Поредна нелоялност на Мтел (A1) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Поредна нелоялност на Мтел (A1)
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 6672 пъти
След плащане на неустойката и прекратяване на договора с Мтел, които си смениха името на A1, те продължават да начисляват такса. Какво правим оттук нататък? От министерството ми отговориха, че им трябва повече информация, за да ги разследват. Страшни мошеници, нямам думи. Утре ще видя и за какво е тази такса от 17 лева. Ако мислят всеки месец да начисляват такава такса, няма да се разберем.

Видяхте ли новия сайта на новите стари мошеници? Смениха си името от Мтел на A1, но си остават същите мошеници. В новия им сайт пишат, че уж са се променили и повече няма да правят така, но продължават по същия дух. Много проблеми им създадох с проверки и затова решиха да си сменят опетненото име. Това не ги прави лоялни. Писах до всички държавни органи. Подобно нещо е недопустимо да лъжат клиентите си с договори и такси.

Затова предложих на Министерския съвет всички договори с мобилни оператори вече да се сключват пред нотариус. Нищо, че ще се оскъпи, поне няма да дописват договора след полагане на подписа на клиента. Моето предложения обещаха да го разгледат експерти от министерството. Това ще намали измамите на мобилните оператори, но няма да ги елиминира. Вече не е тайна за никой, че след полагане на подпис си дописват договора както си искат, след което и те се подписват. След като ти допишат договора, ти го връчват и ти се чудиш откъде са тези услуги, които не си ги поръчвал. Надявам се тази порочна практика да спре. Поне от министерството отговориха, че правят всичко възможно и се вслушват в сигналите на граждани. Ако се обединим всички, ще сме по-голяма сила.

Да не говоря как лъжат клиентите за срока на договора и как ги въртят по 10 пъти, за да не могат да го прекратят.

Станах свидетел на една измамна техника на A1 (Мтел). Уж се отказваш от техните услуги, а те ти ги трансформират в нещо друго, а то се оказва, че ти подновяват договора с още 2 години, без да знаеш и те обичат с още услуги. После нагло ти се смеят, че си преподписал договор с тях, без да знаеш и са те набутали с още SIM карти, повече Интернет, кабелна телевизия и какво ли още не.

Нагло лъжат и за неустойката – в началото ти казват по-висока неустойка за прекратяване на договора, за да те сплашат, а после като отидеш да плащаш при посредник за плащане на разходи, ти излиза, че са ти начислили по-малка неустойка. Това, което ме вбеси, е че след плащане на неустойката и прекратяване на договора, ти начисляват отново такса, като не ти пращат никакво съобщение, че дължиш тази такса, а си текат лихвите. За задължението разбираш чак като те потърси съдия изпълнител. Такава наглост няма никъде в другите мобилни оператори, освен в Мтел (A1).

Ще дам на правителството цялата информация и доказателства, с които разполагам. Призовавам и другите да направят това и да не чакат! Пишете всички по имейла на Министерския съвет на Република България за това как са Ви измамили мобилните оператори, като изпратите и документи с доказателства за измамите. Казвам „мобилните оператор“, защото считам, че не само Мтел (A1) са измамници.

Като се обединим всички и държавата ще вземе мерки. Трябва им повече информация с доказателства за всички измами. Нека съберем всички доказателсва и да ги внесем заедно. Като си мълчим и те продължават да ни работят всички. На държавата им трябва доказателства за измамите на мобилните оператори, а не сигнали. Това разбрах като ми отговориха от министерския съвет и от президентството. Казват, че правят всичко възможно и защитават гражданите.

Не бива да се оставяме да ни мамят!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99fab8cb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как мога да съм ти полезен с нещо бих искала да ти помогна

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bd0d081e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заради теб са си сменили името? ! Голямо самочувствие вадиш... То правителство, президентство, на папата не се ли оплака? !
Не ги защитавам, но съм клиент от над петнадесет години. Как става "дописването" на договора в твоя екземпляр, който ти прибираш, много държа да разясниш? ! Крайно време е българинът да се научи, че преди да подписва каквото и да е, трябва да чете и да си отваря очите на четири, и не говоря само за мобилните оператори... Не да реве после, че е измамен - кьорав карти не играе.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6ad969530d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   В психиятрията дават ли ви да ползвате интернет?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 520ff17593
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   И мен ме метнаха, уж ми подаряват карта на ваучер, а после се оказа, че не е на ваучер. Ама тоя дето ме излъга, нищо хубаво няма да види.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6b42c9a530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   По твоят казус е компетентен орган комисията за защита на потребителите. Ако те не могат да дадат становище - комисия за регулиране на съобщенията.
В моя случай с Теленор не ми уважиха жалбата и платих180 лв сметка. Не бях информирана, че при подновяване на договор ако си изразходил пакета с безплатни минути след като те засекат плащаш безумни суми за минути, които преди подновяване на договора са безплатни, а след подписване на новия договор ги плащаш. Ужас ужас. Ако има един начин и стотинка не бих им дала.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 142bc55e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз смятам да се преместя на Виваком, защото още са си с първото име... донякъде, беше Вивател, но където тел, там и ком... Писна ми от това да се затриват български марки. Погубиха Глобул заради тъпия Теленор - таратор, а сега направиха така и с Мтел. Трябва Ауди да ги съди, защото им крадат името от модела А1. За тези хора традициите не значат нищо, всичко е мимикрия за пари. Е тогава защо ние клиентите да сме им верни? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b7c40d8277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се подигравайте на автора. Не е на ваш гръб и не знаете какво е!
Преди седмица на сестра ми й звънят и й казват, че има стари задължения към Мтел. Отива тя и се оказва, че имала задължения към ДВА номера за които никога не е подписвала договор!
Тя е само с един номер от години! Друг няма! Подаде жалба и й върнаха отговор, че след щателна проверка, реално имала задължения към компанията! Ще се обърнем към Комисия за защита на потребителите! Всякакви съвети и помощ да ни добре дошли, споделяйте и съветвайте!
Преди години е подписала само за сегашния номер с който си е и изведнъж от три месеца имала задължения за още два номера, които не са ни познати. Звъняхме на номерата да проверим дали изобщо някой ще вдигне, но временно нямаме достъп до тези номера. Дори не искат да покажат договор, който уж е подписала.
Какво да правим??????

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 379090ed88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, след като повиках А1 да дойдат в новия ми дом, за да прехвърлят интернет услугата, от него изчезнаха два апарата - един приемник и един рутер, които са на Виваном и не са мое притежание, а на хазяйката ми, откраднаха ги пред очите ни служителите на А1- без дори да си дадем сметка. Отговорът на екипа на А1 е одзи -

Уважаема г-жо... ,
Запознах се внимателно с постъпилото Ваше искане, с вх. №... от 25. 10. 2018 г., и със
ситуацията, описана в нея.
Увеpявам Ви, че целта, която А1 Бългаpия поставя пpед всички свои звена, е максималната
удовлетвоpеност на клиентите! Гаpантиpам Ви, че нашата основна мисия е да осигуpяваме
пpедлаганите от нас услуги с качество, отговаpящо на високите изисквания както на
телекомуникационния пазаp, така и на нашите клиенти.
Своевpеменно след pегистpиpане на Вашето писмо, по поставените от Вас въпpоси бе
иницииpана необходимата пpовеpка. Pезултатите от нея потвъpдиха, че нашите служители,
извъpшили техническо посещение на коментиpания адpес, са действали добpосъвестно и не са
пpедпpиели злоумишлени действия спpямо Вас или устpойства пpинадлежащи на дpуга компания.
Благодаpя Ви за pазбиpането!

Ние лично отиваме до полицията още днес!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker