Мисля, че съм урочасана ( прокълната ) ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисля, че съм урочасана ( прокълната ) ...
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2282 пъти
Здравейте, надявам се някой да даде мнение искам различна гледна точка. Очаквам само сериозни мнения.

Хора имам чувството, че някой ме е проклел. Последните месеци не ми се случва нищо хубаво. Не мога да си намеря работа, а от 2 места буквално се подиграха с мен. На едното ми казаха, че започвам от 1ви, оставаше един ден и ми казаха, че няма да стане, защото другото момиче нямало да напуска вече... на 2 рото място даже ходих 1 сед. по 4ч. на обучение дадох вс. документи и накрая ми казаха, че до 1-2м нямало да стане, защото няма униформа (тъй, като съм с малко по-големи гърди) и имали проблем с ф-та, която ги шие... това беше черешката на тортата. Доста работни места смених и на тях винаги имаше по 1 жена колежка, която сякаш не ми се кефеше, не защото съм лош човек, а сякаш ми завиждаха. Държаха се неадекватно за тяхната възраст - 32+
В последната работа мисля, че срещнах най-злобния човек до сега. Видно ми завиждаше и се държеше недобронамерено.... усещаше се.
Също напоследък имам проблеми със съня. Не мога да заспя до 1-2-3ч сутринта. Една нощ заспах в 5ч. и се събудих в 8, а не е да кажа, че съм се наспала. Главата ме боли и често усещам умора в очите.
При какъв човек се ходи в такъв случай, за баене или някакви такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2d7f20cdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баячките ще направят положението ти още по-лошо, те са проводници на нечисти духове и като ходиш при тях попадаш под влиянието им. Обърни се към Господ Иисус Христос.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 715d8de0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На баячка няма да стане, кел файда само илюзии са тва. Недоспиването води до лоши показатели и неадекватност и не баячка, а компетентен психиатър ти трябва дето да ти изпише преспивателни. Не го казвам на майтап, психиатрите са лекари, които може да ти помогнат, та това че ще идеш на психиатър не означава че си луда или нещо, просто не ти се отделя хормон на съня вследствие на стрес или друг фактор.

Лекувай се и живей здравословно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0a69ceea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Купи си безцветен топаз и го носи винаги с теб. Ще усетиш промяната само след 2-3 дни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4ee0a52c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В такива случаи, човек запазва спокойствие, а не се филмира допълнително с глупости. Но, щом вярваш в тях, едно баене ще ти се отрази много добре.
Много хора ги посрещат зле на раб. място, не знам защо сме толкова зли или с разклатени нерви. Много приятелки съм успокоявала, нещата се подреждат на края.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7542b80534
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   И аз напоследък съм така. Нищо не ми върви от седмици. Не мога да спя спокойно. Постоянно ставам в 3 сутринтта както и в 5. Със сигурност и мен някого ме е урочасал. Имам чуство за някаква вина и отчаяност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 30e07c8dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж сега виждам че си умна жена и красива явно, но според мен те гони параноята.
Просто намери работа в която няма жени за да не ти завиждат. Относно за съня -нормално е дане можеш да заспиш след като не работиш и не се измаряш за пример аз ако не ходя и един ден на работа също заспивам в 2 3 просто защото не съм изморен.
Не се отчайвай и не си мисли глупости :)
Поздрави
м30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cd29c58372
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли какво е урочасването всъщност? Сама да си втълпиш, че не ти върви защото някой те мрази! Не, никой не ти е направил черна магия, просто самата ти си внушаваш, че си карък, че не ти върви и накрая съвсем логично точно така става. Не подценявай силата на психиката и самовнушението! Не, нямаш нужда от врачки, медиуми и баячки, а просто да спреш да мислиш за тези глупости! Успокой се, спри да си внушаваш, че някой те мрази, че ти прави магии и т. н. и ще видиш как нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1f0648790b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И що веднага се хвърляш на урочасване, вместо на много по-земни причини? Може да се храниш некачествено и затова да не може да спиш. Може наистина да търсят униформа? Може ненавистта на колежките да е просто проекция (т. е. ти не ги харесваш поради някаква причина, например подсъзнателно ти напомнят на майка ти в определено състояние), но тъй като в Егото си ти имаш представата, че си "невинна и чиста", да виждаш тази ненавист като идваща от тях, а не от теб.

Впрочем, щом мислиш, че ти завиждат явно като малка са ти създали нарцистичен комплекс и се мислиш за специална, много е вероятно освен това да си се конкурирала с майка си в определени аспекти. Затова и да не харесваш малко по-възрастни колежки, мислейки, че ти завиждат.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e45810fe13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хей Здрасти Девойко :)) Знам какво се случва с теб. И не не си оручасана. Това е да си единак, и особено на работа, да те дразнят вс. идйоти повече отколкото трябва. Ти приемаш всичко, много навътре... И от там идва целия ти проблем. Решение!!! Намери си работа с по-малко колеги. Имай високо самучуствие, и започни да презираш нечий чужди реплики на работа и. Но приемай градивна критика.. Иначе не би се развивала.. Или работи сама за себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: af4cc0054a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много благодаря за отговорите. Искам само да кажа, че аз не мразя никой на всяко работно място винаги съм уважавала хората, с които работя. Винаги съм се държала добре с тях и ако е трябвало да помогна с нещо веднага съм се отзовавала.
Днес ходих при майката на една приятелка на моята майка. Не исках да ми предсказва бъдещето, исках само ако може да ми каже какво има и защо така не ми върви. Каза ми, че всичко идва от последната ми връзка от там ми бил заключен късмета и то на няколко възела. Каза ми да направя венец и да отида да го оставя в църквата, от където да поискам ключ за някое от параклисчетата и ако не ми дадат да не се ядосвам ще трябва да се ''работи'' още. А ако ми го дадат да напиша на листа, които е там каквото аз реша... за късмет, здраве, любов. Но можело само по 1 нещо.
Каза някой неща, които наистина имаха общо с живота ми. Мисля да направя това, което ми каза пък да се надяваме, че поне малко ще се оправят нещата това да мисля положително и да гледам с хубаво на нещата.
Хем вярвам за магии и такива неща, хем не. Аз съм на принципа, че нещо ако не съществува, то нямаше да говорим за него. :D

Още един път ви благодаря, че отговорихте. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker