Изпит кормуване пред ДАИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изпит кормуване пред ДАИ
преди: 6 години, 8 дни, прочетена 1494 пъти
Здравейте,
в началото на Юли ми предстои изпита пред ДАИ(което може би е плюс, тъй като няма да има много коли лятото в града, в който съм).

Бихте ли ми дали някакви съвети, които може да са от полза? Спазването на правилата, знаците, предимство и т. н. са ясни. Всеки обаче знае, че има тънкости заради които изпитващите могат да се направят на интересни. Вас как ви изтормозиха? :D

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 дни
hash: 0ddfc7cbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят изпит беше в Пловдив през септември миналата година.Изпитващият беше перфектен,взех книжката от първия път!Пожелавам ти успех.Чувството е невероятно!

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: f3c75be2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще те прекарат през кръстовище на равнозначни пътища. Когато поглеждаш надясно, за да видиш дали не минава някой оттам с предимство, хубаво си източи врата и си обърни добре главата надясно, за да види изпитващият, че гледаш, иначе ще ти се заяде, че не си погледнал, дори и да си погледнал, но само с въртене на очите.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 6738d7edcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти!
Първо, много е важно да имаш добър инструктор от курсовете. Аз бях при един на име Милети, много е добър, не ти се кара, не мъмри, не крещи... Много бях доволна, че като ги знам какви има, мои приятели са попадали при ужасни инструктори, които много са ги стресирали, това влияе много зле на психиката. В крайна сметка, независимо къде ходиш, създай си нагласата, че всичко ще е окей, ще се справиш, не е толкова трудно. Да, шофирането е отговорно, но пък ако караш внимателно, всичко ще е наред.
Второ, относно самия изпит пред ДАИ. Там много зависи от изпитващия. Има някои, които са много мили и добри, ама има и такива нерваци, които само гледат за какво да се заядат... Спокойно, и да не го вземеш от първия път, има и 2, и 3... Казват, че тези, които ги късали, ставали после по-добри шофьори. Важното е, каквото и да става, не се обезкуражавай и вярвай в себе си. Концентрирай се изцяло върху пътната обстановка, но не се престаравай. Спокойствието е ключа към баланса и самообладанието. И в никакъв случай, ако изпитващия ти каже нещо, недей да правиш физиономии или да му отговориш нещо, което да го раздразни. Ти ще се запознаеш с него още преди да влезеш в колата (поне така беше при мен), така че ще го прецениш набързо що за стока е. Но запази спокойствие, усмихвай се, подхождай учтиво, дори и да те скастрят за нещо, не се затлачвай, а си гледай работата.
В деня на изпита е МНОГО важно да запазиш спокойствие, абстрахирай се от това, че другите около теб може да се притесняват, игнорирай мисълта, че може и да не стане от първия път. Каквито неща мислиш - такива привличаш. Горе главата, от този изпит не ти зависи бъдещето. Ще се справиш! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 дни
hash: 137ae6ad9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз бях на изпит два пъти, защото първия път бях твърде притеснена и още от началото допуснах груба грешка. Съветите, които мога да ти сам, са: следи си разстоянието от дяснопаркираните коли, не карай с по-висока скорост от 40км/ч и сменяй предавките по-често в зависимост от пътя, разбира се. Успех! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 217e2167e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами освен да мислиш като правиш всяко нещо, допълнителни трикчета са примерно като гледаш огледалата не да хвърляш един бърз поглед ами завърти леко главата да види, че наистина гледаш огледалото. На мен не са ми го правили, но съм чувал че някои казват примерно спри тука преди пешеходната и гледат дали ще се вържеш или ти казват завии тука а тя е забранена. Най-глупаво е да те скъсат за неспиране на знам стоп или за минаване на жълто - просто хубаво се оглеждай за знаците и светофара, ако е без брояч, имай готовност за спиране ако светне жълто. Иначе мен накрая ме накара да паркирам успоредно и го направих много добре с максимално малко място минавайки от предната кола и това му беше като забележка, че малко близо съм минал. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker