Бебе питбул - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бебе питбул
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2289 пъти
Здравейте. Имам бебе питбул на 2. 5 месеца и не знам как да процедирам с него. Взех го преди 4 дни от видимо неприятен човек, който не се беше грижил както трябва за него. Има бълхи и не му е бита втора ваксина. В началото беше много послушен, дори си мислех, че има хигиенни навици. На следващия ден се отпусна и започна да свиква с нас и малко по малко започна да прави глупости. Хапе ме, върши си нуждите навсякъде, изяде ми най-хубавите слушалки и не идва при мен като го викам(първите два дена идваше). Ще съм благодарна на всякакви съвети относно отглеждането и възпитанието му, защото нямам никакъв опит, това ми е първо куче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0928f47db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чети киноложки сайтове! Какви хигиенни навици в едно бебе? ! Занеси го веднага на ветеринар, той ще те насочи. Сигурно има сайт на любителите на породата, най-малкото, ще има фейсбук група. Чети! Всички бебета цапат и гризкат, включително и човешките.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 56dd75d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - това не е правилният раздел на тази тема.
Второ - заведи го на ветеринар, какво питаш куче без ваксина и с бълхи какво да го правиш.
Трето - в ерата на информационните технологии, книги и статии как да си възпиташ кучето - колкото искаш. Влез и чети. Наказания и бой с вестник, така се дресират кучетата. Може някой Джендър или от БХК да ти кажат, че може и да му обясняваш като на човек, ама си ги спести.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e645e4c81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Алоо авторче, имаш куче на 2, 5 месеца, не на 2, 5 години и тези неща са НОРМАЛНИ
Обаче ти бер бетер си нямаш от куче и затова си седнал да си пишеш огромната драма тука

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5118532715
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тия помияри като пораснат стават зли, като демони. Търсят да се бият, да хапят и да убиват. А щом е почнал да прави и бели... Почвай да го стягал от малък, защото колкото и да са умни кучетата, от малко ако се научи да ака и гризе после ще ти е много трудно да го възпиташ. Питай приятели, чети по форуми гледай клипове, виж онзи мексиканец с кучетата и като цяло се поинтересувай, защото неяъзпитаните кучета гризат мебели, акат и пикаят навсякъде и правят бели. Води го при други купета, за до стане спциално и да не е злобно, кято другите питбули. Успех със сладурчето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 566ed21c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Офф, те са страшна работа, гризат всиичко. Ние един ден се прибрахме и заварихме масата с три крака. Изяде всички обувки, които докопа, няколко книги, четката и капака на тоалетната чиния, половината килим. Веднъж изяде цяла опаковка хапчета, туба доместос... гледахме винаги да имаме под ръка активен въглен, много пъти се е налагало да му промиваме стомаха. Според мен тази порода трябва да се отглежда от хора с опит и умения да възпитават. Ние си мислихме, че с любов и гушкане ще стане мило и любвеобилно куче, но не сме били прави, те си имат злобен характер, особено мъжките. Аз имах глупостта да го оставя като малък да се качва в леглото ни. Като порастна започна да ни избутва от леглото и да ни ръмжи, все едно си е негово. Определено не се справяхме добре с него и го дадохме на човек, които си гледа питбули на двора и разбира. Сега е много възпитан, нищо общо с преди, но както казах новият му стопанин беше много запознат с особеностите на породата.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4ce8d5f744
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Изчела съм всички статии в интернет свързани с възпитание на кучета, но от тях се обърках още повече, защото методите са различни. Търсих книги за отглеждане на кучета и по конкретно питбул, но не намерих... Нито в интернет, нито в книжарниците(от Пловдив съм).



До Номер 4. Знам, че всичко това е нормално за бебе куче, но съм се захванала със сериозна порофа, която изисква сериозен подход. Не искам разлигавено куче, което си прави каквото поиска. За това искам да започна възпитанието от рано.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 571e1a805d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подари кучето на някой, който знае как да го възпита, защото четейки те, прогнозата ми за теб и кучето, а и невинните бъдещи нахапани хора - е лоша.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 083a0deb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коте на един месец се учи къде да ходи по нужда за една седмица максимум. Куче на 2,5 месеца не е същото като човешко бебе на 2,5 месеца.
Номер 6, да, бе, ще яде хапчета и белина, как пък не...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4ce8d5f744
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да го подарявам... чакала съм го доста дълго време, дала съм достатъчно пари за закупуването му, осигурила съм му висок клас храна, здрави играчки и всичко необходимо. Благодаря за съвети, затвърдихте идеята ми да намеря добър треньор който да ми помогне във възпитанието.. Явно няма да се справя сама и както номер 6 е написала, с любов и добро отношение няма да стане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker