Рожден ден в апартамент под наем ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Рожден ден в апартамент под наем ?!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3714 пъти
Здравейте, имам няколко въпроса и идеи, които ми хрумнаха сега ( по средата на ноща ), та: Тази година ми предстои 19 рожден ден, но работата е там че всички мои близки приятели живеят в чужбина. Холандия, Испания, Германия, Америка, Англия, разпръснати са навсякъде. Тази година обаче, за повечето от тях, престоят им в България се очертава да бъде по дълъг и вероятно голяма част от тях ще бъдат тук на рожденния ми ден. Миналата година не празнувах, тъй като нямам много приятели тук, а и нямах желание, но тази година няма да изпусна. Идеята ми е, ако е възможно да наема апартамент в града, тъй като в моя дом определено не е подходящо за рожденни дни и повече от 2-3 души ( гости ), та иска ми се да направя рожденния си ден именно в апартамент под наем. Гостите няма да сме много, до 10 човека, като не говорим за група пиянки. Мисля просто да накупя малко храна и нещо за пиене, вероятно малко алкохол за малкото ми приятели, които пият, ще си пуснем музика и ще прекараме така ноща. Не знам как стават нещата с това, не знам възможно ли е да се наеме апартамент за 1-2 дни и дали трябва да кажа, че е за рожден ден или някаква по цивилизована сбирка, за да не се появи грешната представа на собствениците, че ще изпотрошим всичко. Друг въпрос, освен тези е, ние ли трябва да почистим апартамента след това, как става напускането, плащането и всичко останало. Моля, ако някой има опит да сподели, тъй като наистина смятам, че идеята е добра и би се получило нещо забавно и интересно. В интернет видях доста обяви на нови и луксозни апартаменти, чиито наем за 1-2 дни, излиза доста по ефтино от парите, които ще се дадат в ресторант. Другите ми въпроси са, има ли риск от по сериозни проблеми със собствениците, знам че звучи филмарско, но говорим за някакви крайни сцени със заплахи, без причина и някакви такива. Ще се радвам за съвети и отзиви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: aa4e50b4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам апартаментите имат съседи и може те да създадат проблеми, да наемеш хижа не е ли по добре?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 246aac21ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вила в някое близко село е по добра идея за парти

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a659e8d073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай да наемеш зала или ресторант. Апартаментите са малки и неудобни, за големи събирания, а повечето собственици, като чуаят, че е за два дена, или ще поискат много висока сума и гаранция, или изобщо няма да те пуснат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f362b39009
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай в AirBNB, там се дават основно апартаменти на хотелски принцип. Предполагам, че си в София, има много обяви. Може да им се стори странно, че го наема българин, но трябва да пробваш на няколко места преди да го отпишеш като вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 34db0f3cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Здравейте, не искам да наемам вила, защото ще е извън града, ще е по скъпо, а и за 7-8 души, не ми се наема цяла вила. До колкото ресторантите, именно от това искам да избягам. Искам домашно парти, като пак казвам нямам приятели пиянки, говорим за цивилизовано събиране, което няма как да се случи в моя дом, а и с някои от приятелите ми, мислим да преспим в апартамента...

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3172ddecf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе, то за наемане ще наемеш, ама не се знае дали ако музиката е много силна или не пийнете повече съседите няма да извикат полиция заради шума. Така, че по-добре наистина направете купона някъде другаде-дали в някоя хижа, дали в някое заведение, ако щете и на открито, в планината. Важното е просто да не пречите на останалите хората, които на другия ден са на работа и хич не са очаровани от факта, че в апартамента до тях се вихри луд купон. За това помисли как да стане готино, без да имаш проблеми и със съседите и с наемодателите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker