Мога да постигна всичко, което искам, но не знам какво искам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мога да постигна всичко, което искам, но не знам какво искам.
преди: 6 години, 15 дни, прочетена 1496 пъти
Целият ми живот премина в едно лутане между различни професии, смених 20 различни професии и станах много добър в много неща. Станах готвач и всички казват, че се справям отлично, полагам големи усилия и се справям, но въпреки всичко, въпреки успеха, дори успеха не ме удовлетворява. Влагам цялата си енергия и конценрация и успявам. Както се стремя да успявам и във всичко друго. С каквото и да се заема го правя, имам енергията да направя всичко и не се отказвам до крайния момент на триумф. Но се чудя дали не разпилявам енергията си на грешното място. Вярвам, че не е това моят път. Преди това изкарах курс за масажист и ми допадна това, че ще мога да лекувам хората с рацете си. Много се увлякох и прочетох много книги, станах много добър, но просто като дойде момента да си търся работа и като разбрах каква пародия е, едно е да масажираш 2ма 3ма човека, но на работа трябва да масажираш цял ден по 9-10 и на горе хора, тръпката се губи. Пък и не съм толкова корав в ръцете, че да се справя с толкова хора. Остана ми само умението да масажирам близките си хора. Завърших 2 курса по Нутрициология- наука за изочаване на влиянието на храните върху човека. Ей това супер интересно ми беше и добих много знания в тази сфера, дори да не го работя доста си промених начина на хранене към по-добро. Отделно обичам да чета История много. Биографии на велики хора. Като цяло ме влече много видео монтажа, режисурата и заснемането. Изучавам подобни програми от много време. Искам да правя филми, документални филми с образователна насоченост и да влиая на хората чрез тях. Искам да имам някакъв принос, да променя нещо, да стана велик в нещо, велик за себе си, а не за хората. Искам света да се промени към по-добро само защото ме е имало. Вярвам, че имам огромна сила, но не съм я насочил правилно. Веднъж насоча ли я ще успея, сигурен съм. Има го в мене огъня все още, но вече съм на 27 и не знам до кога ще го има. Мислел съм в крайна сметка ако не успея до 30 години да се реализирам да замина за някой манастир в Япония и да стана много добър в бойните изкуства.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: d1c1168e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, според мен поспести малко парички и попътувай из Европа. Имаш нужда да смениш обстановката според мен. Даже може и там някъде ей така съвсем случайно да се пробваш като масажист.. в Холандия примерно.. защо не? И не си поставяй срокове до 30 г, или до не знам си колко там години. Живей си живота и се наслаждавай на всеки ден.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 0c5401a15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   брат, от такова пътуване се връщам, вече 3 години обикалям света, видях много, преживях много, но вече започна да ми писва, вече смятам да се остановя някъде и да си се развивам в България.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: cf3c601896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле все едно аз съм го писал. Реално наистина не знаеш какво искаш. На същите години съм, интересуват ме същите неща, всичко, което си изредил, направо не вярвам. А, вмомента съм готвач. Един съвет.... Моля те, излез от кухнята. Най-грешното място. Няма да съжаляваш, след време ще ми благодариш. Усилия и енергия на вятъра. Продължавай към нутрициологията. Тук в България обаче няма много признание и реализация. Давай към чужбина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: 2e8503f26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех... а аз знам какво искам, но не мога да го имам!
One girl

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 68aa5fb421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Браво, пичове! (авторът и №2, и №3)

На първо време бих ви препоръчал да създадете семейство и да отгледате 1-2-3 деца. Възпитайте ги, образовайте ги, предайте им уменията си и им осигурете старт в живота. Може да не станете най-великите с това, но поне ще се реализирате биологически, и ще оставите великолепните си гени в генофонда на човечеството.

На второ време станете милионери! Това също може да не ви направи най-великите на света, но ще ви предостави огромни възможности да реализирате потенциала си, дори без конкретно вие да вършите нещо (примерно готварство или масажи), а да организирате и ръководите други хора, като по този начин увеличавате многократно капацитета си. Както и да го погледне човек - един готвач не може да сготви колкото 20 такива.

Ако се справите само с тези 2 мисии, можете да се считате за преуспели в живота.

Сега... ако в коментара ми долавяте малко ирония, бъдете сигурни, че тя не е насочена (лично) към вас, а по-скоро към наивните ви представи за живота. Най-малкото защото изобщо не знаете колко гаден може да бъде той, и в какви ситуации може да попадне човек...
Както и не подозирате колко много време, нерви и усилия би ви коствало изпълнението на само тези две задачи, без които пък всичко останало малко или много се компрометира...
Но иначе всичко останало от написаното е точно, и от сърце ви пожелавам успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 0c5401a15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 5, не гледаме наивно на живота, просто ти си ограничен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: df9c3d0059
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ти вече си стъпил на пътя си! Браво! Скоро прочетох една интересна мисъл "Страданието е изпитание на любовта ни към нещо, най-често на любовта ни към Бога" и си го интерпретирам така в дадената ситуация. Страданието ти е изпитание на любовта ти към призванието ти. Дори на любовта ти към самия теб. Ти вече обичаш и харесваш себе си, което е ключът към изобилието. Сега според мен ти остава да приемеш, че заслужаваш и си достоен за това изобилие. То ти е в кърпа вързано. Ти знаеш много добре, че с ум твориш. Знаеш, че тези 20 професии са част от пътя, знаеш как са те обогатили, знаеш с точно кои хора са те събрали, може би вече знаеш и с каква цел. Аз също имам гранд мечта, постоянно ми се налага да следя съзнанието си да не я слага в шкаф "трудно и невъзможно". Понеже не съм съвсем наясно с точния маршрут, визуализирам крайната точка (крайна за сега). Директно се виждам как вече преподавам в училището, което съм създала. Как мой ученик пише гениално стихотворение, как изобретява нещо, как балеринка прави пирует. Представям си как съм успяла да намеря начин и подход да науча децата, че творят реалността с ум, с емоция, с приемане. Че съм ги научила, че са способни на абсолютно всичко, стига да осъзнаят вроденото си, изконно величие. Че вече съществува "Академия за щастие".
Самата аз съм в процес на осъзнаване все още, не знам точния метод, после не знам как МОН ще го одобри (! забележи, не "дали", "как") Но пътя ме среща с хора, които знаят, които искат същото, подхвърля ми книга, която съдържа отговор на някое от чуденията ми, попадам случайно на някой семинар или просто на интересен разговор. Аз съм стъпила на пътя и привличам всичко това и понякога е наистина магическо. Знаеш за какво говоря, когато си във вихъра на вдъхновението си и на теб са ти се случвали чудеса. Нещо повече, аз все повече започвам да харесвам пътя и за никъде не бързам, защото знам, че е в кърпа вързано. Просто искам като стигна да съм още по-добра. Опитай по моя начин, ако ти харесва. Медитирай над мечтата, представяй си къде и как пишеш сценарии, къде снимате, колко са готини актьорите. Какъв голям успех имаш, колко хора ти пишат бладарствени писма. Напиши сам едно към себе си. Представи си как на улицата те среща човек и ти благодари, че чрез споделянето на знанията си, си му помогнал, излекувал си го, променил си живота му. Създай си много такива сценарии и ги изживявай. Записвай си ги, ако искаш. Аз пиша. След такава медитация се чувствам прекрасно. Отварям очи още задъхана и със сълзи в очите от вълнение и гордост, че моята ученичка е изпълнила мечтата си и сега е Прима балерина. Това ме държи на пътя, издига вибрацията ми, супер осезателно. След медитация съм по-лъчезарна, имам особено излъчване (как няма, току що съм постигнала нещо Велико). Даже веднъж една приятелка ме попита дали не съм правила секс. Казах й "не, само любов :)"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker