Има ли смисъл, когато нищо хубаво не ти се случва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли смисъл, когато нищо хубаво не ти се случва
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1419 пъти
Все по-често си задавам въпроса защо живея. През живота ми са се случвали ужасни неща, но понякога имаше и по нещо хубаво. Последните години обаче нищо добро не виждам. Нито с парите се оправям вече, нямам никакви приятели, дори познати, с които да изляза. Всички ме избягват, явно правя нещо, но не разбирам какво. Гледам да поздравявам всички, да се усмихвам и да си говоря, но винаги, когато дойде някой друг, този с който си говоря се обръща и започва да говори с другия човек. И това се случва с най-различни хора. Може би за никого не съм интересна, опитвам се да говоря на различни теми и давам всичко от себе си, но имам чувството, че става по-зле. Вече си мисля, че има сътба и тя нарочно отблъсква всички от мен. Винаги когато попадна в някакви големи групи, всеки си намира „другарче“ по итереси. Аз мисля, че имам разнообразни интереси и различни неща, за които да говоря, но пак не си намирам „другарче“ и винаги съм аутсайдера. Става ми много тъжно и ми се плаче, мисля че в годините толкова съм плакала, че вече ми е трудно дори да плача. Толкова отчаяно имам нужда от приятели и това е вече от години, по цял ден гледам да съм заета с нещо и да не мисля, но пак се усеща липсата. Още по-неудобно се чувствам, когато някой от тези големи „групи“ хора, започнат да ми задават въпроси защо нямам приятели, само че не директно зададено. Толкова ли съм ужасна, скучна, глупава, грозна – не зная. На 26 години съм, момиче. Бих искала да си говоря с някого, то дори и онлайн. Да наистина много отчаяна, през живота ми всички проблеми са идвали от това, че съм искала да помогна на някоя приятелка. Само в проблеми се забърквах, за да помогна, а изхода беше ужасен винаги за мен. От малка съм искала само това – да имам истинска приятелка и друго не ми е трябвало. Вече съм вглабена в тази идея, заради годините, които минава в липса на приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: befafd9140
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това се отнася изцяло за мен. Чета, чета и все повече се припознавам. Жалко, че сайта не позволява да си разменяме контакти, иначе бих се радвала да си пишем. Момиче на 21г.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c1c36f3cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм като теб. Случват ми се предимно лоши неща и всеки ден се чудя защо живея, но поне намирам някакви занимания, за да си отвличам лошите мисли.
Бих се радвала да се запознаем ^^
Infinity

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0a3591857e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз това се питам понякога, животът може да бъде много по-лош разбира се

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9691fb8829
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз някак през годините винаги съм имала малко приятелки, много пъти съм оставала и съвсем сама. Приятелствата ми винаги са били дълги примерно от порядъка на 4 или 5 години, но накрая живота винаги ни е разделял. Повечето са в чужбина, а аз самата отидох в друг град, за да работя по специалността си. Искам да кажа, че в един момент всеки си поема пътя и е по-добре да се концентрираш върху това да си намериш точното момче или ако имаш (понеже не става ясно от разказа), да се фокусираш върху създаване на семейство.
Иначе просто не го мисли толкова, може би до сега не се е получавало, защото те не са били твоята компания. Сигурно имаш хобита, спорт, изкуство или нещо друго, винаги можеш да се запишеш на курс и там да намериш приятели. Относно виртуалните познанства не мога да разбера за проблема да си пишеш с други. Просто си правиш регистрация в сайт и започваш.
Бъди мила с хората, с които искаш да общуваш, бъди и достатъчно искрена с тях, просто се дръж човешки и възпитано, всичко това ще бъде оценено.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4e1daf5aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Грозна си!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 99cbe47698
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, ако те познавах аз бих ти била приятелка. Обичай себе си такава каквато си и не се старай да се харесаш на хора, които не те оценяват. Намери си странично занимание, с което да запълваш времето си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 567cf02d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей
Разбирам те. Днес си задавах същите тези въпроси, които ти написа.
Живота понякога е много гаден. Виждал съм доста грозни хора и около тях една камараприятели има. Едва ли е това причината. Сигурно ни мислят за високомерни. Което не е така, но от страни различно изглежда. Тук в този сайт много хора имат сходни характери и би било много хубаво ако могат да се свържат. Много бих искал да се запознаем. Но операторите едвали биха позволи ли. АМоля оператори те да помогнат малко. Аз съм млад мъж и търся сериозна жена. Давам пълното си съгласие да ми дадете данните на авторката ако тя пожелае.
Филип

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3156a00177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Казваш, че като си в голяма компания всеки си намирал другарче, само ти - не? Ами защо не си намериш другарче, не разбирам? Подобно на теб, и аз нямам много приятели, но обикновено гледам като има голяма компания да завържа някакъв разговор и да го поддържам. Така понякога съм създавал познанства.

Освен това много зависи дали не определяш разни хора за смотани и нежелани. Понеже имам една позната, дето постоянно се жалва, че нямало свестни мъже и като ѝ ги покажеш (защото познавам определени мъже и знам, че са свестни), тя постоянно им намира кусури, мисля си да не би и при търсенето на приятели да съществува подобен защитен механизъм - все нещо да не ти харесва. И всъщност да твърдиш, че търсиш приятелство, но всъщност да търсиш нещо друго.

Освен това, защо търсиш една "истинска приятелка", а не компания от приятели? На тази възраст вече общуването е ориентирано повече по компании, не е като 12-годишни да си имаш една най-близка best friends forever приятелка, с която да си споделяш като ти дойде първия цикъл. Т. е. вече познанствата възникват повече покрай работа, унивеситета, курсове, хобита и тн. Например аз ходя на танци и от там съм си създал някакви познанства, събираме се от време на време на по бира и тн. От работа си правим понякога "извъндредни тиймбилдинги".

Като цяло на тази възраст няма да намериш човек, който да ти изслушва най-дълбоките душевни терзания, освен ако не ти е роднина или ако не си платиш (психолог, психотерапевт и подобни, което между другото може да е добра идея).

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c089c520c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все едно описваш целият ми живот. Всеки път, в който имах най- добра приятелка, нещо се случваше и приятелството ни се разваляше. Сегашната например не е в България, а другата не ме търси, не знам защо, а не желая да и' се меся в живота. И аз вярвам, че е съдба, само че съм я приела. Решението е или да търсиш начин да излезеш от този порочен кръг, търсейки различни хора, докато не попаднеш в твоята среда, или да се научиш да си бъдеш самодостатъчна. И двете решения са трудни за изпълнение.
Ако ще те успокои, истински приятели се срещат изключително рядко и далеч не си единствената с този проблем. Повечето хора гледат да се възползват от теб, лицемерничат, интриганстват, интересуват се само от себе си и биха ти навредили, дори за собственото си забавление.
Да, хората сме социални същества и нуждата да общуваме рано или късно се проявява, но и не губиш много, когато през повечето време си сама.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 77974d2d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:
До номер 2 и 3, много бих искала да се запознаем. Разрешено ли е да се потърсим в някой сайт. Надявам се администраторите да нямат нищо против да се открием. Ако ми дадат разрешението си, пишете ми на мейл: to0much@mail.bg
До номер 8 имам приятел и много го обичам. Не искам да разклащам доверието му, като създавам приятелства с момчета. Съжалявам много :(
До номер 9, имах предвид група хора за жалост, не и моя компания. Аз нямам с кого да изляза :(
До номер 10, за жалост е така :(

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 77974d2d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
До номер 5, точно това правих винаги. Записвах се на различни неща, опитвах се да си говоря с някое момиче, но все без успех. И аз имах приятели до преди няколко години и от до сега нямам никакви.
До номер 6, може и това да е проблема, аз сама не мога да преценя дали е така или не. До сега са ми кавали само, че съм хубава, но никой няма да ми каже, че съм грозна.
До номер 7, това се опитвам са правя. Занимавам се с какво ли не, но вечер и за 10 минути да се замисля и ми става гадно.
До номер 9, за жалост аз се чувствам точно като дете. Имам нужда точно от такава приятелка, с която да си споделяме всичко и да си говорим. Явно не пораствам, въпреки че в работата си се занимавам с доста сериозни работи, но вътре съм си дете.
До номер 10, и аз имам много познати, които не ме търсят. Мисля, че не мога да преценям правилно хората и все ме правят на маймуна.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a318141e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, аз съм на 27 и бих се радвала да си пишем. Ще си оставя и-мейла, много се надявам да го публикуват, все пак не съдържа имена, фамилия и пр., виждала съм, че се публикуват такива. Ако искаш, пиши ми на: тарикатката (на латиница, с k) долно тире 58 в абв пощата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4bad71f193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма да те убеждавам, че животът си струва, защото, колкото и лошо да прозвучи, за себе си стигнах до извода, че понякога просто трябва да изтърпиш да ти е сдухано известно време, за да ти стане след това по-добре. Строго индивидуално е. Да, понякога човек просто има нужда някой да го окуражи, било и със заучени фрази, но невинаги имаме някой до себе си. Това смятам аз.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d530fe8ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, номер 13 съм. Пиша тук, понеже си мисля, че не получаваш писма на пощата си. До модераторите: пиша това, защото авторката ме пита защо не й отговарям, а аз всъщност й писах. Тук е единствения начин да разбере, че не съм спряла да й пиша, а явно не получава писмата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker