Източване на банкова сметка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Източване на банкова сметка.
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2857 пъти
Искам да се оплача и да отворя на хората очите относно банките в България. На 13 Април 2018 година от държава Азърбайджан, някой е направил транзакция от моята карта към карта в съответната страна. Транзакцията е парипен трансфер и е на стойност 650USD или приблизително 1000 лева. Това е заявка направена на 13 Април и е одобрена на 17 април. След това парите са преведени във въпросната сметка и така останах с източена банкова сметка. Никой не ме е уведомявал че транзакцията чака одобрение, никой от банкатане се е свързвал с мен. Тук започва интересното:За това че нямам пари разбрах след като си проверих онлайн банкирането. Веднага отидох в банката. Попълвах документ оспорване на транзакцията, с който от банката трябва да прегледат случая. Банковият служител ми каза, че до 30 дни щенсенсвържат с мен. Познайте дали се свързаха. Отидох на 32-я ден да попитам какво се случва, дали има развитие по въпроса. Е, нямаше. Казаха мида чакам още 10 дни. Адски съм недоволен и съм готов да си търся правата до дупка. Ако трябва ще заведа дело! Банката ще кажа после коя е.
Въпрос:Има ли и други опарени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 97f174bc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мартин Петров още си чака милионите от банката. А от банкерката му ни вест, ни кост. Сигурно си пече адника на някой остров.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4b595b9d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За коя банка става дума?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 39b451d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   На света няма банка която може да се справи с проблема "банкови измами".
Не разбирам в какво обвиняваш банката, която и да е тя? да те уведомяват при всяка твоя покупка, ами тази услуга се заплаща отделно мисля, те от къде да знаят кой техен клиент коя държава посещава?
Банковите измами не стават така лесно и на случаен принцип, ако ставаше така то от 100% от сметките щяха да изчезват парите, някъде самият ти си теглил на банкомат със снимачка, тоест си бил невнимателен. Аз примерно винаги тегля на гише и нямам проблем, е имам удобството банката ми да е на 1 етаж на кооперацията, но това удобство съм си го платил с цената на жилището ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b4731414fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Да си бил потърсил данните си в дарк уеб, щеше да ги намериш. И не те шегувам. С днешните технологии те точат от майната си. Имаше една документалка едни снимаха един негър как прави целия процес и как точи карти и всичко по интернет. Купува данни на хора просто ей така все едно си поръчва храна за вкъщи, но плащаш ти. Това което разбрах е, че на никой данните не са защитени. Препоръчвам ти направо да смениш данните или направо картата ддз как стават нещата със смяната, но ти препоръчвам да го направиш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0f496f7cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хм, не ти е виновна банката. Аз моите сметки така съм си ги сетнал, че дори една стотинка някой да изпрати от тях на някъде - веднага да ми идва уведомителен SMS с опция до 30 минути след това да се обадя и да отменя транзакцията.
Тези карти се КРАДАТ - сканират, скимират, и ако си попаднал на такова устройство, след това с откраднатата от картата ти информация, може да се направи карта-дупликат, от която да се точи навсякъде по света...
Между другото VISA и MASTERCARD (ако картата ти е такава, а и да не е - сигурно идругите го предлагат) си имат свои собствени политики за справяне с подобни измами. Ако има някаква вина в банката ти, то тя е, че не са ги потърсили навреме, за да стартират съответните процедури.

Жена ми я бяха обрали така, и то за доста повече пари, крадците правят резервация в скъп хотел някъде по света, и ако не отидеш там на съответната дата, системата автоматично те чарджи немалка наказателна сума. Всичко е напълно легално и ако не се усетиш на време - гориш! Съответно мошениците си делкат парите със собствениците на хотела...
Но се усетихме навреме (бяха направени резервации в 4 хотела). Банката веднага алармира VISA, направиха бързо разследване, при което недвусмислено се установи, че не жена ми е направила резервациите (в попълнените данни имената ѝ бяха изписани с печатни грешки, някои цифри сгрешени и т. н. ). Всичко се оправи накрая и възстановиха на 100% сумите, даже дадоха бонус 1 година без такси, с безплатно обслужване или нещо подобно...

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 015a4779e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Коя банка е това

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 76704e18be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Thanks for an explanation, I too consider, that the easier, the better …

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker