагала че нещата ще потръгнат толкова добре. Въпреки че знам че е рано да мисля за семейство и т. н все пак си мисля, че го заблуждавам и не искам след време, когато се осмеля да му призная, той да иска да ме остави, но да не може или да се чувства зле ако го направи. За това се чудя дали да изчакам още и да видя как ще се развият нещата или още сега докато не е станало прекалено сериозно да го оставя, за да няма наранени след време. Пиша тук защото никой от приятелите, колегите ми и изобщо компанията около мен не знаят за моето семейство. Уча и живея в друг град и това ми помага да водя моя двойствен живот. Моля ви, посъветвайте ме, какво да направя. Сърце не ми дава да го оставя, но не искам да проваля и своя живот, заради моя. Пропуснах да кажа, аз съм на 22, а приятеля ми на 28. Но въпреки, че е по-голям не ми говори за сватби или такива неща, просто аз си мисля, че нещата ще станат по-сериозни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 19 дни
hash: 96d8561ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, кажи му нещата, които каза в тази тема, но ги кажи в обратен ред...

Т. е. кажи му, че искаш да му разкриеш една много голяма твоя тайна, за която никой от колегите ти и обкръжението ти не знае. Тайна, заради която ако реши да те напусне, ще го разбереш. Но го молиш независимо от всичко, да ти обещае да не казва на никого. И едва след като обещае, тогава му кажи.

Ако той е толкова чудесен колкото описваш, в най-лошия случай ще пази тайната ти. А по-вероятно, ще остане с теб въпреки това, тъй като ти не си твоите брат или сестра, ами си ти.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 7eef8fbabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му НЕЗАБАВНО и сега ще ти кажа защо! Първо, не е голяма драма, че си премълчала подобно нещо, това са лични и трудни неща, но се постави на негово място, той ти има ПЪЛНО доверие, обича те явно много, и ако му кажеш това след година да речем, той ще бъде разбит от факта, че му нямаш ДОВЕРИЕ, а наред с това, ти ще го държиш далече от семейството си, което също ще го измъчва много!
Искрено се надявам да съм ти помогнал, защото аз се разделих със моето момиче по адски подобни причини!
Нямаш опит, разбираемо е, моето момиче също нямаше, но изчака много време, а на теб ти прави чест, че си задаваш въпроса, и търсиш отговори, защото си усетила, че това е важен момент. Кажи ми незабавно, със свои думи, но може да вземеш линията от коментар номер едно, доста добра е!
Успех мило момиче, надявам се, че при вас нещата ще се получат. Не поставяйте никога доверието си на риск и не го губете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker