ТОЙ жена ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

ТОЙ жена ли е?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2651 пъти
Аз съм дама, но ми писна да чета какви били мъжете - направо ги изкарваме болни, непрекъснато гледащи порно нехигиенични прасета, които знаят само да искат свирки, анален секс, тройки и не искат да си „отварят спатиите„, да ни изслушват.. и изобщо - мъжете са едни извънземни направо, друг вид.

Дали това е така?

Нека питаме науката (поне веднъж), преди да правим обобщаващи заключения за половината от човечеството (ако приемем, че ТОЙ е също човек).

Мъжете не изглеждат като жени, определено! Но не са и толкова различни, колкото вярваме - нещо повече, те са по-сходни до нас, отколкото желаем!

МИТ И ИСТИНА

Много малко са разликите между половете са еволюционно и генетично заложени.
Независими един от друг немски и американски изследователи(ки) заключват, че мъжете може да мастурбират по-често, да имат по-малко резерви относо връзките за една вечер, да са по-агресивни физически, но статистически не успяват да докажат релевантни (научно обосновани) различия между половете.
И все пак - има много предубеждения...

МИТ НОМЕР 1
МЪЖЕТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА ЕДНОТО И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБВЪРЗВАТ
13 пъти на ден мислят Адамовците за секс - е ? - жените мислят поне 5 пъти за това дневно. Освен това жените изневерявали, според изследвания, по-често от мъжете, или поне си признават по-често. Мъжете обаче „надушват„ изневярата по-бързо от Евите.
Също и митът, че мъжете не искат да се обвързват не е достоверен. Едно изследване сред европейците показало, че необвързаните жени са по-щастливи от необвързаните мъже, които са се концентрирали изцяло върху търсенето на партньорка. Освен това жените приемат късането по-скоро като един вид освобождение, докато мъжете по-скоро страдат, приемайки го като личен провал.

МИТ НОМЕР 2
МЪЖЕТЕ ГЛЕДАТ САМО ВЪНШНОСТТА
И за това има изследвания, които доказват, че мъжете по-добре от жените успяват да идентифицират определени черти на характера само по външността. ПробантКИте не успяват да догонят в това отношение мъжете, въпреки, че също толкова обстойно наблюдават пробанТИте! Дори излезнало накрая, че мъжете първо поглеждат лицето, докато много от дамите... ами малко под кръста. И за двата пола е ДОКАЗАНО, че външността играе еднаква роля!
Пълните женски устни например са признак за повече женски хормони, кожата без бръчки пък е сигнал, че жената може да ражда още деца. Добре изразена брадичка и груби черти пък при мъжете са сигнал у дамите за агресия и склонност към изневери. По време на оволацията си обаче предпочитат точно тези мъже, защото инстинктивно очакват по-голяма възможност да заченат.
И двата пола значи гледат външността и тя е еднакво важна, НО САМО, за да осигурят по-здраво следващо поколение!

МИТ НОМЕР 3
МЪЖЕТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО. Жените също. След като ежедневието завладее дадена връзка и мъжете, и жените започват да търсят компания и на други хора. 2/3 от мъжете искат да продължат с хобитата си, които са имали и преди връзката - така мислят и 55% от дамите, 85% от жените и 74% от мъжете държат да имат разделени банкови сметки и в брака... и въпреки това жените се паникьосват, когато мъжете искат да запазят част от самостоятелността си!
ЕДНО Е РЕШЕНИЕТО - АМИ ДАЙТЕ ИМ Я ПРОСТО! След това те имат свойството сами да се откажат от нея и то не защото ТРЯБВА, а защото ИСКАТ!

МИТ НОМЕР 4
МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗСЛУШВАТ.
Доказано е просто, че след един напрегнат работен ден, мъжът предпочита да се отпусне със занимание, което не изисква особено много мислене. (гледане на футбол, екшъни). Според учените това се дължи на по-голямата концентрация на хормоните Oxitocin & Serotonin. Жените се освобождават от напрежението чрез разговори за чувства - ако имате чувството, че Адам не ви слуша, значи разговорът не допринася точно за отпускането Му. Това не значи, че жените говорим повече - ние изговаряме средно по 16. 215 думи на ден, докато Адам 15. 669... може доста да се съмняваме, че всичките минават през ушните канали на Евите...

ПО ПРИНЦИП СА МЪЖЕТЕ ПРОСТО ЖЕНИ И ОБРАТНО! ЗА БОГА, НИЕ СМЕ ХОРА!

П. П. - значи преди да генерелизираме - мъжете са прасета, жените са к-ви, нека потърсим някакви ДОКАЗАТЕЛСТВА. Над 90% от нервните окончания при новородените (мъже и жени) се образуват през първата година от живота и се съеди структурират през следващите години до пуберитета.

Ако попаднете значи на к-ва, на прасе, търсете вината в неговото (нейното) ЛИЧНО възпитание и жизнен опит, не в ПОЛА МУ(и).

Спрете с тези генерализации, УЧЕНИТЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО!
И мъжете и жените сме преди всичко хора и всеки е индивидуален! Стига сме мислили в стериотипи!

Жижу

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 354d056dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естесствено, че зависи от човека. Била съм с мъж, който беше с ужасен, неуравновесен характер, предпочиташе работата, чашката, приятелите си, мама и аз заемах почти последно място в приоритетите му. В леглото - пълна скръб, а последните ни т. нар. сексуални контакти се свеждаха до това да ме събуди по нощите, защото му е "станал" и набързо да свърши. Непрестанно твърдеше, че ме обича и се грижи за мен, което до някъде беше вярно, но предимно в материален план. В момента съм с коренно различен мъж - уравновесен, с невероятно чувство за хумор, страхотен в леглото - винаги се стреми на мен да ми е добре и пр., кадърен вработата си - изобщо доста различен от предишния. Таека, че аз съм един от примерите за това, че има различни мъже, както и различни жени. Едно нещо обаче е сигурно - мъжът и жената трябва да си паснат. И интелектуално, и сексуално, защото иначе няма да се получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker