Набедиха ме за вещица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Набедиха ме за вещица
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1614 пъти
Здравейте! Бих искала да споделя какво ми се случи-нещо изключително неприятно и непонятно за мен :( Обаче много ми тежи и имам нужда да споделя с хора, които ще са обективни.
Набедиха ме че съм вещица, или по-точно, че умишлено изпращам негативна енергия и съсипвам живота и семейството на въпросния човек. Никога не съм го очаквала от кумата ми, вярно, не сме били толкова близки приятелки, но до есента се виждахме на вечеря веднъж месечно с нея и мъжа й и тя споделяше с мен проблемите си. Винаги съм я изслушвала и била съпричастна. Винаги съм правила всичко възможно да й помогна. Когато преди 6 години ги поканихме за кумове, бяхме по-близки със съпруга й. Но в последствие станахме и с нея. Поканихме ги за кръстници на сина ни. И октомври когато излязохме за последно, тя дори ми благодари, че й пиша и звъня да я чуя как е. През последната година преживяваха много трудни моменти с мъжа й и тогава казаха, че нещата се оправяли. Моят мъж и нейният са приятели от деца. И... след последната среща спря да ми отговаря на съобщенията, да ми вдига телефона. Първоначално мислех, че просто се е затворила в себе си и не й се говори. Но мина много време и празници и тя все не вдигаше. Моят звъня на нейният, той се е държал по телефона нормално, но аз не исках те да се намесват в проблема. На Сирни заговезни звъннах да поискам прошка, пак не вдигна. Преди рождения ми ден отидох на работното й място (работи в сферата на търговията и не остава сама). Тя като ме видя, направо пребледня. Поисках да остана да поговорим, но тя отказа с предтекст, че не е удобно и обеща да се обади да говорим. Това стана точно преди месец. В последствие разбирам, че е казала на наша обща приятелка, че някакъв ходжа й казал, че проблемите й идват от един човек, който й завижда, праща лоша енергия, прави магии и т. н. Тя (явно) решава, че съм аз, без никакво основание, спира контакти с мен и оттогава е много щастлива и няма проблеми. Направо изпаднах в шок и потрес като го чух. И не защото не вярвам, напротив, вярвам в такива неща, в лоши хора и енергии, но аз съм далеч от това. Не съм искала да навредя или отмъстя дори на хора, от които съм видяла лошо. И как може изобщо да си помисли, че бих навредила точно на нея и семейството й, та те кръстиха детето ми!? ! Много съм отчаяна, не съм мислила, че подобни интриги се случват между зрели хора... Много ми е болно, обидно и мъчно. На всичкото отгоре разбрахме, че са ни блокирали във фейсбук, а ние мислехме, че са изтрили профилите си... Моят съпруг днес звънял на нейния да го кани да ходят на риболов. Той приел с радост за следващия уикенд, но съм убеденя, че ще откаже в последствие. ММ иска да говори с него очи в очи, а не по телефона... Не знам какво е това и защо ми се случва, и без това имам малко истински приятели, повечето от които са в чужбина...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 4fc0dc4bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудесно, на кладата! :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 20e1570c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами,защо не изчакаш разговора между мъжете? Но какво да коментираме ,след като ходжата решава вашите отношения.Аз бих се отдръпнала,но заедно с мъжа ми .Това е обидно,в края на крайщата.Да се оправя,няма да сте първите ,които са спрели да си общуват.Мъжът ти да не се навира в отношения с другия ,защото ,нищо чудно,тя да почне да ви прави магии за отмъщение.Щом има толкова компетентен ходжа под ръка.но аз мисля,че ходжата е бил последната капка.Тя си е имала нещо срещу вас и преди него.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 29cbbf7b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Предлагам ти да страниш от хора с психични отклонения, защото са опасни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6631bb826f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сега си с един "истински" приятел по- малко.
Не се коси и не съжалявай. Това, че ви са кумове, не значи, че цял живот ще сте най- добри приятели. А, и това не е приятелство, поне не и истинско.
За жалост и при възрастни хора стават всякакви интриги, а и явно, на тях им е било по- лесно да прехвърлят вината за проблемите си на чужд човек (теб). Не ти трябват такива отношения, а и след тази случка, дори и да поддържате някаква връзка, тя ще е базирана на фалшиво държание, вероятно и от 2те страни.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 980054e941
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Споко, мен момчето което обичах.... И все още обичам че обвини, че му правя магии.... На него и годеницата му... Но с такива хора не си струва да спориш... Живей си живота...

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23b82e59ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не и лази в краката. Просто бих и казала, че е много проста директно в очите и колко пари даде на Ходжата за тези мили думи. Всъщност можеш и в текст да й го пратиш с клипче от ютюб на Господари на ефира точно с епизод за врачки. Аз с такива луди не искам контакт. А ти се съсипваш. Простотия. Не ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d9a4b36c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хах, тия са някакви малоимници... Най-лесно е да обвинят някой друг за собственото си неудачничество! Това ги отървава от неудобството да потърсят причината вътре в себе си...
Изобщо не съжалявай. Пълен игнор и да си ЕПМ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker