За какво сте щастливи/благодарни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За какво сте щастливи/благодарни?
преди: 6 години, 16 дни, прочетена 1099 пъти
След темата „За какво съжалявате? “ искам да пусна аналогична, само че с противополжния въпрос: За какво сте благодарни в живота си, какво ви е направило щастливи до момента?

В крайна сметка в живота винаги има баланс, така че много от нас може би имат съжаления, но съм сигурна, че също така са и благодарни за други неща.

И така, започвам аз:

Благодарна съм, че имам страхотни приятели, познавам супер много различни хора от различни култури, а това е наистина благословия за мен, понеже съм краен екстроверт. Благодарна съм, че имам човек до себе си, с когото любовта, доверието и подкрепата са взаимни. Благодарна съм, че имам супер разбрана и подкрепяща майка, дори с баща ми да не се разбираме изобщо.

Щастлива съм, че си следвах и продължавам да си следвам мечтите, дори някой да каже, че са наивни детски мечти. :) Също съм благодарна, че получих стипендия, както и че имах възможността да работя в невероятен екип-семейство, докато си правих стажа. И за други неща, ама ще стане много дълго...

Абе като цяло съм супер благодарна, че ми е разнообразен животът- може да прозвучи натруфено, обаче наистина е така. И хубави, и лоши моменти- за всичките съм благодарна. Когато нещо е емоционално наситено, това го прави интересно- в крайна сметка емоциите са перлите на човешката душа.

И те така. Вие сте наред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 16 дни
hash: fda9935bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм щастлива, защото отраснах в лоша семейна среда, без грижа, любов, добро училище. Това ме срина, колкото и да искаш да си щастлив, когато години наред всеки ден съм ревала от тази ужас няма как да съм щастлива. Сърцето ми е свито, тъжна съм, не мога да се зарадвам. Понякога просто казвам, Благодаря ти Господи за този слънчев, прекрасен ден. Но мога да съм благодарна само за такива по-абстрактни неща. Не мога да кажа на родителите ми, благодаря Ви. За какво? За всичко което ми причиниха и затова, че ме осакатиха за цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 696661c2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здрасти, аз съм авторът на темата "За какво съжалявате" и се радвам, че публикувате тази тема, в която с удоволствие ще се включа.

Щастлив е доста относително понятие и всеки сам си интерпретира какво е щастие, но аз се радвам на първо място, че съм здрав и мога да работя това, което ми харесва, да излзиам навънка, да се радвам на птичките ако щеш, на природата, да правя любов с жената до мен.

Ако се сетя за друго ще се включа :).

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 73b616ec27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодарна съм първо за баналните, но важни неща, че имам покрив над главата си, храна и течаща вода, и други необходими неща, и близки хора край себе си. Не че винаги си давам сметка, но да речем, че това е най-важното, защото без него не можеш да постигнеш и още.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker