Положение без изход. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Положение без изход.
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 1535 пъти
Здравейте,
Пише ви мъж на 30 години. Писал съм тук и друг път и пак ще го направя. Причината? Ами причината е, че напоследък осъзнах, че никой не ме разбира! Имам куп проблеми на главата си! Потънах в депресия и не мога да се измъкна. Днес вече започнах и сериозни грешки в работата си да правя. Всеки момент очаквам какво ще направят с мен. От моя грешка може да се загуби огромна част от бизнеса на шефовете ми. Не съм концентриран и не мога да се концентрирам. Причините са много. Първата и основна причина е, че ми бавят заплатата и вече изнемогвам финансово. Живея в чужбина. Не мога да споделя с никой в България, защото всички ми казват "Ами какво правиш тогава в чужбина върни се в България". Да ама не мога. Егото ми не го позволява. Трудно е, човек да се бори с егото си. България ме изгони, защото година и половина бях без работа. Допуснах напоследък много грешки. Аз не съм този човек, който бях преди - организиран, подреден, професионалист. Унесен съм. Понякога ми иде да изкрещя да се навикам на някого за да ми олекне. Но не мога. Гадно е, когато няма кой да те разбере. Ужасно е. Тая всичко в мен. Постоянно съм унесен в мисли за проблемите си и това ми пречи. Не мога да се концентрирам в нищо. Ужасен съм. Това не съм аз. Опитвам се да си отговоря на въпроса какво става и не мога. Това е. Просто исках да споделя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 23 дни
hash: 7b16fcab63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стреса ти е дошъл в повечко:* Всичко ще е наред! Щом преди си бил отговорен дисциплиниран и подреден, няма как пак да не станеш такъв! Никой не може да те "подмени". Просто трябва да изпуснеш парата. Медитираш ли? Сега ще кажеш че това са глупости, но не е така. Просто затвори очи и си пожелай да се подреди всичко както преди. Но без да използваш думата "НЕ" в мислите си. Другата много добра техника е да крещиш. Силно! У вас, или отиваш с колата в някое поле.. извън града и започваш да викаш буквата "А" или "е" това са звуци които махат всичката отрицателна енергия. Гледай да си поемаш въздуха ОТ КОРЕМА, а не от гърдите! Това е много важно. Успех! Ще се справиш и само напред и нагоре!

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 0d2cab9514
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съчувствам ти, дано нещата се наредят.

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: a2681b8d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо не помислиш за себе си, а не какво ще кажат хората. Ако искаш да се прибереш, направи го!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 1068978ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В коя държава си. Вместо са стоиш търси си нова работа. И ние сме в чужбина, съпругът ми беше на не добра работа, добре че го махнаха и сега е добра работа, която нямаше да има, ако те го бяха махнали. Търси решение и те унивай. Няма такова нещо неплащане и бавене на заплати в цивилизованият свят.

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: f341939158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кураж!

 
  ...


...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 714fca7e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Въпреки, че описваш състоянието ти без подробности, според мен имаш класическата депресия.
Характерни са точно описаните от теб неща:
Невъзможност за концентрация
Витаене на мислите само около проблеми до степен невъзможност да правиш каквото и да било
Проблемите изглеждат нерешими
Прекален страх от възможни усложнения на проблемите
Паник атаки

и много други....
Това състояние може дотолкова да се влоши, че човек да вижда единственият изход в самоубийство... абсолютно типично за депресията.
Аз самият съм имал две такива кризи, при първата даже бях три месеца в дневна клиника (само през деня, без преспиване) и ме оправиха.
Важното е да знаеш следното: депресията е резултат на ниското ниво на серотонин в мозъка. Това е болестно състояние като всяка друга болест. Но понеже външно човекът е здрав, често се подценява.
Модерните медикаменти помагат страхотно, нямат особени нежелани ефекти и даже са безумно евтини.
Наскоро изтече патентът на един такъв и съответно стана евтин, в БГ се продава под името Есцитил, месечната опаковка няма и 6 лева, от групата на т. н. SSRI е и ме оправи напълно.
Консултирай се със специалист, състоянието не е за подценяване и при адекватно лечение само след няколко седмици ще виждаш света през други очи...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 5c596d8803
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно доста ти се е натрупало. Само не разбирам, как така ти бавят заплатата. Та нали от БГ-то бягат основно заради това. В повечето западни държави има жестоки санкции при забавяне. Да не би да работиш отново за "балканци"? Дано да намериш изход от ситуацията, в която си. Просто понякога не е лошо да направиш няколко крачки назад, за да тръгнеш отново в правилната посока. Недей да си измисляш оправдания за някакво "его". Това его само теб тормози, и май никой около теб не се интересува, какво му е на егото ти. Така че не си слагай сам измислени бариери, които ти пречат.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 7338aae9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В коя страна се намираш, която да си заслужава повече от България, в която да ти бавят заплата?

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 592dc46393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   номер 6, наистина ли нямаш странични ефекти? Колко време пиеш този антидепресант?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: d775f3f884
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги има изход- винаги! И не те изгонила България, ти сам си се изгонил. Който е оправен и има цел в живота, ще се оправи навсякъде! Как така седя година и половина без работа??? !!! Какво образование имаш и какви цели си си поставил? Да седиш някъде в чужбина, щото някой ще си помисли, че си номер 1? Разбираш ли, че проблемът е в теб и това не е само егото ти? Ти нямаш реална представа за това къде и какво точно искаш, нито как да го постигнеш, ама ей така, за престиж и самочувствие/фалшиви! / се натискаш някъде си при некоректни работодатели, само и само да се заблуждаваш, че си успял! Естествено, че ще си депресиран! Имаш нужда от промяна, но егоизмът ти пречи да видиш реалната картинка и съответно да вземеш правилните решения, без да се влияеш от хорското мнение. Като не стане доброволно, ще стане по трудния начин, но ще стане. Кое избираш? Накрая ще дам пример със себе си- с висше образоване, с кариера в България, след това в чужбина, за няколко години само, съвсем открито заявявам, че ще се прибера у дома и ще го направя, и на никой не му минава през ума да ме гледа снизходително! Ти имаш ли такива близки и приятели, които да се радват за теб, независимо къде си и какво правиш? ! Намери си твоето място и твоята среда, успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker