Сериала 'Стъклен дом' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сериала 'Стъклен дом'
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2929 пъти
Чудя се дали в другите държави се излъчва този сериал или 'забранена любов' .. ? Както тъпите турски сапуни са денонощно на нашия екран?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 418c4507dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не няма "Стъклен дом", нито другия български филм, в чужбина никой не говори и не разбира български, освен нас емигрантите! Аз лично си ги тегля и си ги гледам. Слушам БГ радио онлайн и БГ телевизия :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 47c62a478f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   нито стъклен дом, нито тъпите турски сапунки се излъчват извън Балканите. Светът гледа Анатомията на Грей, Боунс, 24, От местопрестъплението Ню Йорк и Майами, Неви CIA....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0c604df793
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Турските сериали се излъчват в България, защото тук има почти милион турци.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 319dc81805
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова време сме били роби на турците и затова турските сериали се излъчват тук (а също и тъпите турски новини - нямам думи... ). Относно българските сериали - не мисля, че са разпространени.

А като продължавате да емигрирате и имигрирате (две различни неща са), а турците и циганите се множат като мухи в България ще стане още по-зле (освен, ако не вземем НИЕ мерки, разбира се). Само, който живее в ''турски'' град знае какво ми е... Вие, българите в чужбина (а и тези, които мечтаят да живеят извън България) няма какво да направите, защото с извинение мислите за собствения си задник и не ви пука в повечето случай зя България и плюете ли, плюете по нея. Толкова ли няма българи, които да докажат, че сме стойностни. Хайде, опровергайте ме, нека някой да каже, че не съм права - в смисъл такъв, да ми кажете ''аз живея в чужбина, но ревносто обичам БЪЛГАРИЯ'' Баща ми, леля ми, вуйчо ми и много други роднини живеят извън страната ни и най-вероятно ще умрат в чужда страна. Защо??? За да гледам цял живот шарените шалвари на дъртите туркини по улиците ли? Това нямаше да бъде така, ако бяхме ЕДИННИ. С голяма горчивина и искреност твърдя, че и аз не съм единна, но правя всичко възможно, за да мисля трезво и положително. НЕ желая да напускам България, защото ако всички ''излетим'' оттук ще останах бедните, сираците, турците, които се държат като господари (буквално и преносно), простотията, мизерията....

момиче, 15 години :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 418c4507dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към номер 4. аз съм номер 1. Темата е друга, но аз ще пиша по тази която ти отвори. За съжаление България ме изгони. Имам 3 висши образования, говоря чужди езици, комп. грамотно съм, работя професионално с фотошоп и други приложения. Млада с приветлива външност и добри обноски. Е и какво от това, предложението е 500 - 600лв в София, в малкия град 300-400лв. И кое по-напред да платя? Аз съм почти на 28г. и искам да създам семейство, а тези средства не са достатъчни за мен. Не мога да живея пълноценно в БГ. За почти 2 години създадох собствен бизнес в чужбина, нещо което в БГ няма как. Ходя в БГ на всеки 2-3 месеца. Да, ще ти кажа: обичам България и много тъгувам за родителите ми и приятелите. Аз съм емигрант и си обещавам да се върна в БГ и да опитам пак да се преборя с действителността. А относно "мислите за собствения си задник и не ви пука в повечето случай за България и плюете ли, плюете по нея. Толкова ли няма българи, които да докажат, че сме стойностни." Ще ти кажа, че ние емигрантите, в повечето случай сме навън да сме в услуга на задниците в БГ. И едно време по време на Възраждането по-умните и далновидни българи са напускали БГ, за да се учат и след което се връщат, за да помагат и учат тези който не са имали възможност да го направят.... И въпреки че си негативно настроена към емигрантите и имигрантите, ще се радвам да общуваме, т.к. съм съгласна до известна степен с теб. Права си, и да, и не, но понякога обстоятелствата така те притискат, че нямаш избор. Съжалявам за което.... или друго яче казано, когато се давиш, не гледаш дали ще се хванеш за сламка, клон, пояс или друго, важното е да намериш нещо да се хванеш! И аз намерих! И веднага щом изплувам, ще скоча пак! Може и да се науча да плувам :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fee1190d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5, не обвинявам емигрантите за това, че са напуснали България, но в никакъв случай не сте в услуга, както ти казваш, на "задниците" в нея. Ако говориш за "многото" пари, които уж сте били наливали в икономиката... не съм никак съгласна. 4 е права, че не само не сте в услуга, ами сте точно обратното. След няколко десетки години няма да имаш къде да се прибираш или поне няма да има българи, при които да го правиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 86fc22bfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   според мен в 21 век и като европейски гражданин всеки си има правото да си живее и работи където иска. Емигрантите хубаво пращат пари към Бългаиря, но не са стълб на икономиката някакъв - имат социално значение за роднините си и толкова.
Иначе - ами нормално е като млади хора да обикаляме света, да се образоваме.
И 50% от младите немци искат да емигрират. Хора, нашето поколение е любопитно да види и други страни, континенти и държави.
Колкото до отношението към емигрантите - ами от нас зависи какво ще е то. Ботев е могъл да има супер бъдеще в Русия, ама е зарязал всичко, нали - ние за 200 евро в повече сме готови и майките си да продадем, после нарочно си купуваме скъпи някакви телефони и такива работи на изплащане, за да показваме в България, колко сме напред с материала. Какво чакаме да е отношението към нас?
Съжалявам, емигрантка съм и съм виждала как последните мизерници отиват в България, за да дразнят роднините си, а иначе нямат едно евро да се усмихнат.
После като си дойдат - все парадират какво са постигнали, въпреки че хората в България често са постигнали двойно повече - взели са си къщи, родили са си деца.
Съветът ми е - гледайте си живота, кой където му харесва и не чакайте специално отношение.
България това и онова, който не му харесва - шоша.

(и аз съм емигрант и знам за какво говоря)

П.П. колкото до собствен бизнес на Запад - много по-трудно, отколкото в България. Да имаш фризьорски салон не е собствен бизнес, а свободна професия

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 49ae2bcaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Казаха ми, че "Стъклен Дом" се излъчва в Турция, но го давали късно...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e37c0e0ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Стъклен дом" се излъчва в Турция. А, извинете, кой идиот ще иска да купи "Забранена любов"? !? !? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker