Квартал Красна поляна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Квартал Красна поляна?
преди: 6 години, 9 дни, прочетена 4805 пъти
Здравейте, искам да ви питам какво мислите за квартал красна поляна. С приятеля ми си търсим жилище на ниска цена и сме се спряли на красна поляна понеже знам че там е доста евтино. Та какво ви е мнението за този квартал, коя част е най хубава и кой блок?? Живяли ли сте там? Общо взето всичко което знаете за красна поляна.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 дни
hash: db847d0fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красна поляна май не се котира много заради съседния кв. Факултета, логично. И аз седях пред подобна дилема преди 3-4 год, бях си харесала едно жилище в Кр. поляна.. но се разколебах. Избрах по-отдалеченото, но спокойно и красиво Княжево. И не съжалявам. И вас съветвам да изберете поне Овча купел-много се разви квартала, има си всичко. Скоро и метро ще има. Живяла съм в него навремето и харесвам района.
Наистина не съм живяла в Красна поляна, но впечатленията ми не са добри. Или поне да е 1-ва или 3-та част плюс Разсадника ми звучи по-хубаво.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: e7e90e4d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото по-евтин е квартала, толкова по-лош е. Има много роми. Като цяло Люлин и Красна Поляна са най-гадните квартали.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 5bd71e7b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1 "Овча купел" също граничи с "Факултета" и преди няколко години имаше репортаж по телевизията, в който хората се оплакваха как мургавите братя от махалата причаквали и обирали пред входа децата им. Моята зъболекарка живее в първа част и ми разказа как веднъж приятелка на дъщеря и и гаджето и се прибирали по - късно и били нападнати и пребити от цигани. Да не говорим, че в близост е и един от бежанските лагери и хората от блоковете в близост до тях ги е страх да пускат децата си сами навън от страх онези да не им направят нещо. По - миналата година имаше протест заради тях. Преди 6 години пък един от тях изнасилва студентка от НБУ прибираща се от по - късни лекции.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 дни
hash: 5d17535d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В никакъв случай не ходи там. Много е зле положението. Цигански квартал е. Веднъж като бях там и по сред бял ден вървя една жена с някакво колие и един циганин се засили и го дръпна от врата и я бутна на земята и тя започна да крещи и да реве и той избяга. Това е квартал със силна престъпност. Евтини наеми. но вечер има шанс да ти се случи всичко та дори и през деня. По-добре дайте повече пари за наем. но да сте на по-сигурно място. Казва ти го кореняк софиянка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: d80e7f7d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това са коментари от хора, които, явно, НЕ СА живяли в квартала.
Аз ще ти дам максимално изчерпателно мнение за квартала, предвид факта че живея в него.

За циганската махала, а именно кв. Факултета са прави. Т. е - сравнително близко е до Красна поляна, но зависи в коя част бихте живели. И въпреки това квартала си е сравнително спокоен. Виж ако живееш в близост до Виетнамските общежития няма да е готино. Ама никак. Най-хубавите части са 1 и 3. Част 1 е централната част на квартала - най-възловата, така да се каже. Там е пазарчето на квартала - Росица. Блокове там колкото щеш. Част 3 е може би най-хубавата част. Аз съм в нея. Тази част е в непосредствена близост до стадион Септември и цялата част е запълнена от къщи. Разбира се, можеш да бъдеш в непосредствена близост до парка Петър и Павел и да живееш на бул. Възкресение, което отново е част 3. Две са метростанциите, които са достъпни - Варда и Констанин Величков, но втората е далеч по-удобна и до нея ходи всичко, което минава през квартала (трамвай 11 и 22, автобус 11, за съжаление 83 не върви през квартала за сега, но минава през К. Величков). В квартала си има всичко необходимо, най-вече банки :D :D Това, което много куца са училищата в квартала - всичките, до едно, са ужасни.
Паркчето ни не е особено голямо, но пък е приятно. Единственият по-голям магазин е Лидл, който се намира на Ал. Стамболийски и до него може спокойно пеша да се стигне.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 дни
hash: db847d0fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Факултета граничи с Овча купел в една малка част-при Житница и Зеленика/рейсове 11 и 102/, до него е кв. Барите.
Овча купел е И старата част, която е доста голяма и спокойна. Говоря за частта при Любляна, Боряна и която още улица си изберете-Ливада, Киевска, Драгоман и тн.
Живяла съм и в 412 блок, и близо до Народен герой. Общо в тия райони живея над 25 години.
Това и писах в коментара си-че 1-ва и 3-та част на Красна поляна ми изглеждат по-добре. Точно на Добротич в 3-та си бях харесала едно жилище, но исках да ми е по-тихо, да не се ръчкам в задръствания и много хора, и сега в Княжево ми е тихо, виждам Витоша и блокчето ни е малко, не с 30 апартамента/съседи. Всеки с предпочитанията си...
Номер 1.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: e2eb2816de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Търси в стрелбище, Иван Вазов, Гоце Делчев, Суха река. Живях в Стрелбище 7месеца. Наистина хубав квартал. Квартирите са от 400-'500 нагоре, но щом сте двама няма да е проблем да заделяте по 200 лева всеки. Цените са високи в момента. Приемете този факт. Квартал с ниски наеми означава кофти местоположение, липса на удобни транспортни връзки, магазини , и да много цигани и наркомани. Сами си преценете дали да живеете, белите, квартали или да се слеете с отрепките.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 36289e3b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Познай защо е евтино. Ами защото е доста близо до едно гето и съответно е пълно с тъмнозелени индивиди. Баба ми живее в района и да ти кажа има си и хубавите и лошите страни. Да, от към транспорт е добре, вътрешните улички са тихи, обаче както казах по тъмно ще ти е забавно. Вярно, че тези са достатъчно умни да не правят много золуми близо до мястото на което живеят, ама то е достатъчно да ти дръпнат чантата и да те изплашат. Освен това зимата точно Красна поляна е кварталът с най-голямото замърсяване на въздуха защото някои хора се отопляват с всякакви боклуци, включително дрехи и обувки втора употреба. Та от тази гледна точка лично аз не бих избрала точно този квартал. Има и други по-крайни квартали в които можеш да намериш по-евтин апартамент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker