Пишат ли ви жените в социалните мрежи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пишат ли ви жените в социалните мрежи?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1786 пъти
Пишат ли ви жените в социалните мрежи? И съответно същия въпрос към жените... Пишете ли на мъжете във Фейсбук примерно...

Отдавна не ми се е случвало да се запозная или запиша с непозната по Фейсбук и да изляза с нея, да заформим отношения каквито и да било. Пиша понякога и или не отговарят или го правят с една две думи и това е. Преди имах доста комуникация с непознати жени в Интернет. Сега сякаш нещата се промениха.

Мъж на 24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: c9b6acbb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми пишат страшно много мъже, понякога по 100 на ден и нямам време даже да им прочета писмата. Понякога когато никой не пише и имам време, ако някой пише може и да му отговоря. Пита ли ме от кой квартал съм, всичко приключва. И общо взето пиша ако ме провокира с нещо различно от комплименти, от кой кв си и прочие клишета. За среща много рядко, за да се видя с някой трябва да го харесвам на външен вид, да съм си писала с него, той да е умен и грамотен. Да знам за него каква му е професията и да се уверя че не е някой откачалник. Хора които съм виждала на живо преди това имат по големи шансове.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7f25051624
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Писала съм на непознати или бегло познати мъже, които ми харесват, но почти никога нищо не се е случвало. Само с двама-трима разговорът е потръгвал.
Избягвам да го правя напоследък. Дори някой мъж много да ми хареса, не мисля, че аз като жена трябва да съм тази, която го търси, проявява интерес и т. н. Все пак и той ме има в приятели, ако е заинтересован, ще ми пише. Ако не е, защо да хабя време и енергия - както казах, опитът ми показва, че не се получават нещата, когато аз им пиша.
Това в по отношение на мъжете, с които не се познаваме, но се имаме във Фейсбук. Иначе ако става въпрос за мъж, когото познавам, излизаме, приятели сме и имам желание за нещо повече - разбира се, че (ще) му пиша. Все пак всяка връзка е двустранна. Но към непознати съм се отказала да правя първата крачка.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b94cf29ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жените от социалните мрежи изобщо не ме интересуват. Това са някакви окапанячки, с проблеми, и каквито и хубави и разголени снимки да са си сложили, това ми говори единствено за вътрешна празнота, простотия, и вампирска жажда за чуждо внимание.
Много по-интерени са ми жените ИЗВЪН социалните мрежи - тези които срещам на живо - по курсове, при пътувания и бизнес срещи, в университетите, в спортните зали и библиотеките, в разните клубове по интереси, танци, семинари, йога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 03d082c3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не пишат но не е наша вината, а просто има много кандифати и са заринати с коментари 100 харесвания, много съобщения и става нещо като Спам. И те не проявяват интерес. Трябва да действаш на живо. Но и там си е съзтезание. Тряя си хубав забавен и заможен. Никоя не бяга от хубавото

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 66dd13af64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си струва да се занимаваш със социални мрежи за запознанства. Нещата не се получават там, хората са твърде страхливи и предпазливи там, доста разглезени откъм внимание, нещата често не са такива каквито изглеждат, колкото и да си пишете ако на живо не се харесате всичко е напразно. Изобщо не си струва да си хабиш времето за това. Тези социални мрежи не се използват по-предназначение - за създаване на нови контакти и сближаване, не защото нямат такава опция а просто защото хората не желаят, просто са твърде плахи и предпазливи за да действат наистина и открито. Може би тиндър е изключение, но не мога да кажа със сигурност, защото нямам опит с него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fcd878581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ми пишат никакви жени по социалните мрежи. Имам фейсбук профил от 6-7 години, вече с около 400 и малко нагоре "приятели". Досега нито една жена не ми е писала. Аз съм писал на разни жени, но не са се получавали нещата и не съм излизал на срещи с тях.

Единствено ако се запозная с някое момиче наживо и ѝ взема фейсбука - тогава може да си говорим повече по фейса, макар вече да гледам да го избягвам. Друго си е живият контакт. Но дори така не ми се получават много нещата, не съм във връзка от 3 години вече, а съм на 30 и не е като да не търся. Не знам какво се случва в обществото, но хич, ама хич не е добре за нормалния средностатистически мъж, като какъвто се определям. Нито съм батка, нито разпуснат тип. Нито висок, нито нисък (182см). Нито тъп, нито умен. С висше, ама не с магистратура. С кола, ама не някаква лъскава. Живеещ под наем сам. Разбира се, ще кажете, че нещо в характера ми куца - сигурно е така, но там не са лесни за промяна нещата, особено на тази възраст.

Жените обичат да ме френдзоун-ват, сигурно защото не се опитвам да ги сексам на първа-втора среща и ме мислят за някакъв путьо, не знам вече и аз. Anyways..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker